Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2020. Conjuncția Saturn-Pluton în zodia Capricorn – o nouă eră astrologică începe

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2020. Conjuncția Saturn-Pluton în zodia Capricorn – o nouă eră astrologică începe

De: Elena Nistor 11/01/2020 | 20:31
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2020. Conjuncția Saturn-Pluton în zodia Capricorn – o nouă eră astrologică începe
Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 12 ianuarie. Zodia Capricorn

Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 12 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 12 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn vor avea parte de conjuncția Saturn-Pluton întocmai în semnul lor, însă impactul va fi resimțit de toate zodiile, fiecare în alt sector de viață.

Conjuncția Saturn-Jupiter din zodia Capricorn este un moment remarcabil, unic în viață, care are rolul de a ne schimba destinul de aici înainte. Această conjuncție în zodia Capricorn se petrece o dată la aproximativ 248 de ani, iar cele două planete își unesc energiile aproximativ la 33-38 de ani. Impactul major îl va avea la nivel mondial, însă și la nivel individual vom fi puternic afectați. Spre exemplu, o astfel de conjuncție între Saturn și Pluton a stat la baza declanșării celui de-al Doilea Război Mondial, dar și la baza declinului epocii comuniste în România. Prin urmare, ne așteptăm ca și acum să fie vorba de o răsturnare a structurilor guvernamentale, a autorității în stat care acum începe, dar se produce lent, cu atât mai mult cu cât Capricornul este responsabil cu autoritatea, cu funcția, cu cariera și aspirațiile înalte.

Saturn este planeta lecțiilor de viață, guvernatorul zodiei Capricorn, iar Pluton este planeta morții și a renașterii, iar uniunea lor va marca un moment de distrugere și reconstrucție, un moment asemuit cu Pasărea Phoenix. Ceva va trebui dărâmat pentru ca altceva să se reclădească mai falnic, mai puternic, bine ancorat, solid și de viitor. Acum vor cădea funcții obținute pe nedrept, se va destrăma tot ce nu este autentic, tot ce nu este construit pe baze solide, morale și corecte. Conjuncția a început să se formeze încă din prima zi a anului 2020, iar impactul se va resimți până la finele lunii ianuarie, urmările sale fiind pe termen lung și foarte lung.

Pe de altă parte, conjuncția Saturn-Pluton implică Nodul Sud karmic, prin urmare ne cere să renunțăm la trecut, să ne desprindem de tot ce nu ne mai reprezintă, de tot ce este învechit pentru a avansa, pentru a evolua. Pentru cei ce îmbrățișează ideea unei vieți anterioare, trebuie să știe că acest moment este karmic și fără îndoială trăiesc această conjuncție pentru a vindeca o karmă personală, profesională sau de familie.

Conjuncția Saturn-Pluton nu trebuie privită nici pe departe ca fiind un aspect astrologic negativ, ci unul pozitiv pentru că va creea structuri rezistente și va înlătura tot ce nu este moral, etic și serios. Să nu uităm că dacă vrem să primim ceva nou în viața noastră, trebuie mai întâi să facem curățenie, să facem loc.

Conjuncția Saturn-Pluton va fi foarte puternic resimțită de cei care au planete în zodia Capricorn pe harta natală. Pentru aceștia va fi imposibil să nu apară schimbări majore de direcție în viață. De asemenea, horoscopul de mai jos va fi mai impactant pentru cei care-și cunosc ascendentul, pentru că va fi dezvăluit sectorul de viață care corespunde Capricornului și care va avea parte de această constructivă conjuncție Saturn-Pluton.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Berbec au parte de conjuncția Saturn-Pluton în sectorul carierei. Nativii trebuie să se aștepte la o situație care-i va determina să ia o poziție radicală vizavi de profesie, de locul de muncă, de domeniul de activitate. Vor fi mulți Berbeci care abia de acum se vor îndrepta, încet și sigur, către atingerea celor mai înalte obiective profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce o nouă imagine profesională, o nouă viziune asupra viitorului lor profesional, dar și șanse să-și atingă obiectivele și să-și construiască acea carieră pe care o visează.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Taur au parte de conjuncția Saturn-Pluton în sectorul studiilor înalte, al călătoriilor și al străinătății, dar și al filozofiilor de viață. Nativii pot avea parte de o situație care le va schimba definitiv niște mentalități și principii de viață. De asemenea, pentru acești nativi poate însemna ascensiune profesională dacă-și vor folosi ceea ce au învățat până acum, dacă-și vor pune în aplicare cunoștințele sau dacă vor da dovadă de răbdare pentru a aprofunda niște studii. Nu este exclus să existe nativi care se vor muta în străinătate sau care vor pleca la cursuri de dezvoltare dincolo de granițele țării. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia de a discuta, de a pleca într-o călătorie.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2020

