Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 martie 2020. Racii pot avea premoniții

Publicat: 11/03/2020 | 20:31

Horoscopul zilei de 12 martie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 12 martie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 12 martie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Rac pot avea premoniții.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2020

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se îngrijorează de situația financiară. Nativii pot încerca să facă împrumuturi, să ceară ajutorul familiei, al prietenilor, iar în unele cazuri se poate apela și la credite. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să-și cumpăteze pornirile financiare de acest gen, dar și cheltuielile și să ia astfel de decizii doar în cazul în care este obligatoriu. Ceea ce astăzi li se pare o soluție bună, s-ar putea ca ulterior să fie regretabilă.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur s-ar putea să aibă parte de conflicte, tensiuni, gelozii și posesivități în relația de cuplu. Nativii sunt atenționați că nu este o zi favorabilă demarării unor parteneriate, colaborări, semnării unor angajamente. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să nu fie autoritari, impunători și mai ales egoiști în relațiile cu cei din jur.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să fie mai atenți la sănătate și să evite stresul și suprasolicitarea. S-ar putea ca la locul de muncă să intervină nemulțumiri și neplăceri majore de natură să le afecteze programul, stilul de lucru, randamentul. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să evite conflictele cu cei din jur și să încerce să se relaxeze mai mult.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac sunt prinși între gânduri și frământări, iar starea de agitație interioară le poate afecta modul în care interacționează cu cei din jur. Nativii, cel mai probabil, vor refuza să-și împărtășească stările și să facă declarații despre ceea ce simt și gândesc. Horoscopul de azi pentru zodia Rac favorizează premonițiile și intuiția va funcționa la capacitate mare.

Citește și: Horoscopul primăverii pentru următoarele 3 luni. Se limpezesc apele pentru mai multe zodii

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să aibă probleme legate de modul în care-și manifestă autoritatea, probleme cu un șef sau legate de imaginea lor, mai ales dacă dețin funcții de conducere. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce mult stres profesional și nu este indicat să ia decizii radicale. Pe de altă parte, se întrevăd vești proaste legate de un proces, un parteneriat.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea să aibă parte de conflicte în cuplu, vizate fiind în mod deosebit relațiile de lungă durată, unde s-au strâns nemulțumiri. Atenție la modul în care se fac reproșurile și la tonul vocii! Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să nu acuze fără probe, să diminueze autoritatea și impunerea în fața partenerului. Posibile croze de gelozie pornite dintr-un raționament confuz.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să fie nervoși din cauza unei situații financuare. Posibil ca o sumă să întârzie să apară sau să fie remunerați necorespunzător cu munca depusă, cu ceea ce au discutat inițial. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să fie mai puțin cheltuitori, iar un sfat pe termen lung este să înceapă să strângă bani pentru că din luna mai, de când Venus, guvernatoarea lor, va retrograda, se pot confrunta cu probleme financiare serioase.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul Lunii prin semnul lor, iar pentru nativi va fi de bun augur pentru că vor căpăta energie, încredere în forțele proprii și o stare generală de bine. Totuși, horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot intra în conflicte cu persoana iubită. Dintr-un foc de paie se poate naște un incendiu, deci se cere multă toleranță și multă responsabilitate în relații.

Citește și: Horoscop chinezesc 2020: Anul Şobolanului de Metal aduce multe surprize pentru nativii Tigru! Care sunt previziunile pentru celelalte zodii

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea confrunta cu unele probleme de sănătate neașteptate. Nu este vorba de ceva grav, dar nativii pot fi scoși din ritmul obișnuit, cel puțin din gândurile ți rațiunile obișnuite. Posibil să fie vorba de unele supărări, decepții, deziluzii, regrete legate de o decizie Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot primi vești proaste legate de bani, posibil de o sumă investită sau chiar de salariu.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se confruntă cu impotența de a avansa, de a merge mai departe într-un proiect, de a-și duce la bun sfârșit un plan, mai ales aspectul conturându-se în sectorul profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere răbdare și o atitudine optimistă. Relațiile cu cei din jur pot fi, de asemenea, tensionate.

Horoscop zilnic Vărsător

Se anunță o zi grea pentru cei născuți în zodia Vărsător atât din punct de vedere al carierei, cât și din punct de vedere al reputației și chiar al familiei. Nativii se vor confrunta cu o serie de blocaje profesionale sau familiale. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să nu intre în conflicte cu cei din jur, să nu facă reproșuri și să nu pretindă, mai ales dacă situația nu poate fi corectată.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești s-ar putea să întâmpine probleme legate de o călătorie, de participarea la cursuri sau ale activități academice. O serie de mentalități și credințe vor fi zdruncinate și mulți nativi pot fi dezamăgiți de un context. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere pe cât posibil detașarea de problemele cotidiene. Rugăciunea îi poate ajuta și-i poate susține pe linia de plutire.

Citește și: ”Superputerile” zodiilor din horoscop. Capricornii folosesc cifrele ca nimeni alții. Leii au premoniții