Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 septembrie 2020. Vărsătorii pot fi păcăliți

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 septembrie 2020. Vărsătorii pot fi păcăliți

De: Madalina Manole 10/09/2020 | 21:33
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 septembrie 2020. Vărsătorii pot fi păcăliți

Horoscopul zilei de 11 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 11 septembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 11 septembrie 2020 spune că nativii din zodia Vărsător pot fi păcăliți și înșelați financiar.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 7 – 13 SEPTEMBRIE 2020. BERBECII SUNT PUȘI PE HARȚĂ)

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot fi destul de confuzi astăzi și pot avea probleme de concentrare, în special la locul de muncă, în sarcinile și activitățile zilnice pe care le întreprind. Unii nativi își fac griji pentru starea de sănătate, a lor sau a altora, însă sunt griji nefondate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să nu plece urechea la ceea ce aud la muncă, la bârfele colegilor pentru că pot fi dezamăgiți. De asemenea, este bine să țină pentru ei unele idei, gânduri, amintiri.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur trec prin stări de confuzie în dragoste și nu este exclus să se simtă dezamăgiți, fie de persoana iubită, fie de un prieten. Totodată, nu trebuie să plece urechea la ceea ce aud, posibil ca un prieten să le critice relația, partenerul. Nu este momentul să asculte. Totodată, există riscul de a idealiza persoana iubită (sau un prieten, o persoană din anturaj care promite susținere într-un proiect) și horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că ulterior pot fi deziluzionați, mai ales dacă iau decizii importante acum.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să facă un efort pentru a-și menține logica și rațiunea într-o chestiune profesională. Posibil ca unii nativi să fie extrem de iluzonați de o propunere din zona carierei care, la o a doua analiză, mai amănunțită să fie exact pe dos, motiv pentru care pot fi dezamăgiți. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenția totodată că pot apărea viziuni diferite între ei și membrii familiei și de aici și tensiuni.

Horoscop zilnic Rac

O zi a confuziilor spirituale pentru cei născuți în zodia Rac, a confuziilor legate de aplicarea unor principii de viață, a confuziilor legate de propria lor mentalitate, de propriile lor valori morale. Mulți nativi se pot simți dezechilibrați la nivel de gândire, demoralizați de ceea ce aud. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să nu creadă tot ce le ajunge la ureche. Azi pot fi mințiți mai ușor, păcăliți, înșelați.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să fie foarte atenți la tranzacțiile financiare, la negocierile de orice fel, la investiții. Nativii pot să privească cu multă neclaritate un context legat de bani și bunuri materiale și pot lua decizii pe care ulterior să le regrete. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot fi mai ușor păcăliți, înșelați, trădați, chiar și furați, deci mare atenție la tot ce ține de bani.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot privi cu multă confuzie și neclaritate un context relațional, fie că este vorba de partenerul de viață, de relația de cuplu, fie că este vorba de partenerii de afaceri, de relația cu asociații și colaboratorii. Există posibilitatea de a se iluziona peste măsură, de a-și pierde firea lor rațională, dar și posibilitatea de a fi dezamăgiți de cei cu care au contact. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să nu ia decizii majore și radicale vizavi de partener sau de un contract, parteneriat.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor trebui să depună un mai mare efort de concentrare la locul de muncă, pentru a-și îndeplini sarcinile, iar ceea ce le trece pe la urechi să analizeze foarte bine, fără a lua decizii radicale și majore pentru că planează o stare de confuzie astăzi care nu îi susține în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să evite să-și facă fel și fel de gânduri legate de starea de sănătate pentru că sunt doar temeri nefondate.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion trec prin stări de confuzie legate de persoana iubită sau de o relație, mai ales dacă este la început. Mulți nativi tind să-și idealizeze partenerul, să-l pună pe un piedestal, iar horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să evite această atitudine sau cel puțin să evite luarea deciziilor majore în această direcție.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot fi nemulțumiți de un context legat de familie, poate nu primesc susținere într-o direcție profesională sau primesc critici și reproșuri pe care nativii consideră că nu le merită sau poate văd trecutul dintr-o perspectivă eronată. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce incertitudini legate de emoțiile lor. Nativii nu-și pot explica logic și rațional ceea ce trăiesc în interior, ceea ce simt.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să evite negocierile astăzi, să fie foarte atenți la toate informațiile care vin spre ei, să nu creadă tot ce aud și mai ales să nu ia de bune toate promisiunile care li se fac. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să nu se lase prinși în povești spirituale iraționale, să nu se lase păcăliți de orice guru întâlnit în cale.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător trebuie să aibă mare grijă la finanțe, la modul în care își cheltuie banii, la investițiile pe care le fac. Poate nu este o zi bună să accepte orice activitate care promite un câștig mare. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere atrage atenția că pot fi păcăliți, înșelați financiar și este de preferat să aibă mare grijă unde-și pun portofelul, să numere restul unei tranzacții, cu alte cuvinte să fie prudenți la toate plățile și încasările pe care le fac.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești vor fi destul de confuzi și au tendința de a idealiza un context, de a fi prea visători. Profesional, este de preferat să nu-și acorde încrederea prea ușor, mai ales într-o afacere, colaborare, asociere și mai ales dacă acum cunosc această persoană pentru prima dată. Horoscopul de azi pentru zodia Pești poate aduce tensiuni între dorințele nativilor și cele ale partenerului de viață. Nu este momentul luării deciziilor importante!

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA SEPTEMBRIE 2020)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima zi
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima...
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic campion”
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic...
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea