Horoscop zilnic 7 mai 2021. Racii trebuie să fie atenți la un context profesional

Publicat: 07/05/2021 | 05:00

Horoscopul zilei de 7 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Rac trebuie să fie atenți la un context profesional care se poate desfășura în a doua parte a zilei.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Chiar dacă în prima parte a zilei Berbecii nu se simt în apele lor și sunt fără prea mult chef, ulterior, când Luna le va activa zodia, nativii se vor încărca de energie, bună dispoziție și chef de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce determinarea de care au nevoie pentru a se ocupa de activitățile curente.

Horoscop Taur

Taurii sunt sociabili în prima parte a zilei, discută cu prietenii, se întâlnesc cu aceștia și nu este exclus ca cei singuri să aibă preocupări pe rețelele sociale, să cunoască pe cineva în aplicațiile de dating sau chiar poate fi vorba de cineva din anturaj cu care să flirteze. Ulterior, registrul se schimbă și devin interiorizaț, liniștiți.

Horoscop Gemeni

Ziua începe cu preocupări profesionale legate de carieră, statut, de o funcție, oricum de niște obiective pe care le au, iar Gemenii pot resimți destul de mult stres, însă întocmai agitația mentală îi ajută să își facă strategii și să aibă idei. Seara o vor dedica prietenilor, ieșirilor cu cei din anturaj și cel mai probabil le va prinde foarte bine pentru că se vor putea manifesta în voie, mai ales că dorința de a comunica este mare, de când Mercur, guvernatorul lor, a intrat în zodia lor.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac ar trebui să se preocupe astăzi de probleme ce țin de cariera lor și imaginea profesională. Nativii își pot analiza posibilitățile, pot cântări ceea ce au cu ceea ce și-ar dori să aibă și își pot construi strategii în minte. Posibil să fie idealiști și visători, de aceea ar trebui să rămână ancorați în realitate. Horoscopul zilei le atrage atenția că sunt posibile ipostaze profesionale mai puțin plăcute în a doua parte a zilei.

Horoscop Leu

Leii sunt creativi, au idei bune, ingenioase, însă deloc ușor de pus în practică sau, cel puțin, nu la momentul acesta, în condițiile actuale. Nativii sunt sfătuiți de astre să și le scrie pe hârtie și să le aibă în vizor pentru viitor. Posibile tensiuni financiare în cuplu sau cu asociații în prima parte a zilei.

Horoscop Fecioară

Pentru cei din semnul Fecioară ziua începe cu discuții plăcute atât în cuplu, cât și în relațiile profesionale și nativii pot ajunge ușor la o înțelegere cu ceilalți. Registrul se schimbă după amiază, când banii sau un context financiar, legat de acte, de un interes material le poate da bătăi de cap. Horoscopul de azi le cere să evite orgoliile în acest moment.

Horoscop Balanță

Balanțele au parte de multe activități obositoare la locul de muncă, însă nativii își rezolvă cu brio tot ce au în program și faptul că sunt eficienți îi mulțumește peste măsură. Posibil ca după amiază să apară animozități cu partenerii profesionali, iar seara să dea naștere unor tensiuni în cuplu. Este greu, dar nu imposibil să ajungă la o cale de mijloc. Important este să se pună și în pielea celeilalte persoane pentru a înțelege contextul mai ușor.

Horoscop Scorpion

Pentru cei născuți în zodia Scorpion este o zi creativă, iar nativii sunt sfătuiți să-și pună în practică ideile artistice, indiferent de domeniul în care lucrează. Sunt posibile momente mai tensionate, mai agitate la locul de muncă, dedline-uri, sarcini urgente, însă le vor face față dacă-ți păstrează calmul și luciditatea.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii încep ziua cu o stare emoțională bună, în pace cu ei înșiși, iar pe parcurs își dau seama că vor mai mult, că vor să trăiască intens, să se bucure de viață, așa că cei care sunt reținuți de anumite aspecte, de program și responsabilități, pot fi mai agitați că nu se pot dedica plăcerilor lor. Către seara sunt posibile întâlniri romantice și pasionale.

Horoscop Capricorn

Capricornii sunt stresați de contexte care vizează casa, familia, actele și bunurile de patrimoniu. Deși ziua începe destul de relaxant, cu poftă de viață și veselie, este posibil ca spre seară să intervină niște discuții cu familia care să-i agite pentru că este vorba de programul lor care este în joc și care poate fi schimbat.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a fi destul de agresivi în comunicare, de a spune lucrurile pe nume, mult prea direct și fără a fi cu adevărat interesați de repercusiuni. Nativii nu acceptă prea uțor sfaturile și recomandările celorlalți. Horoscopul zilei de 7 mai le atrage atenția că pot fi mai irascibili și mai nervoși. Atenție la deplasări.

Horoscop Pești

Peștii au parte de prima parte a zilei cu Luna încă în tranzit prin zodia lor și sunt destul de sociabili, empatici, receptivi la cei din jur și înțelegători. Se întrevăd discuții te teme financiare, posibile nemulțumiri sau întârzieri ale unor plăți. În unele cazuri vin informații care nu le sunt deloc pe plac nativilor.