Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic 22 aprilie 2021. Taurii se pot îndrăgosti la prima vedere

Horoscop zilnic 22 aprilie 2021. Taurii se pot îndrăgosti la prima vedere

De: Madalina Manole 22/04/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 22 aprilie 2021. Taurii se pot îndrăgosti la prima vedere
Horoscop zilnic 22 aprilie 2021. Taurii se pot îndrăgosti la prima vedere

Horoscopul zilei de 22 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Taur se pot îndrăgosti la prima vedere.

Planeta iubirii și a banilor, Venus, din zodia Taur, se apropie de o conjuncție perfectă cu Uranus, planeta neprevăzutului, prin urmare este posibil să avem parte de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale, dar și în plan financiar, atât astăzi, cât și mâine și chiar în weekend.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Nativii Berbec sunt sfătuiți să fie mai atenți la administrarea finanțelor pentru că pot avea tendința de a fi prea cheltuitori. Pot avea parte de fel și fel de situații neprevăzute care vizează bugetul lor, modul în care-și câștigă banii, context care nu este neapărat unul negativ, putând fi vorba și de propuneri sau idei care să le aducă mai mulți bani, mai ales că nativii simt nevoia să-și revoluționeze acest capitol, să vină cu ceva nou. Pot fi surprinși chiar și de o propunere de a scoate bani din talentele și abilitățile lor.

Horoscop Taur

Venus, guvernatorea celor născuți în zodia Taur, se întâlnește cu Uranus și poate aduce surprize în viața nativilor, în special de natură sentimentală, dar și financiară. Contextul nu trebuie privit nici pe departe ca fiind unul negativ, mai ales dacă nativii își doresc (sau au nevoie) să facă o schimbare. Sunt deschiși către nou, își doresc să-și inoveze viața și acum au ocazia să alunge monotonia din cuplu. Pentru cei singuri poate fi vorba de o dragoste bruscă, la prima vedere sau pot fi atrași de o persoană nonconformistă, care iese din tiparele lor clasice.

Horoscop Gemeni

Gemenii pot fi luați prin surprindere de ceva sau cineva din trecutul lor, în multe cazuri fiind vorba chiar de un fost partener. O flacără care ardea mocnit nu este exclus ca acum, într-un mod neașteptat, să se reaprindă. Pe de altă parte, contextul perioadei poate aduce evenimente ciudate în viața nativilor, coincidențe bizare, întâlniri surprinzătoare. În cazul unor nativi se pot accentua frici legate de bani. Horoscopul de azi le atrage atenția asupta tendinței de a intra în relații ascunse.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de surprize și evenimente neașteptate care vin din partea prietenilor, poate o invitație, poate o declarație. Vor fi nativi care se pot întâlni în mod surprinzător cu persoane pe care nu le-au mai văzut de multă vreme și nativi care vor cunoaște persoane noi și nu este exclus să fie chiar atrași de acestea cu toate că nu reprezintă tiparul lor sentimental. Pe de altă parte, un proiect poate lua o întorsătură neașteptată, dar benefică nativilor.

Horoscop Leu

Leii pot avea parte de surprize și evenimente neașteptate legate de sectorul profesional. Poate fi vorba de o nouă funcție, de o propunere de avansare, dar poate fi vorba și de decizia bruscă a nativilor de a-și schimba cariera sau de dialoguri neprevăzute cu superiorii. Cei care au obiective de atins se pot aștepta la persoane sau contexte care să-i ajute să facă un pas în direcția dorită, la propuneri de colaborare nesperate. În alte cazuri, partenerul de viață poate fi cel care vine cu o ofertă neașteptată.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot fi luați prin surprindere de o întâlnire cu cineva din străinătate, de o veste primită de peste hotare, chiar de o invitație într-o călătorie. Nativii pot simți nevoia de a-și revoluționa concepțiile, principiile, de a se desprinde de niște prejudecăți avute, pot fi dornici de a explora noi domenii și filozofii de viață. Sunt cazuri în care pot fi atrași în mod inexplicabil de anumite doctrine și pot dori să studieze ceva nou. Spiritualitatea poate fi un domeniu care să le trezească curiozități.

