Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic 22 iulie 2021. Soarele intră în Leu și Venus în Fecioară

Horoscop zilnic 22 iulie 2021. Soarele intră în Leu și Venus în Fecioară

De: Madalina Manole 22/07/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 22 iulie 2021. Soarele intră în Leu și Venus în Fecioară

Horoscopul zilei de 22 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Fecioară se bucură de intrarea lui Venus în zodia lor, în timp ce Leii deschid porțile pentru a-și primi guvernatorul, pe Soare, acasă.

Astăzi avem parte de două aspecte astrologice importante și anume două planete își schimbă zodiile, deci și energiile. Soarele va intra în domiciliul său, în zodia Leu, ipostază din care ne aduce vitalitate, poftă de viață și chef de aventură, punând totodată iubirea la rang înalt, iar Venus, planeta iubirii, intră în Fecioară. Acest tranzit al lui Venus ne domolește foarte mult, mai ales după conjuncția cu Marte pe care a făcut-o în zodia Leu și care ne-a dus entuziasmul pe culmi. De azi devenim mai analitici și mai rigizi sentimental, mai atenți la detalii dacă intăm într-o relație, și mai sobri în manifestările amoroase.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii se bucură de intrarea Soarelui în sectorul iubirii. Pentru nativi începe o perioadă în care își canalizează energia pentru a cuceri pe cineva, pentru a se îndrăgosti și pentru a se dedica activităților care le fac plăcere. Cheful de distracție și aventură crește, iar creativitatea este la ea acasă. În cuplu sunt mai serioși și-și doresc consolidarea relației. De asemenea, cu Venus în Fecioară, muncesc cu drag, își eficientizează munca și aduc îmbunătățiri stilului de viață.

Horoscop Taur

Cei născuți în zodia Taur au toate motivele să se bucure de intrarea lui Venus în Fecioară, deoarece le activează ssectorul sentimental și astfel șansele de a se îndrăgosti, de a începe o nouă poveste de dragoste sau de a-și îmbunătăți actuala relație cresc exponențial. Creativitatea crește, iar relația cu copiii devine mai apropiată. Pe de altă parte, cu Soarele în Leu, atenția nativilor se focusează asupra casei și familiei și pot rezolva ceea ce până acum nu au reușit în aceste direcții.

Horoscop Gemeni

Cât timp Soarele va tranzita Leul, Gemenii vor fi mai comunicativi și se vor exprima într-un mod pătimaș. Chiar dacă nu vor spune mereu ceea ce le trece prin minte sau își vor impune prea mult ideile, nativii pot face o adevărată artă din discursul lor. Sunt foarte bine susținuți în negocieri și în rezolvări ce țin de acte. Cu Venus în Fecioară au tot sprijinul necesar pentru a-ți îmbunătăți relația cu familia și pentru a spori confortul casei. Poate fac o renovare sau reamenajare a locuinței.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac se bucură de intrarea Soarelui în sectorul lor financiar, aspect care susține nativii să-și reorganizeze cheltuielile și bugetul. Mare parte din energia lor va fi canalizată către creșterea veniturilor, iar Venus în Fecioară îi susține să negocieze în favoarea lor. Totodată, pot străluci prin talentele pe care le au și faptul că le pun în lumină le poate aduce beneficii. Horoscopul de azi le oferă ocazia ca pe parcursul tranzitului venusian să-și îmbunătățească comunicarea cu cei din jur și să lege mai ușor relații de prietenie. Perioadă foarte bună și pentru studiu.

Horoscop Leu

Leii sunt din nou în prim-planul contextului astrologic, dat fiind că Soarele, care le este guvernator, intră în zodia lor și le potențează strălucirea. Nativii se bucură de o perioadă energică, sunt motivați să-și atingă scopurile și sunt foarte creativi și dornici de exprimare. Dacă nu au fost în apele lor până acum sau au avut neplăceri legate de sănătate, acum își recapătă vitalitatea. Pe de altă parte, Venus va intra în sectorul financiar și le va aduce ocazia să-și îmbunătățească veniturile, să câștige bani mai mulți. Horoscopul de azi le cere să nu facă cheltuieli majore doar pentru a se simți în vârf.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au toate motivele să se bucure de intrarea lui Venus în zodia lor pentru că le va crește farmecul și dorința de a se preocupa de imaginea lor, de a se răsfăța. Totodată, viața personală, relațională și sentimentală se bucură de atenție și îmbunătățiri. În schimb, tranzitul Soarelui prin Leu nu-i avantajează prea mult și sunt sfătuiți să se preocupe de sănătatea lor, să se odihnească mai mult și să nu treacă cu vederea reapariția unor simptome. Posibil ca o serie de temeri și amintiri să le dea târcoale acum.

