Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 ianuarie 2020. Eclipsă de Lună în zodia Rac

Publicat: 09/01/2020 | 18:31

Horoscopul zilei de 10 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 10 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 10 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Rac vor avea parte de formarea fenomenului de Lună Plină însoțit de o Eclipsă de Lună întocmai în semnul lor.

Luna Plină este un moment al încheierilor, un moment în care o etapă de viață ajunge la maturitate, se culeg roadele și se pune punct pentru a face loc alteia să se deschidă. Luna vorbește despre emoțiile noastre, despre universul interior al fiecăruia dintre noi, iar atunci când este în faza de Luna Plină și energia sa este puternică, prin urmare trăirile noastre pot fi mai intense, pentru unii (în special pentru semnele de apă) pot fi chiar copleșitoare.

Această Lună Plină din data de 10 ianuarie 2020 se formează în zodia Rac, prin opoziție cu Soarele aflat în zodia Capricorn. Acest aspect, la modul general, ne cere să găsim un echilibru între noi și ceilalți, între lumea noastră interioară și lumea exterioară, între latura emoțională și cea practică, rațională, dar mai ales între carieră și familie, între activitățile profesionale și viața de familie. La modul general, această Lună Plină în Rac vine să încheie un capitol pe care l-am deschis în urmă cu aproximativ 6 luni, atunci când s-a format Luna Nouă în zodia Rac.

Luna este guvernatoarea zodiei Rac și aspectul este cu atât mai impactant cu cât este însoțit și de o Eclipsă de Lună. Rolul acestei eclipse este de a aduce surpriza în viața noastră, de a aduce o răsturnare de situație care să ne stimuleze să ne trezim, să evoluăm, să luăm atitiudine față de un context și să nu ne îndepărtăm de la sensul vieții, de la scopurile noastre. Împactul va fi resimțit pe o perioadă de aproximativ jumătate de an de acum înainte.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 10 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Berbec au parte de surprize legate de familie, de modul în care interacționează cu cei dragi și este o ocazie foarte bună pentru a lucra la vindecarea unei karme de familie, la vindecarea copilului interior. Nativii care au probleme cu cei dragi ar putea căuta în profunzimi, ar putea dezgropa trecutul să vadă unde se află tiparul care le încetinește sau blochează evoluția. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce soluționarea unei probleme legate de casă, locuință, posibil să fie vorba de vânzarea/cumpărarea unui bun imobiliar.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 10 ianuarie 2020

Eclipsa de Lună din Rac va încheia un capitol legat de comunicare, de modul în care gândesc, iar cei născuți în zodia Taur ar putea înțelege unde greșesc în interacțiunea cu cei din jur și astfel ar putea face schimbări, mai ales că și Mercur, planeta comunicării, este implicat în această lunație. Nativii pot finaliza niște cursuri acum, pot încheia o etapă de studiu sau care are legătură cu mediul online, cu comerțul și negocierile. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să aibă grijă la deplasări, să nu conducă sub impulsul unor emoții.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 10 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni ar putea încheia o etapă financiară. Posibil ca o sursă de venit să se termine, să se finalizeze un proiect care le rotunjea veniturile. De asemenea, această eclipsă de Lună din zodia Rac vorbește și despre resursele personale, despre valorile la care se raportează nativi și despre stima de sine și nu este exclus să apară o surpriză care să le dea peste cap niște valori personale. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să aibă mare grijă la modul în care-și cheltuie finanțele în această perioadă.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 10 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Rac au parte de Eclipsa de Lună întocmai în semnul lor, cu puternic impact asupra personalității. Nativii pot fi mai emoționali, mai sensibili, mai pătimași în manifestări, dar și mai confuzi în această perioadă și o serie de principii de viață le pot fi răsturmnate ca urmare a unor evenimente. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu se avânte în luarea deciziilor radicale și să aibă mai multă grijă la modul în care interacționează, în care comunică cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 10 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Leu ar trebui să profite de această Eclipsă de Lună din Rac pentru a-și face curățenie în gânduri, în simțăminte. Nativii ar putea trage niște concluzii importante, esențiale și constructive, în urma introspecției și meditației, mult favorizate în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia să încheie definitiv  o relație din trecut, să dizolve niște amintiri. Nativii pot să aibă vise revelatorii, adevărate epifanii în această perioadă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 10 ianuarie 2020

Eclipsa de Lună din Rac poate încheia o relație de prietenie care nu era bazată pe valori morale, în care amicii nu au fost corecți unii cu ceilalți. Pe de altă parte, cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de surprize din partea celor din anturaj și nu este exclus ca un proiect comun, un plan făcut să se încheie acum. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poatea duce ocazia să culeagă roadele implicării într-un proiect umanitar.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 10 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Balanță au parte de formarea acestei Eclipse de Lună din Rac întocmai în sectorul carierei. Nativii pot avea parte de surprize legate de sectorul profesional, răsturnări de situație și nu este exclus ca o etapă profesională să se încheie. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să aibă mare grijă la imagine în această perioadă și să dea dovadă de diplomație în comunicarea cu cei din jur.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 10 ianuarie 2020

Sistemul de valori și credințe, filozofiile și mentalitățile celor născuți în zodia Scorpion pot să treacă printr-o mare schimbare odată cu acest fenomen de Eclipsă de Lună în Rac. Nativii, pe de altă parte, pot încheia un curs, un seminar, pot obține o diplomă de studiu. Peroiadă favorabilă pentru reîntoarcerea la spiritualitate și credință, la valori esențiale de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce o surpriză legată de o călătorie în străinătate.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 10 ianuarie 2020

Este momentul ca cei născuți în zodia Săgetător să dizolve o serie de frici, temeri, traume din trecut, iar Eclipsa de Lună din Rac va favoriza orice astfel de vindecare. Nativii sunt sfătuiți să meargă la psiholog, la duhovnic, să apeleze la terapii complementare pentru a-și înlesni curățenia interioară. Pe de altă parte, poate fi vorba de o etapă de încheiere a unei situații financiare care vizează un credit, o moștenire, un bun material comun, o sumă de bani pe care nativii o dețin împreună cu partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce o schimbare legată de viața sexuală și intimă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 10 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de această Eclipsă de Lună întocmai în sectorul relațiilor și al căsătoriei. Pentru acești nativi poate fi vorba de încheierea unei relații, unui mariaj care nu mai funcționează, în care nativii nu au valori comune și nici planurile de viitor nu se îndreaptă în aceeași direcție. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot apărea surprize și chiar se pot încheia parteneriate, asocieri și colaborări profesionale.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 10 ianuarie 2020

Eclipsa de Lună din Rac poate veni cu surprize și răsturnări de situație legate de locul de muncă, de activitățile desfășurate sau de relația cu colegii, de modul în care cei născuți în zodia Vărsător interacționează cu aceștia. O serie de nativi, în funcție și de aspectele din harta natală, pot lua decizia de a-și schimba jobul. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să fie mai atenți la starea de sănătate și să evite stresul.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 10 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să aibă mare grijă la comunicarea în cuplu pentru că această Eclipsă de Lună în Rac se formează în sectorul sentimental și poate aduce o răsturnare de situație, inclusiv o încheiere a unei povești de iubire. Vor fi și nativi care vor decide acum să devină părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi susține puternic în zona creativității, în zona artistică, a distracțiilor, a hobby-urilor.