Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 martie 2020. Balanțele pot primi un refuz

Publicat: 29/02/2020 | 20:00

Horoscopul zilei de 1 martie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 1 martie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 1 martie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Balanță pot fi refuzate de o persoană pe care încearcă să o cucerească.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 1 martie 2020

Cei născuți în zodia Berbec se preocupă de locuință sau este posibil ca nativii să lucreze pentru un proiect profesional pe care-l au în desfășurare, o colaborare. Prietenii pot cere sfaturi, pot căuta compania nativilor și ar fi bine să nu îi ignore, deși va fi vorba de un consum mare de energie. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să-și facă niște planuri financiare solide, realiste și să caute să calculeze o remunerație care să corespundă cu munca depusă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 1 martie 2020

Cei născuți în zodia Taur se preocupă de situația lor personală și profesională, în sensul că nativii își fac planuri pe termen lung despre cum doresc să arate viața lor. Pot primi sfaturi și ajutor în conturarea strategiilor de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să se preocupe mai mult de propria lor persoană și de propriile lor nevoi.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 1 martie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni trec printr-o etapă de dezechilibru emoțional și s-ar putea ca nativii să nu știe care este cauza, motiv pentru care apropierea de lumea spirituală este cel mai lucru pe care-l pot face. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să caute să se dedice unor activități care le fac plăcere, dar mai ales să încerce să se detașeze de trecut.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 1 martie 2020

Familia și relația cu cei dragi este importantă pentru cei născuți în zodia Rac, însă nativii ar trebui să încerce să se axeze și pe ceea ce-i face pe ei fericiți. Este o zi bună pentru a face ordine în garderobă, pentru a merge la shopping, pentru a lua decizia unei schimbări în stilul de viață, mai ales în cel alimentar. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce o întâlnire cu un prieten sau, cel puțin, un dialog telefonic care să le facă plăcere.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 1 martie 2020

Cei născuți în zodia Leu nu se simt chiar în apele lor din cauza unei situații profesionale sau care are legătură cu viața socială, cu un prieten. Nativii sunt îngrijorați, stresați și din acest motiv tind să nu aibă încredere în ei sau să se autoînvinovățească. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să se dedice mai mult activităților relaxante și chiar plimbărilor în aer liber.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 1 martie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară sunt dornici să învețe un lucru nou și acesta poate avea legătură cu tehnologia modernă. Unii nativi pot relua legătura cu o persoană din străinătate sau pot primi vești de peste hotare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să se dedice mai mult propriilor lor plăceri, pasiuni, hobby-uri. Pot descoperi că au talente nebănuite într-un domeniu total nou.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 1 martie 2020

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de un conflict cu partenerul de viață, iar dacă sunt singuri este posibil ca persoana pe care încearcă să o cucerească să se arate dezinteresată. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere nativilor să privească situația din alt unghi și să încerce să nu devină insistenți pentru că pot speria mai rău.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 1 martie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea să devină geloși în cuplu și să-și manifeste cu mai multă pasiune sentimentele. Nativii pot face declarații de dragoste neașteptate și pot surprinde cu un mărțișor de-a dreptul inedit. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că toată această euforie le poate goli portofelul, deci prudență în cheltuieli.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 1 martie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător au mare nevoie de odihnă, de relaxare și este de preferat să nu ignore simptomele organismului. Cel mai bine ar fi ca nativii să-și planifice treburile, să-și facă un program cu bătaie pe termen lung pentru a evita suprasolicitarea. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce o surpriză legată de un proiect pe care-l au în desfășurare sau îl planifică.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 1 martie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn reușesc astăzi să-și pună în ordine ceva legat de locuință, poate chiar în niște acte, poate să facă curățenie, deși este duminică și nu este recomandat. Nativii nu simt nevoia să iasă din casă și preferă relaxarea în propriul domiciliu. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să facă mișcare, să iasă la plimbare, însă și prepararea unei cine le poate aduce satisfacție.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 1 martie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător pot primi vești neașteptate, pot ajunge la urechile nativilor informații surprinzătoare, dar toate astea pot fi constructive și pot da naștere unor idei revoluționare în mintea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că, într-un moment de entuziasm, pot dezvălui un adevăr, pot spune mai mult decât trebuie.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 1 martie 2020

Cei născuți în zodia Pești ar trebui să se ocupe mai mult de ei înșiși, de propriile lor bucurii și distracții, inclusiv de sănătate. Nativii se pot gândi mai mult decât de obicei la trecut, la persoane sau acțiuni sau decizii pe care le-au luat și acest fapt îi poate frământa și le poate strica starea de spirit. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să apeleze la tratamente de întărire a imunității și mai ales să se odihnească suficient.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 2 – 8 MARTIE 2020. TAURII ÎȘI RECAPĂTĂ PUTEREA