Acasă » Știri » Horoscop zilnic 23 iunie 2021. Mercur iese din retrogradare în zodia Gemeni

Horoscop zilnic 23 iunie 2021. Mercur iese din retrogradare în zodia Gemeni

De: Madalina Manole 23/06/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 23 iunie 2021. Mercur iese din retrogradare în zodia Gemeni

Horoscopul zilei de 23 iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Gemeni se bucură de revenirea în mers direct a lui Mercur, însuși guvernatorul lor, întocmai în zodia lor.

Mercur, planeta comunicării și rațiunii, își încheie mersul retrograd prin zodia Gemeni după o perioadă de aproximativ trei săptămâni în care ne-a cerut reevaluarea unor tipare de gândire și nu numai. Începând de astăzi, mintea va deveni mai clară, percepțiile vor deveni mai rapide și comunicarea cu cei din jur se va îmbunătăți. A fost o perioadă în care am simțim că stagnăm, raționamentul a fost înfrânat, puterea de concentrare a fost destul de scăzută, iar confuziile destul de mari. Ei bine, de astăzi putem vedea și analiza totul mai limpede, putem avea idei bune și putem găsi soluții la problemele cu care ne-am confruntat. Cu Mercur direct în Gemeni putem să ne demonstrăm adevărul, să clarificăm zvonuri, să înțelegem un mesaj, un sfat primit, să purtăm o dezbatere în mod constructiv, cu rezultate clare. Mercur își va continua tranzitul prin Gemeni până pe data de 11 iulie, moment în care va păși în zodia Rac. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 21 – 27 IUNIE 2021. BALANȚELE FAC PAȘI ÎN CARIERĂ)

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Retrogradarea lui Mercur le-a cerut Berbecilor să poarte dialoguri interioare și mai puțin exterioare, le-a cerut să-și facă ordine în gânduri, idei și planuri, dar și în documente, dosare și în modul de interacțiune cu rudele și vecinii. Posibil să le fi adus obstacole în deplasări sau legate de mijloacele de comunicare și comunicație, întârzieri legate de actele financiare, greutate în procesul de învățare. Ei bine, de acum toate aceste contexte se vor limpezi și liniști și nativii pot lua decizii, pot negocia, pot semna hârtii, pot asimila mai ușor cunoștințele și le pot transmite și altora. Horoscopul zilei le aduce un raționament mult mai lucid și ocazia de a se exprima cu mai multă ușurință și de a-și îmbunătăți comunicarea cu cei din jur. Mercur le guvernează sectorul muncii și al sănătății și aici pot apărea schimbări în bine, noi idei profesionale, legate de modul în care-și desfășoară activitățile, dar și de rutina zilnică. Nativii se pot organiza mai ușor.

Horoscop Taur

Cei născuți în zodia Taur au ocazia, odată cu revenirea în mers direct a lui Mercur prin sectorul financiar, să vadă mai clar un context legat de bani. Poate fi vorba de salariu, de o negociere, de modul în care își câștigă veniturile, de modul în care-și administrează bugetul. În tot acest răstimp, nativii și-au putut reevalua valoarea personală iar acum ar trebui să știe care este prețul corect pentru munca depusă. Totodată, pot îndrăzni să-și monetizeze talentele, să-și valorifice resursele personale și vor fi mult mai practici, cu idei noi pentru a-și obține stabilitatea și siguranța financiară. Taurii știu ce nevoi au și cum și le pot satisface. Cum Mercur le guvernează sectorul iubirii, văd mai limpede o situație sentimentală și au ocazia să-și îmbunătățească relația cu persoana iubită sau cu copiii, dacă sunt părinți.