Conjuncția Saturn-Pluton le va aduce celor născuți în zodia Gemeni ocazia să trăiască niște transformări interioare puternice, radicale, cu impact major asupra modului în care percep viața, dar și asupra modului în care-și valorifică resursele financiare. Nu este exclus să fie nativi care să primească acum o moștenire sau un avantaj financiar remarcabil. Zona sexualității va fi și ea sub impactul acestei conjuncții regeneratoare. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia unei experiențe intime intense.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Rac au parte de această conjuncție Saturn-Pluton în sectorul parteneriatelor, iar pentru acești nativi poate fi un moment de cotitură în viață. Fie cei care se află în relații și căsnicii nefuncționale vor pune punct pentru a permite partenerului ideal să apară în viața lor, fie vor avea ocazia ca printr-o asociere, parteneriat, colaborare, proces să-și schimbe statutul profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poatea duce celor singuri ocazia să-și întâlnească jumătatea, acea persoană alături de care-și vor construi viitorul.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2020

Conjuncția Saturn-Pluton îi va amprenta pe cei născuți în zodia Leu în sectorul muncii și al sănătății. Nativii pot avea parte de situații care să le schimbe radical percepția și viziunea asupra locului de muncă, asupra activităților întreprinse și nu este exclus ca unii Lei să se îndrepte către alt job. Sănătatea va fi impactată și va fi nevoie, cel mai probabil, să-și schimbe radical stilul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să acorde atenție suficientă odihnei și relaxării.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2020

Celor născuți în zodia Fecioară, conjuncția Saturn-Pluton le poate aduce noi începuturi în iubire, chiar dacă acest aspect înseamnă încheierea actualei povești de dragoste. De asemenea, vor fi nativi care vor deveni părinți sau care vor descoperi că o pasiune, un hobby trebuie mai mult pusă în valoare, fie pentru a o transforma în sursă de venit, fie pentru a se face remarcați profesional cu ea. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce mai multă dorință de a-și îmbunătăți stilul de viață, de a face sport. Se pot obține succese în cazul nativilor care au muncit pentru a obține performanțe sportive.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Balanță au parte de conjuncția Saturn-Pluton în sectorul familiei, al locuinței și al bunurilor de patrimoniu. Pentru acești nativi poate fi vorba de o situație care să le schimbe radical raportarea la cei dragi, poate fi vorba de o dorință majoră de a-și întemeia propriul cămin sau poate fi vorba de obținerea, cumpărarea unei case, schimbarea domiciliului. Cei care au bunuri de patrimoniu le pot găsi o folosință în avantajul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia unor câștiguri financiare neașteptate.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2020