Horoscop Balanță

Cum Venus le este guvernatoare și intră în sectorul trecutului, Balanțele pot simți nevoia de mai multă liniște și tendința va fi să se retragă, dar tranzitul Soarelui prin sectorul social le va aduce acel zvâc de care au nevoie pentru a nu cădea pradă anxietății și amintirilor. Este o perioadă care trebuie tratată cu atenție pentru că riscul unei pasiuni ascunse nu este deloc exclus. Totodată, nativii se pot desprinde de amintiri și relații toxice și pot ierta pe cineva, astfel îmbunătățindu-și și starea de spirit. Perioada le este favorabilă pentru a câștiga popularitate și a-și conduce proiectele la succes.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul carierei și pentru nativi începe o perioadă în care meritele le sunt recunoascute. Se pun în lumină mai mult, primesc aprecieri și au energia necesară pentru a-și atinge niște obiective. Pe de altă parte, Venus îi susține să-ți lărgească anturajul, să-și îmbunătățească relațiile de prietenie, să fie mai sociabili și mai ales să-și consolideze proiectele în care sunt implicați și să le structureze astfel încât să fie mai eficiente.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii sunt dornici de călătorii și pot pleca într-o vacanță în străinătate în perioada ce urmează. Vor fi și nativi dornici să-și îmbogățească cunoștințele și să studieze ceva nou. Totodată, tranzitul Soarelui îi susțină să vadă dintr-o altă perspectivă o situație cu care se confruntă, iar Venus le activează sectorul carierei și le oferă șansa de a-și îmbunătăți imaginea și de a obține beneficii de pe urma statutului lor. În plus, pot veni fel și fel de oportunități profesionale și șanse de afirmare.

Horoscop Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn își pot consuma multă energie pentru rezolvarea unui context financiar ce ține de credite, investiții, bani și bunuri deținute împreună cu alții, în partaje, litigii. De asemenea, pot apărea tensiuni în cuplu care pleacă de la bani și de la viața intimă și nu este exclus ca secrete și infidelități să iasă la suprafață sau să se activeze frici, traume și obiceiuri toxice. Pe de altă parte, tranzitul lui Venus susține nativii să plece într-o călătorie sau să ajungă la viziuni comune de viitor cu partenerul în privința unor aspecte ce țin de traiul în doi. O serie de convingeri se pot schimba acum.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul relațiilor și acest aspect îi ajută să-și focuseze atenția pe îmbunătățirea relației de cuplu, dar și pe îmbunătățirea a relațiilor profesionale. Cu Venus în Fecioară dorința de intimitate crește. Tensiuni vor exista și de preferat ar fi să găsească un echilibru între ei și ceilalți. Pe de altă parte, este o perioadă favorabilă să obțină niște beneficii materiale, să se bucure de o creștere a veniturilor partenerului sau să intre în posesia unui drept cuvenit, să rezolve situații ce țin de acte.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul muncii și al sănătății și este o perioadă în care energia nativilor crește și-și pot desfășura cu spor sarcinile cotidiene. Totodată, starea de sănătate se îmbunătățește și își pot schimba rutina zilnică. Horoscopul de azi le cere să nu facă excese și să ajungă la suprasolicitare. Venus în Fecioară le activează sectorul relațiilor și le aduce ocazia să-și îmbunătățească viața de cuplu, iar celor singuri șansa de a cunoaște un posobil viitor partener. Pot veni beneficii profesionale, noi colaborări și contracte.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul a fost mutat la SPITALUL 9! De ce au luat medicii decizia de a-l duce la NEBUNI
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul a fost mutat la SPITALUL 9! De ce au luat...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Noi scumpiri la pompă. Prețul benzinei a crescut
Noi scumpiri la pompă. Prețul benzinei a crescut
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
EXCLUSIV! Kamara se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani artistul: ”Este inspirat din povestea noastră”
EXCLUSIV! Kamara se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani artistul: ”Este inspirat...
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui Cătălin Dobrescu. Explicația instanței
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...