Horoscop zilnic 22 aprilie 2021. Taurii se pot îndrăgosti la prima vedere

Publicat: 22/04/2021 | 05:00

Horoscopul zilei de 22 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Taur se pot îndrăgosti la prima vedere.

Planeta iubirii și a banilor, Venus, din zodia Taur, se apropie de o conjuncție perfectă cu Uranus, planeta neprevăzutului, prin urmare este posibil să avem parte de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale, dar și în plan financiar, atât astăzi, cât și mâine și chiar în weekend.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Nativii Berbec sunt sfătuiți să fie mai atenți la administrarea finanțelor pentru că pot avea tendința de a fi prea cheltuitori. Pot avea parte de fel și fel de situații neprevăzute care vizează bugetul lor, modul în care-și câștigă banii, context care nu este neapărat unul negativ, putând fi vorba și de propuneri sau idei care să le aducă mai mulți bani, mai ales că nativii simt nevoia să-și revoluționeze acest capitol, să vină cu ceva nou. Pot fi surprinși chiar și de o propunere de a scoate bani din talentele și abilitățile lor.

Horoscop Taur

Venus, guvernatorea celor născuți în zodia Taur, se întâlnește cu Uranus și poate aduce surprize în viața nativilor, în special de natură sentimentală, dar și financiară. Contextul nu trebuie privit nici pe departe ca fiind unul negativ, mai ales dacă nativii își doresc (sau au nevoie) să facă o schimbare. Sunt deschiși către nou, își doresc să-și inoveze viața și acum au ocazia să alunge monotonia din cuplu. Pentru cei singuri poate fi vorba de o dragoste bruscă, la prima vedere sau pot fi atrași de o persoană nonconformistă, care iese din tiparele lor clasice.

Horoscop Gemeni

Gemenii pot fi luați prin surprindere de ceva sau cineva din trecutul lor, în multe cazuri fiind vorba chiar de un fost partener. O flacără care ardea mocnit nu este exclus ca acum, într-un mod neașteptat, să se reaprindă. Pe de altă parte, contextul perioadei poate aduce evenimente ciudate în viața nativilor, coincidențe bizare, întâlniri surprinzătoare. În cazul unor nativi se pot accentua frici legate de bani. Horoscopul de azi le atrage atenția asupta tendinței de a intra în relații ascunse.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de surprize și evenimente neașteptate care vin din partea prietenilor, poate o invitație, poate o declarație. Vor fi nativi care se pot întâlni în mod surprinzător cu persoane pe care nu le-au mai văzut de multă vreme și nativi care vor cunoaște persoane noi și nu este exclus să fie chiar atrași de acestea cu toate că nu reprezintă tiparul lor sentimental. Pe de altă parte, un proiect poate lua o întorsătură neașteptată, dar benefică nativilor.

Horoscop Leu

Leii pot avea parte de surprize și evenimente neașteptate legate de sectorul profesional. Poate fi vorba de o nouă funcție, de o propunere de avansare, dar poate fi vorba și de decizia bruscă a nativilor de a-și schimba cariera sau de dialoguri neprevăzute cu superiorii. Cei care au obiective de atins se pot aștepta la persoane sau contexte care să-i ajute să facă un pas în direcția dorită, la propuneri de colaborare nesperate. În alte cazuri, partenerul de viață poate fi cel care vine cu o ofertă neașteptată.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot fi luați prin surprindere de o întâlnire cu cineva din străinătate, de o veste primită de peste hotare, chiar de o invitație într-o călătorie. Nativii pot simți nevoia de a-și revoluționa concepțiile, principiile, de a se desprinde de niște prejudecăți avute, pot fi dornici de a explora noi domenii și filozofii de viață. Sunt cazuri în care pot fi atrași în mod inexplicabil de anumite doctrine și pot dori să studieze ceva nou. Spiritualitatea poate fi un domeniu care să le trezească curiozități.

Horoscop Balanță

Balanțele pot avea parte de surprize și evenimente neașteptate care vizează sectorul financiar al banilor și bunurilor deținute împreună cu alții, capitol la care intră creditele, moștenirile, pensiile, taxele, impozitele, litigiile, partajele. S-ar putea ca planurile care vizează o investiție să fie acum modificate, să apară o situație pe care nu au prevăzut-o, însă căreia îi vor face față. Pe de altă parte, nu este exclus să dezvolte o atracție bruscă, neașteptată față de o persoană care nu se încadrează în tiparele lor obișnuite.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în semnul Scorpion pot avea parte de surprize și evenimente neprevăzute care vizează relațiile lor, atât relația cu partenerul de viață, cât și relațiile cu asociații, colaboratorii, cu cei cu care desfășoară activități. În alte cazuri, o situație contractuală poate lua o întorsătură nesperată. Pot fi și cazuri în care un fost partener de viață îi caută. Horoscopul zilei îi sfătuiește să se folosească de acest context astrologic pentru a alunga monotonia din cuplu, pentru a veni cu ceva nou, revoluționar. Nativii nu ar trebui să fie uimiți dacă partenerul le cere mai multă libertate și independență.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii pot avea parte de surprize și situații neprevăzute care vizează locul de muncă, programul, sarcinile și responsabilitățile avute. Pot apărea schimbări profesionale la care nativii vor fi nevoiți să se adapteze și nu ar trebui să refuze propunerile care vin spre ei. Pentru mulți Săgetători, acest context poate aduce un nou loc de muncă. Pe de altă parte, este o perioadă bună să facă schimbări legate de rutina zilnică și de stilul de viață. Pe de altă parte, un dialog cu un prieten, cu un asociat, poate chiar coleg de muncă îi poate lua pe nepregătite.

Horoscop Capricorn

Capricornii au parte de surprize care vizează viața sentimentală, dar și relația cu copiii. Sunt nativi care-și doresc mai multă libertate în relații, nativi care vor ceva nou și fac schimbări, nativi care sunt atrași de parteneri nonconformiști. Inovația este cuvântul de ordine acum, iar asta poate fi resimțită atât la nivel sentimental, cât și artistic și creativ. Capricornii care se află în relații de lungă durată pot să-și dorească să devină părinți, iar cei singuri se pot îndrăgosti brusc, la prima vedere.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de surprize în familie și răsturnări de situație care vizează locuința, regimul unor bunuri de patrimoniu. Pot apărea fel și fel de evenimente neprevăzute care să-i determine pe nativi să facă anumite schimbări în viața personală. Dat fiind că este vorba de Uranus, guvernatorul lor, o planetă a neprevăzutului, este greu de specificat natura evenimentelor care se petrec, însă conjuncția acestuia cu Venus, planeta iubirii, nu este exclus să aducă în cazul unora și o atracție față de cineva cunoscut chiar prin intermediul familiei. Horoscopul zilei de 22 aprilie le atrage atenția că pot cheltui mai mult pentru confortul căminului.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de vești surprinzătoare în această perioadă, de mesaje și dialoguri sau chiar întâlniri cu persoane la care nu s-ar fi așteptat. Pe de altă parte, contextul le este foarte benefic la nivel mental pentru că pot veni cu idei și soluții inedite la problemele pe care le au. Nativii se pot exprima într-un mod direct și ei, la rândul lor, pot uimi pe cei din jur cu ceea ce transmit. Surprize pot veni și de la drum, într-o deplasare, poate fi vorba de o invitație-surpriză într-o minivacanță.