Conjuncția Saturn-Pluton va amprenta casa comunicării, iar cei născuți în zodia Scorpion ar trebui să aibă mare grijă ce spun, cui spun și cât spun pentru că o astfel de situație poate deveni distrugătoare. Cu toate astea, întocmai acest sector le poate aduce reafirmare profesională și nu este exclus ca o serie de nativi să se axeze pe studiu sau să predea ceea ce au învățat, să se facă cunoscuți în mediul online sau într-un job ce presupune comerț, negociere, investiții. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce afirmare celor care scriu, care lucrează în mediul academic, publicistic.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de această remarcabilă și constructivă conjuncție Saturn-Pluton în sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă proprie. Nu este exclus ca nativii să treacă printr-o pierdere financiară majoră (poate pierd o sursă de venit) pentru a-și reconstrui sistemul de valori la care se raportează sau pentru a face loc unei noi surse de venit în viața lor, o sursă de venit pe termen lung. Cei care își obțin banii din surse imorale pot fi taxați drastic acum. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să evite investițiile majore și riscante.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn sunt cei care găzduiesc conjuncția Saturn-Pluton în semnul lor, iar pentru ei este deosebit de impactantă, atât la nivel personal, cât și profesional. Nativii pot să-și recâștige încrederea în ei înșiși, iar acest aspect va veni cu numeroase beneficii, inclusiv în plan financiar pentru că vor găsi calea de a monetiza niște parteneriate și colaborări. Afacerile personale pot avea succes. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi susține puternic în promovarea imaginii și pot să se facă remarcați în diferite situații, mai ales dacă au la bază creativitatea sau expunerea în mediul online.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător vor fi amprentați de conjuncția Saturn-Pluton pe casa subconștientului, a interiorizării, a trecutului și acest aspect, chiar dacă inițial poate veni cu frământări, frici și psihoze, cu stări de introspecție acute, ulterior le va aduce vindecarea și-i va sprijini să lase în spate trecutul pentru a putea evolua. Impactul va fi pentru ei și în zona carierei, deci desprinderea de ceea ce a fost îi poate ajuta să-și reconstruiască viziunea despre ceea ce-și doresc în viitor în plan profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce întâlnirea cu o persoană din trecut, inclusiv din altă viață, pentru cei ce îmbrățișează acest concept.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2020

Conjuncția Saturn-Pluton le va amprenta celor născuți în zodia Pești sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung, dar și al acțiunilor caritabile. Nativii pot încheia definitiv o relație de prietenie sau pot părăsi un grup din care făceau parte, însă toate astea se întâmplă pentru a face loc unui nou anturaj. Peștii pot cunoaște persoane importante care să-i susțină în proiectele îndrăznețe pe care le pun la cale și nu este exclus să-și contureze planuri legate de străinătate sau să se decidă că a venit vremea să învețe ceva nou, să aprofundeze sau să pună în practică ceva ce au învățat. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să aibă grijă la gesturile umanitare pe care le fac și să nu exagereze.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 13 – 19 IANUARIE 2020. SCORPIONII SE POT ÎNDRĂGOSTI

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IANUARIE 2020

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Specia rară care a fost observată în pădurile României. E printre puținele animale de pe pământ care nu fac deloc zgomot
Specia rară care a fost observată în pădurile României. E printre puținele animale de pe...
Horoscopul Orisha. Ce semn zodiacal ai în zodiacul african. Cum să îți activezi puterea din spatele zilei tale de naştere
Horoscopul Orisha. Ce semn zodiacal ai în zodiacul african. Cum să îți activezi puterea din...
Aceste mașini NU mai trec ITP-ul. Șoferii nu vor mai primi drept de circulație
Aceste mașini NU mai trec ITP-ul. Șoferii nu vor mai primi drept de circulație
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie să știe
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie...
Piața imobiliară. Evoluția prețurilor, ultimele calcule
Piața imobiliară. Evoluția prețurilor, ultimele calcule
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită”
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și...
Orașul perfect din România în care să te retragi la bătrânețe. Mulți pensionari au făcut-o deja. E la o oră de București, traiul e ieftin și apartamentele au prețuri excelente. Există Lidl, Kaufland, parcuri îngrijite și spital nou. Sunt și locuri de muncă pentru tineri
Orașul perfect din România în care să te retragi la bătrânețe. Mulți pensionari au făcut-o...
Mesajul astrelor pentru zodii, 27 aprilie 2024. Decizie grea pentru Taur. Schimbare pentru Capricorn
Mesajul astrelor pentru zodii, 27 aprilie 2024. Decizie grea pentru Taur. Schimbare pentru Capricorn