Horoscop Gemeni

Gemenii ar trebui să fie cei mai bucuroși, dat fiind că Mercur, guvernatorul lor, își reia mersul direct prin zodia lor după o perioadă în care le-a adus agitație și fel de fel de piedici în atingerea unor scopuri. Nativii vor avea o viziune mult mai clară asupra vieții personale, asupra propriei lor persoane, dar și asupra relațiilor cu ceilalți. Comunicare se va îmbunătăți, mintea se va limpezi și capacitatea de concentrare va crește. Nativii pot lua decizii mai ușor, pot avea idei bune despre cum să obțină ceea ce-și doresc. De asemenea, își pot face planuri acum și își pot trasa noi strategii de atingere a obiectivelor. Cum Mercur le guvernează casa și familia, pot avea parte de unele schimbări și rezolvări în aceste direcții. De exemplu, pot clarifica situația unui bun patrimonial, își pot îmbunătăți comunicarea cu părinții sau pot rezolva un context ce implică locuința, actele unei case.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac pot răsufla și ei ușurați, dat fiind că Mercur retrograd le-a amprentat zona de trecut, subconștient și karmă și le-a adus multă agitație interioară și irascibilitate, amintiri, poate chiar insomnii și o mai mare nevoie de introspecție, de a sta cu ei înșiși. Nativii au acum ocazia să se vindece de trecut, să ierte pe cineva drag, să se desprindă de ancorele ultimilor 6 ani, iar acolo unde este cazul pot să-și îmbunătățească starea de sănătate prin mici schimbări aduse rutinei zilnice. Cu Mercur direct, nativii sunt sfătuiți să apeleze la meditație și la tehnici de relaxare mentală, să fie atenți la vise, premoniții, deja-vu-uri, la mesajele Universului pentru că pe toate aceste căi pot veni răspunsuri, mai ales încazul nativilor evoluați spiritual. Oricum, este o oportunitate remarcabilă pentru că Racii să facă pași în evoluția spirituală.

Horoscop Leu

Mercur își revine în mers direct în sectorul prietenilor, asociaților și al planurilor de viitor, iar comunicarea în aceaste direcții se îmbunătățește. Viața socială posibil să fi fost restricționată în ultima perioadă de Mercur, însă de acum pot ieși mai mult din casă. Leii vor ști exact cu cine din anturaj merg mai departe și de cine se îndepărtează. Nativii vor trebui să-și păstreze alături doar persoanele care contribuie la evoluția lor, cu care rezonează și cu care împărtășesc aceleași interese și idealuri. Totodată, posibil ca unii nativi să fi avut lecții de prietenie de învățat în tot acest răstimp, iar acum poate veni examenul. Cei din zodia Leu pot avea acum idei bune despre cum să-și conducă la succes un proiect, posibil chiar un proiect din sfera online, media, televiziune, un proiect mai neobișnuit. Au idei despre cum să devină mai populari și pot primi sfaturi bune, sprijin din partea celorlalți. Cum Mercur le guvernează și finanțele, pot primi o sponsorizare, cineva poate investi în ideile lor sau își pot organiza mai bine cheltuielile, pot investi în imaginea lor.

Horoscop Fecioară

Fecioarele au și ele toate motivele de bucurie, dat fiind că Mercur le este guvernator și, în plus, își revine în mers direct în sectorul carierei, un sector destul de încercat și tensionat în perioada de retrogradare. Nativii văd mult mai clar acum un context profesional, văd mult mai limpede care este direcția de viitor pe care trebuie să meargă și găsesc cele mai bune soluții pentru a se afirma. Sunt nativi care pot prelua o funcție, care-și îmbunătățesc imaginea, viața personală în raport cu cea profesională, nativi care pun bazee unui nou proiect profesional. Fecioarele au idei și-și conturează strategii în amânunt pentru atingerea obiectivelor, idealurilor avute.

