Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 februarie 2020. Săgetătorii luptă să îndrepte o situație

Publicat: 31/01/2020 | 20:00

Horoscopul zilei de 1 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 1 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 1 februarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător vor lupta cu toate armele să îndrepte o situație în care au fost implicați cu sau fără voia lor, dar care le-a adus o nedreptate, o injustiție.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 1 februarie 2020

Cei născuți în zodia Berbec se pot preocupa de situația financiară. Nativii pot începe să caute noi modalități de a face bani, însă totodată, se pot gândi la vânzarea unui bun material, a unei moșteniri. Nu este vorba de probleme financiare, cât de dorința de stabilitate pe termen lung. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce momente plăcute în cuplu. Posibil ca discuțiile cu partenerul pe tema unor bani investiți într-o afacere comună să fie constructive.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 1 februarie 2020

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia să privească viața din alt unghi, unul optimist, constructiv și astfel și starea de spirit se va îmbunătăți remarcabil. Nativii vor fi energici, însă foarte cumpătați în acțiuni și își vor canaliza atenția asupra lor înșiși. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce foarte multă liniște interioară și echilibru sufletesc.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 1 februarie 2020

Mulți dintre cei născuți în zodia Gemeni vor tinde astăzi să fie întorși către trecut, fie că se gândesc la propriile lor decizii pe care le-au luat și pe care acum ar dori să le îmbunătățească, fie că-și doresc să reia legătura cu o persoană pe care nu au mai vâzut-o de multă vreme. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere mai multă odihnă, dar și mai mult curaj să accepte prezentul așa cum este el.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 1 februarie 2020

Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să caute cu orice preț consolidarea unei relații de prietenie, reapropierea de o persoană dragă pe care nativii simt că au îndepărtat-o, voit sau nu. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să mediteze mai mult asupra situației în care se află din punct de vedere al socializării. Interacțiunea cu ceilalți poate fi deficitară, însă nu este neapărat obligatoriu ca ei să fie vinovații.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 1 februarie 2020

Cei născuți în zodia Leu trebuie să facă un efort suplimentar și să nu se impună în fața celorlalți cu autoritatea caracteristică. Pe de altă parte, nativii pot fi cuprinși de un sentiment de frică cu privire la funcția lor, la felul în care sunt văzuți în societate, la imaginea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează să nu acorde prea multă încredere persoanelor cu care pot rivaliza, indiferent de ce domeniu de viață este vorba.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 1 februarie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară simt nevoia să-și pună ordine în gânduri, să-și clarifice niște principii avute și care, cel mai probabil, au legătură cu niște decizii pe care se pregătesc să le ia. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că uneori este nevoie să renunțe la unele prejudecăți pentru a evolua, să se desprindă de niște tipare mentale care nu mai sunt de actualitate. Pot avea tendința de a nu vedea pădurea de copaci.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 1 februarie 2020

Cei născuți în zodia Balanță se pot stresa peste măsură să intre în posesia unui bun material, unei sume de bani care le revine, posibil chiar a unei moșteniri. Nativii vor fi peste măsură de stresați de un context financiar care se va derula astăzi sau care s-a petrecut, iar acum se observă rezultatele. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că le pot ajunge la ureche zvonuri, informații care să nu fie adevărate.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 1 februarie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion se pot îngrijora peste măsură de evoluția unei situații parteneriale, fie că este vorba de partenerul de viață, fie de afaceri. Nativii pot avea parte de trăiri interioare intense și pot privi cu suspiciune un context de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aducă momente de neîncredere în cel ce le este alături sau cu care-și doresc să înceapă ceva de viitor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 1 februarie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător doresc cu orice preț să îndrepte o situație, poate fi vorba de o nedreptate care li s-a făcut în trecut și ale cărei consecințe încep abia acum să se resimtă și să deranjeze. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere mai multă atenție la sănătate, mai multă prudență la alimentație și mai multă odihnă. Munca îi poate obosi excesiv în această perioadă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 1 februarie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn care sunt parte a unui cuplu pot trece astăzi prin stări de confuzie cu privire la persoana iubită. Nativii se pot îngrijora cu privire la evoluția unei povești de dragoste sau, pe de altă parte, pentru cei singuri, se creează contextul ideal de a se lăsa duși de va într-o aventură sentimentală. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere mai multă atenție acordată copiilor, dacă sunt părinți. Nevoia de a consolida o relație pe baza unor principii de viață sănătoase este puternică.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 1 februarie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea vedea nevoiți să-și amâne niște planuri din cauza unor probleme apărute în locuință sau care au legătură cu casa, cu regimul unui imobil. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le atrage atenția că pot avea parte ed conflicte în familie ca urmarea  anerespectării unor norme, reguli, ca urmare a lipsei de disciplină.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 1 februarie 2020

Sectorul comunicării nu este aspectat tocmai în favoarea celor născuți în zodia Pești, iar nativii pot percepe greșit informațiile primite. Posibile adevăruri să iasă la suprafață sau să audă vești surprinzătoare care să aibă impact direct asupra lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu plece urechea la tot ceea ce aud, ci înainte să verifice veridicitatea informațiilor.