Horoscop Balanță

Balanțele pot avea parte de surprize și evenimente neașteptate care vizează sectorul financiar al banilor și bunurilor deținute împreună cu alții, capitol la care intră creditele, moștenirile, pensiile, taxele, impozitele, litigiile, partajele. S-ar putea ca planurile care vizează o investiție să fie acum modificate, să apară o situație pe care nu au prevăzut-o, însă căreia îi vor face față. Pe de altă parte, nu este exclus să dezvolte o atracție bruscă, neașteptată față de o persoană care nu se încadrează în tiparele lor obișnuite.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în semnul Scorpion pot avea parte de surprize și evenimente neprevăzute care vizează relațiile lor, atât relația cu partenerul de viață, cât și relațiile cu asociații, colaboratorii, cu cei cu care desfășoară activități. În alte cazuri, o situație contractuală poate lua o întorsătură nesperată. Pot fi și cazuri în care un fost partener de viață îi caută. Horoscopul zilei îi sfătuiește să se folosească de acest context astrologic pentru a alunga monotonia din cuplu, pentru a veni cu ceva nou, revoluționar. Nativii nu ar trebui să fie uimiți dacă partenerul le cere mai multă libertate și independență.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii pot avea parte de surprize și situații neprevăzute care vizează locul de muncă, programul, sarcinile și responsabilitățile avute. Pot apărea schimbări profesionale la care nativii vor fi nevoiți să se adapteze și nu ar trebui să refuze propunerile care vin spre ei. Pentru mulți Săgetători, acest context poate aduce un nou loc de muncă. Pe de altă parte, este o perioadă bună să facă schimbări legate de rutina zilnică și de stilul de viață. Pe de altă parte, un dialog cu un prieten, cu un asociat, poate chiar coleg de muncă îi poate lua pe nepregătite.

Horoscop Capricorn

Capricornii au parte de surprize care vizează viața sentimentală, dar și relația cu copiii. Sunt nativi care-și doresc mai multă libertate în relații, nativi care vor ceva nou și fac schimbări, nativi care sunt atrași de parteneri nonconformiști. Inovația este cuvântul de ordine acum, iar asta poate fi resimțită atât la nivel sentimental, cât și artistic și creativ. Capricornii care se află în relații de lungă durată pot să-și dorească să devină părinți, iar cei singuri se pot îndrăgosti brusc, la prima vedere.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de surprize în familie și răsturnări de situație care vizează locuința, regimul unor bunuri de patrimoniu. Pot apărea fel și fel de evenimente neprevăzute care să-i determine pe nativi să facă anumite schimbări în viața personală. Dat fiind că este vorba de Uranus, guvernatorul lor, o planetă a neprevăzutului, este greu de specificat natura evenimentelor care se petrec, însă conjuncția acestuia cu Venus, planeta iubirii, nu este exclus să aducă în cazul unora și o atracție față de cineva cunoscut chiar prin intermediul familiei. Horoscopul zilei de 22 aprilie le atrage atenția că pot cheltui mai mult pentru confortul căminului.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de vești surprinzătoare în această perioadă, de mesaje și dialoguri sau chiar întâlniri cu persoane la care nu s-ar fi așteptat. Pe de altă parte, contextul le este foarte benefic la nivel mental pentru că pot veni cu idei și soluții inedite la problemele pe care le au. Nativii se pot exprima într-un mod direct și ei, la rândul lor, pot uimi pe cei din jur cu ceea ce transmit. Surprize pot veni și de la drum, într-o deplasare, poate fi vorba de o invitație-surpriză într-o minivacanță.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Mesajul astrelor pentru zodii, 27 aprilie 2024. Decizie grea pentru Taur. Schimbare pentru Capricorn
Mesajul astrelor pentru zodii, 27 aprilie 2024. Decizie grea pentru Taur. Schimbare pentru Capricorn
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu...
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Codul Rutier. Situația în care și pasagerii riscă dosar penal
Codul Rutier. Situația în care și pasagerii riscă dosar penal
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită”
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...