Horoscop Balanță

Mercur revine în mers direct în sectorul călătoriilor, străinătății, studiilor și filozofiilor de viață, iar pentru cei născuți în zodia Balanță se vor ușura contextele care vizează aceste domenii. Asta înseamnă că vor fi nativi mânați să obțină o diplomă sau să se folosească de o diplomă avută, vor fi nativi care pot primi vești bune din străinătate și un proiect în acest sens se poate debloca sau, posibil, să li se deschidă orizonturile și să plece într-o călătorie. Curiozitățile capătă răspuns, iar interesul pentru noi domenii de cunoaștere crește, astfel că pot studia diferite culturi, de exemplu, diferite practici ezoterice, religii, filozofii, care să le aducă o schimbare de convingeri și credințe. Sistemele de valori se pot schimba și multe dintre prejudecățile avute se pot dizolva. Cu alte cuvinte, poate urma o etapă de evoluție spirituală în viața Balanțelor.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea ocazia, odată cu revenirea în mers direct a lui Mercur în Gemeni, să vadă mult mai clar un context financiar sau să li se ușureze o situație care are legătură cu creditele, împrumuturile, datoriile, moștenirile, actele financiare, dosare de pensionare, partajele, litigiile. Totodată, în viața intimă se îmbunătățesc lucrurile. Posibil ca nativii să aibă o revelație, să primească un răspuns legat de o aventură ascunsă, infidelitate, secret. Luptele de putere ajung la o finalitate, manipulările ies la suprafață, iar nativii vor avea o viziune clară despre modul în care să folosească resursele altora pentru a evolua. Cum Mercur le guvernează sectorul vieții sociale, comunicarea cu prietenii se poate îmbunătăți și pot vedea mai clar cine le este alături din interes și cine este din sinceritate. Aspectul vizează și asociații cu care sunt implicați într-un proiect.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii pot și ei răsufla ușurați dat fiind că Mercur își încheie retrogradarea în sectorul relațiilor, fie că sunt relații de cuplu, fie profesionale. Astfel, comunicarea cu partenerul de viață și cu colaboratorii se va îmbunătăți, situațiile tensionate se pot lămuri și se poate ajunge mai ușor la un acord. Urmează o perioadă de cooperare, de rezolvare a neînțelegerilor din ultimul timp și de trasare a unor noi direcții de viitor. Este momentul cererilor în căsătorie, al semnării actelor, inclusiv al semnării actelor de divorț, pentru cei pentru care retrogradarea lui Mercur a scos la iveală incompatibilitățile imposibil de rezolvat. Cum Mercur este guvernator al carierei, nativii pot să vadă mai clar un context profesional care le vizează funcția și imaginea sau un obiectiv avut. Este, totodată, o perioadă favorabilă negocierilor și semnării contractelor profesionale.

Horoscop Capricorn

Mercur își încheie retrogradarea în sectorul muncii și al sănătății, după multă agitație și stres, și pentru Capricorni va urma o perioadă mult mai relaxantă, o perioadă în care vor vedea mai clar dacă sunt la jobul potrivit și ce trebuie să facă pentru a-ți îmbunătăți eficiența și modul în care-și desfășoară sarcinile. De asemenea, comunicarea cu colegii se va îmbunătăți. În unele cazuri, pot alege să facă ceva pe cont propriu sau să mai învețe ceva pentru a-și ușura munca sau pentru a se dezvolta profesional. Horoscopul de azi îi sfătuiește să profite de mersul direct al lui Mercur în Gemeni pentru a-și schimba stilul de viață și a aduce îmbunătățiri rutinei zilnice.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au parte de intrarea în mers direct a lui Mercur în sectorul iubirii și al creativității. Nativii pot vedea acum mult mai clar o situație legată de viața sentimentală și în unele cazuri, în urma unor experiențe trăite, pot ști clar care este profilul partenerului ideal și ce atitudine și mod de abordare trebuie să adopte pentru a-și găsi perechea. Totidată, comunicarea cu persoana iubită și cu copiii se poate îmbunătăți și pentru mulți nativi această perioadă poate aduce vestea că vor deveni părinți. Creativitatea și simțul artistic pot fi exprimate mai ușor, hobby-urile se bucură de mai multă atenție, iar nativii sunt mai dornici să se simtă bine, să caute fericirea în jurul lor. Cei singuri pot începe noi relații acum, iar cei care se află în tatonări pot realiza exact dacă este vorba de iubire sau aventură.

Horoscop Pești

Mercur își încheie retrogradarea în sectorul familiei și al locuinței, iar cei născuți în zodia Pești au ocazia să-și îmbunătățească comunicarea cu cei dragi, în special fiind vorba de părinți, dar au și șansa să rezolve mai ușor contexte ce țin de locuință. Starea emoțională care a fost destul de apăsătoare în ultima perioadă se mai detensionează, iar dorul de casă, pentru cei departe de țară, nu va mai fi resimțit cu atâta intensitate. Totodată, Mercur retrograd posibil să fi răscolit trecutul, inclusiv traumele copilăriei, să fi adus multă instabilitate emoțională, iar acum nativii se pot liniști, mai ales dacă și-au tras concluziile necesare evoluției din aceste contexte. Acum au ocazia să-și rezolve acele tipare toxice care stau la baza eșuării relațiilor lor. Mercur le guvernează și sectorul relațiilor, de cuplu și profesionale, iar comunicarea în aceste direcții se poate îmbunătăți. Nativii ajung la o cale de mijloc cu partenerul și pot semna noi contracte profesionale.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IUNIE 2021.)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Roxana Vancea și-a mutat copilul la o grădiniță de stat de la una privată. Ce a nemulțumit-o
Roxana Vancea și-a mutat copilul la o grădiniță de stat de la una privată. Ce...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea