Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 august 2020. Fecioarele dau dovadă de autocontrol

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 august 2020. Fecioarele dau dovadă de autocontrol

De: Cristina RaiceaMadalina Manole 31/07/2020 | 22:59
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 august 2020. Fecioarele dau dovadă de autocontrol
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 august 2020. Fecioarele dau dovadă de autocontrol

Horoscopul zilei de 1 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscopul zilnic pentru 1 august 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 1 august 2020 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară au o capacitate de autocontrol de invidiat.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec 

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să se dedice astăzi unor probleme profesionale care necesită rezolvare rapidă și nu pot fi amânate. Pe de altă parte, vor fi nativi care se vor dedica familiei, ajutorării și îngrijirii celor dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec dezvoltă într-un mod foarte puternic un simț de răspunedere, fie față de problemele de familie, fie față de cele profesionale.

Horoscop zilnic Taur 

Cei născuți în zodia Taur s-ar putea să fie extrem de stresați la nivel interior, poate chiar subconștient și să nu descopere care este cauza exactă a stărilor bulversante cu care se confruntă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce divergențe de opinie cu cei din jur și ar fi de preferat să evite discuțiile în contradictoriu, mai ales legate de spiritualitate și cele principiale.

Horoscop zilnic Gemeni 

Cei născuți în zodia Gemeni se concentrează temeinic pe un proiect care le aduce bani, un proiect extra sau se implică în tot felul de activități pentru a scoate un comision. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce niște frământări, autocritici legate de bani, în special de modul în care și-au administrat finanțele comune cu ceilalți, banii primiți de la alții.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să iasă la plimbare, să vadă un film, să facă ordine și curățenie în casă, în orice caz, să se dedice activităților care le fac plăcere deoarece contextul astrologic este foarte tensionat și horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că îpot fi ținta unor conflocte majore, foarte greu de evitat. 

Horoscop zilnic Leu 

Cei născuți în zodia Leu simt nevoia să se retragă, să se închidă în interior, să se izoleze de tot ceea ce-i înconjoară și să rămână cu gândurile lor, care nu vor fi puține. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să se dedice acelor activități relaxante care le aduc, de obicei, bună dispoziție și bucurie sufletească.

Horoscop zilnic Fecioară 

Cei născuți în zodia Fecioară au o capacitate de control excepțională. Nativii pot fi puși în fața oricăror evenimente că nu se pierd cu firea și reușesc să dea dovadă de multă putere interioară. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce momente de înțelegere, momente plăcute în cuplu și ocazia de a spune lucrurilor pe nume într-un mod armonios, calm.

Horoscop zilnic Balanță 

Cei născuți în zodia Balanță pot fi mai obosiți ca de obicei și pot avea o stare de spirit destul de proastă. Unii nativi se dedică în mod exprez rezolvării unor probleme legate de locuință, poate ordine, poate reamenajare. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să evite somatizările.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion preferă să se abțină de la un dialog și par a da dreptate celorlalți, însă, de fapt, nativii vor doar să evite ostilitățile. Este o stare cu care au început să se obișnuiască deja, mai ales că le permite analiza celorlalți. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce dorința de a face plimbări lungi, în singurătatea și liniștea gândurilor.

Horoscop zilnic Săgetător 

Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să facă niște economii, în unele cazuri să fie nevoiți să apeleze la niște economii. Contextul general este destul de limitativ din punct de vedere financiar. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să-și reevalueze cu atenție unele talente, aptitudini și să se folosească de ele în avantajul lor, chiar dacă nu financiar.

Horoscop zilnic Capricorn 

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de mult tumult, stres, un program destul de încărcat pentru o zi de weekend. Cu toate astea, nativii vor reuși să se echilibreze și nu se vor simți obosiți. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce multă rezistență, multă tărie și forță fizică, dar și putere interioară, forță psihică de a face față provocărilor.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să resimtă niște simptome ale unor afecțiuni mai vechi, însă nativii nu le vor da prea mare importanță, dat fiind că s-au obișnuit deja cu acest context. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a reanaliza ceva din trecutul lor, poate chiar un gând, o amintire, și de a da altă semnificație contextului.

Horoscop zilnic Pești 

Cei născuți în zodia Pești s-ar putea să primească niște vești mai puțin plăcute sau de natură să-i îngândureze din partea unui prieten, unei persoane apropiate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a discuta cu multă seriozitate despre o situație trăită recent cu cineva apropiat. Dezvăluiri care liniștesc sufletul nativilor.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Gabriela Lucuțar, ”Regina Întunericului”, are trei copii. Cum arată micuții concurentei de la Chefi la Cuțite
Gabriela Lucuțar, ”Regina Întunericului”, are trei copii. Cum arată micuții concurentei de la Chefi la...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...