Acasă » Trending » Horoscop zilnic 28 iulie 2021. Mercur intră în zodia Leu

Horoscop zilnic 28 iulie 2021. Mercur intră în zodia Leu

De: Madalina Manole 28/07/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 28 iulie 2021. Mercur intră în zodia Leu
Horoscop zilnic 18 iulie 2021. Peștii pot fi demoralizați

Horoscopul zilei de 28 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Leu au parte de ingresul lui Mercur chiar în zodia lor, cu impact asupra modului în care interacționează cu ceilalți.

Mercur, planeta responsabilă cu comunicarea și raționamentul, intră astăzi în zodia Leu și până pe data de 12 august, când va intra în zodia sa de domiciliu, în Fecioară, ne va stimula gândirea, făcându-ne foarte creativi și dornici să ne exprimăm ideile. Totodată, este recomandat să nu ne impunem opiniile cu autoritate și să nu devenim prea mândri și prea lăudăroși.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul iubirii și al creativității. Nativii vor fi dornici să-și exprime sentimentele, vor fi mai teatrali în exprimare, însă trebuie să țină cont că există riscul să devină prea orgolioși și prea ambițioși și din cauza asta să strice o relație, mai ales dacă se află la început. Simțul artistic este foarte dezvoltat în perioada aceasta, iar cei care scriu pot avea succes.

Horoscop Taur

Cu Mercur în tranzit prin Leu, Taurii pot intra mai ușor în conflicte cu famiia, cu părinții, dar și cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor. Va fi greu în această perioadă să ajungă la o înțelegere și se pot activa foarte multe ambiții și orgolii. Horoscopul zilei le cere să evite impunerea ideilor cu orice preț. Posibile întârzieri în rezolvarea unor acte ce vizează o locuință, un bun de patrimoniu.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Mercur, planeta care îi guvernează, chiar prin sectorul comunicării, prin urmare se deschide o perioadă în care nativii vor face o adevărată artă din discursul lor și vor obține mai ușor ceea ce-și doresc de la ceilalți. Pot avea succes în negocieri, însă trebuie să țină cont că au tendința de a fi prea impunători, prea rigizi sau prea aroganți în dialog.

Horoscop Rac

Racii au ocazia odată cu acest tranzit al lui Mercur prin Leu să-și canalizeze atenția asupra sectorului financiar. Pot avea idei bune despre cum să-și administreze bugetul, pot lua în calcul ideea de a scoate bani grație abilităților lor, pot discuta pe tema cheltuielilor în cuplu (în contradictoriu) și pot lupta mai aprig pentru obținerea unor drepturi financiare, salariale care li se cuvin. Horoscopul de azi le poate aduce unele vești mai puțin plăcute legate de bani.

Horoscop Leu

Cei născuți în zodia Leu ar trebui să se bucure de faptul că Mercur intră în zodia lor pentru că vor deveni mai inspirați și mai comunicativi, mai dornici de exprimare, însă date fiind aspectele tensionate pe care planeta le va face cu Saturn și Uranus, nativii s-ar putea să devină și mult prea conflctuali. Există riscul de a-și impune ideile și de a merge până în pânzele albe pentru a-și susține o teorie. Pot apărea tensiuni în cuplu greu de gestionat.

Horoscop Fecioară

Dat fiind că Mercur este guvernatorul Fecioarelor și le activează sectorul subconștientului, este posibil ca nativii să fie cuprinși de amintiri, de fel și fel de gânduri negativiste și să-și reactiveze niște frici și angoase.  Pot fi mai agitați la nivel mental, mai ales dacă reiau o discuție din trecut sau cineva revine în viața lor pentru a le cere lămuriri. Horoscopul zilei le cere ca în această perioadă să apeleze la introspecție în mod constructiv, pentru a se detașa de trecut, să facă meditații și să se odihnească mai mult.

Horoscop Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de intrarea lui Mercur în sectorul vieții sociale și nativii vor fi mai dornici de ieșit cu prietenii, își vor face mai ușor noi cunoștințe și se vor integra în diferite anturaje. Totodată, dat fiind faptul că Mercur va face aspecte tensionate, este recomandat ca nativii să nu-și impună cu orice preț ideile în fața celorlalți și nici să nu ia decizii pentru alții sau să ia decizii singuri legate de un proiect comun.

Horoscop Scorpion

Mercur va activa sectorul carierei, iar Scorpionii pot prinde curajul necesar pentru a purta o discuție cu superiorii, pentru a-și revendica niște drepturi sau pentru a se afirma prin ideile lor. Totodată, pot gândi strategii de atingere a unor obiective profesionale. Horoscopul de azi le atrage atenția că în toată perioada următoare pot avea parte de tensiuni cu autoritățile din viața lor, cu șefii în special, greu de gestionat.

Horoscop Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea șansa de a analiza din unghiuri diferite și, totodată, de a-și consolida niște principii și mentalități. Nativii trebuie să aibă grijă să nu-și impună cu orice preț părerile și credințele în fața celorlalți pentru că pot da nașere conflictelor. Este o perioadă bună pentru studiu și pentru a explora noi domenii, însă dacă aleg să plece în străinătate s-ar putea să întâmpine probleme, limitări și obstacole.

 Horoscop Capricorn

Capricornii sunt sfătuiți să evite speculațiile financiare în perioada în care Mercur tranzitează Leul, mai ales în prima jumătate a sa. Pot pierde bani și nu ar trebui să riște prea mult. Totodată, acest tranzxit poate adce discuții în contradictoriu în cuplu pe tema banilor, a respectului și fidelității, și poate accentua niște gelozii. Horoscopul zilei le atrage atenția că pot ieși la suprafață lucruri ascunse în relații.

Horoscop Vărsător

Mercur va activa chiar sectorul relațiilor pentru cei născuți în zodia Vărsător și dacă în mod normal ar fi fost un tranzit care le-ar fi adus ocazia unei împăcări sau șansa de a-și îmbunătăți dialogul cu partenerul de viață, de această dată, ca urmare a aspectelor tensionate pe care planeta le face, poate aduce conflicte și poate duce la extrem niște orgolii, trufii și ambiții. Nu este exclus ca unele relații de lungă durată să se încheie. Din punct de vedere profesional sunt greu de clintit în negocieri contractuale.

Horoscop Pești

Mercur în Leu va tranzita sectorul muncii și al sănătății, iar pentru Pești poate fi un moment în care vor fi forțați să ia decizia de a-și schimba stilul de viață și rutina zilnică pentru a-și îmbunătăți sănătatea. Nevoia de odihnă este mai mare acum și nu ar trebui să se supraepuizeze. Profesional, tranzitul poate aduce certuri cu colegii și subalternii și nativii nu vor alege calea compromisului. Sunt vești neplăcute care vin de la job, poate legate de sarcini, poate legate de program, iar unii Pești pot lua decizxia de a-și schimba locul de muncă.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă ocup eu”
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă...
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...