Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 martie 2020. Mercur iese din retrogradare în zodia Vărsător

Publicat: 09/03/2020 | 19:58

Horoscopul zilei de 10 martie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 10 martie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 10 martie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător vor avea parte de ieșirea din retrogradare a planetei Mercur întocmai prin semnul lor, cu impact pozitiv asupra vieții personale, dar și asupra modului în care interacționează cu cei din jur.

Mercur, planeta comunicării, a negocierilor, tranzacțiilor și rațiunii, își reia de astăzi mersul direct, după ce a retrogradat atât în zodia Pești, cât și în zodia Vărsător, iar acest aspect este de bun augur pentru toată lumea. Vom reuși să ne limpezim gândurile, să înlăturăm confuziile avute și să avem o viziune mult mai clară asupra proiectelor noastre, asupra planurilor de viitor. La modul general, relațiile cu cei din jur, modul în care socializăm și interacționăm cu ceilalți se va îmbunătăți și vom avea mână liberă la demarat acțiuni, la susținut negocieri și semnat contracte.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 10 martie 2020

Cei născuți în zodia Berbec vor reuși să-și îmbunătățească relația cu prietenii, cu apropiații, vor reuși să se integreze într-un colectiv în care până acum au simțit că au dificultăți sau s-au temut de cum vor fi primiți. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le deblochează niște planuri și proiecte, iar nativii vor avea o viziune mult mai clară asupra viitorului, în special asupra locului de muncă și asupra modului în care-și desfășoară sarcinile. De asemenea, starea de sănătate se va îmbunătăți considerabil.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 10 martie 2020

Cei născuți în zodia Taur vor reuși să-și limpezească gândurile profesionale. Nativii vor înlătura confuzia care a tronat peste segmentul carierei lor și în sfârșit vor putea să ia decizii în acest sens. De asemenea, relația cu persoana iubită se va îmbunătăți și Taurii vor reuși să lămurească prin dialog calm și constructiv orice problemă avută în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Taur va susține deblocarea unor proiecte financiare și nativii vor reuși să negocieze în favoarea lor plățile.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 10 martie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni reușesc, odată cu revenirea în mers direct a lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, să-și clarifice o serie de gânduri, să-și limpezească mintea și să-și ordoneze ideile în ceea ce privește viața personală, dar și profesională, în ceea ce privește un curs de dezvoltare și perfecționare sau o călătorie, o relație pe care o au cu străinătatea, fie că este vorba de o instituție, fie de o persoană. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia să se împace cu cineva din familie cu care au fost în conflict până acum. Pe de altă parte, este posibil ca nativii să ia o decizie legată de locuință în perioada următoare.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 10 martie 2020

Cei născuți în zodia Rac vor reuși să privească cu alți ochi un context financiar care vizează banii și bunurile materiale pe care le dețin împreună cu partenerul de viață sau cu terțe persoane. Nativilor li se pot debloca niște proiecte financiare, pot avansa cu niște demersuri legate de o moștenire, de un partaj, proces, credit. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi susține în plan intim și nativii pot reaprinde pasiunea în cuplu. De asemenea, comunicarea cu cei din jur se va îmbunătăți și pot clarifica prin dialog o problemă din trecut.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 10 martie 2020

Cei născuți în zodia Leu vor avea ocazia începând de astăzi și în perioada imediat următoare să-și îmbunătățească relația de cuplu, dar și relația cu prietenii. Nativii vor reuși să comunice mult mai bine cu partenerul de viață, pot înlătura niște confuzii sentimentale și, dacă au fost despărțiți acum, au șanse mai mari să se împace. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi susține în negocieri și în semnarea de noi parteneriate, noi colaborări și asocieri. Posibil ca o serie de proiecte cu impact financiar să se deblocheze acum.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 10 martie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară vor reuși să înlăture o serie de confuzii și gânduri pesimiste pe care Mercur, guvernatorul lor, le-a indus în ultima perioadă. Nativii au ocazia să vadă cu alți ochi o situație profesională, să ia o decizie legată de carieră, de domeniul de activitate, de locul de muncă în sine, mai ales că încă se află sub influența fenomenului de Lună Plină în zodia Fecioară. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce o îmbunătățire a stării de sănătate, inclusiv a stării de spirit.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 10 martie 2020

Cei născuți în zodia Balanță vor reuși să-și clarifice niște sentimente, să vadă cu alți ochi o situație care vizează relația cu persoana iubită sau, în unele cazuri, cu copiii. Este o perioadă bună pentru împăcări și trasarea de noi reguli în cuplu. Totodată, mulți nativi vor simți nevoia să se dedice mai mult unor pasiuni, să-și schimbe stilul de viață, să se relaxeze mai mult, să se distreze mai mult. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce vești din străinătate sau un dialog cu o persoană din trecutul lor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 10 martie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion vor reuși începând de astăzi să-și îmbunătățească relația cu cei din jur, în special cu membrii familiei. Nativii care au fost în conflicte cu părinții au șansa de a se împăca și de a ajunge la un numitor comun. Totodată, o situație care vizează locuința se poate rezolva acum, niște acțiuni casnice, gospodărești vor fi înlesnite de contextul astrologic. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce deblocarea unor proiecte, unor planuri de viitor, posibil chiar deblocarea unei situații financiare, posibil care vizează o moștenire, un bun de patrimoniu.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 10 martie 2020

Comunicarea va redeveni un punct forte pentru cei născuți în zodia Săgetător și nativii vor reuși să rezolve o serie de probleme care țin de acte, documente, deplasări, cursuri. Negocierile vor fi de partea lor, iar cei care învață și se pregătesc pentru un examen vor fi foarte bine susținuți în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător va aduce o îmbunătățire a relației cu persoana iubită, dar și o viziune mai clară asupra carierei, asupra a ceea ce-și doresc pe mai departe de la sectorul profesional.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 10 martie 2020

Pentru cei născuți în zodia Capricorn, odată cu revenirea în mers direct a lui Mercur, se vor debloca o serie de proiecte financiare. Nativii vor reuși să aibă claritate asupra bugetului, asupra modului în care-și administrează finanțele, dar mai ales vor reuși să întrevadă noi surse de venit, vor avea un simț dezvoltat despre cum să-și îmbunătățească veniturile. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce o viziune clară asupra muncii, asupra locului de muncă, și nu este exclus ca mulți nativi să decidă să-și schimbe stilul de viață cu unul mai echilibrat și mai centrat pe îmbunătățirea sănătății.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 10 martie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător sunt norocoșii zodiacului deoarece Mercur revine în mers direct în zodia lor și le aduce multă claritate în gânduri, le aduce o viziune mai clară asupra viitorului și asupra obiectivelor pe care și le-au propus, fie că sunt personale, fie profesionale. Nativii vor înlătura confuziile și vor pune ordine în viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a-și îmbunătăți comunicarea cu persoana iubită. Posibile împăcări și clarificări, lămuriri ale unor situații sentimentale.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 10 martie 2020

Cei născuți în zodia Pești vor avea ocazia să se înțeleagă mai bine, să se ierte și să depășească niște frici și temeri. Nativii își vor clarifica niște gânduri, vor dizolva niște frământări, iar o situație din trecut va fi văzută cu alți ochi, cu mai multă claritate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești aduce o îmbunătățire considerabilă a relației cu persoana iubită, dar și cu membrii familiei, cu partenerii de afaceri, colaboratoriiiar comunicarea va fi de partea lor. Posibil să rezolve o situație care vizează locuința.