Horoscop zilnic 21 iunie 2021. Soarele intră în zodia Rac

Publicat: 21/06/2021 | 05:00

Horoscopul zilei de 21 iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Rac au parte de intrarea Soarelui în zodia lor și astfel, din punct de vedere astrologic, începe perioada în care nativii Rac se sărbătoresc.

Soarele, astril responsabil cu vitalitatea noastră, care ne oferă și personalitatea totodată, va intra astăzi în zodia Rac, zodie pe care o va lumina până în data de 22 iulie, moment în care va păși în zodia sa de domiciliu, în Leu. În toată această perioadă vom fi mai interesați de siguranța noastră emoțională, vom deveni mai sensibili, mai romantici și mai atenți la nevoile familiei și ale căminului, ale casei, canalizându-ne, totodată, energie și către trecut, tradiții, strămoși, rădăcini. Acest tranzit le este favorabil zodiilor Taur, Rac, Fecioară, Scorpion și Pești și poate fi mai incomod pentru zodiile Berbec, Balanță și Capricorn.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii pot profita de acest tranzit al Soarelui prin zodia Rac pentru a se preocupa de casă și familie. Atenția nativilor poate fi canalizată acum spre nevoile celor dragi, dar totodată și nevoile lor personale, emoționale trebuie luate în calcul. Sunt contexte care vizează locuința care vor cer rezolvare acum. Este posibil ca situații care au legătură cu trecutul lor să-i frământe acum, însă vor găsi calea de vindecare. Dorința multora va fi să se întoarcă în locurile natale, iar cei care sunt departe de țară pot resimți mai greu acest tranzit, mai apăsător. Cum Soarele le guvernează sectorul iubirii, s-ar putea să fie mai prudenți acum, mai interiorizați și să nu se arunce în noi povești de dragoste. În unele cazuri, o iubire din trecut le poate da târcoale, dar au puterea de a se desprinde, dacă asta își doresc.

Horoscop Taur

Cei născuți în zodia Taur se bucură de intrarea Soarelui în Rac pentru că timp de o lună le va lumina mintea și le va aduce mai multă poftă de a comunica. În plus, nativii sunt susținuți în procesul de învățare, sunt mai atenți și se pot concentra mai ușor, dar și dacă au de susținut examene, Sunt favorizați în dialoguri, negocieri, iar relația cu rudele și vecinii se poate îmbunătăți. Se pot pune în evidență prin scris, în ședințe, interviuri, chiar și online. Pot tranzacționa mai ușor bunuri de patrimoniu, dacă este cazul, iar relația cu membrii familiei devine mai apropiată. Horoscopul zilei le poate aduce o invitație, o vizită, însă întreaga perioadă nativii vor simți o mai mare dorință de a se plimba.

Horoscop Gemeni

Gemenii se despart de Soare, care le-a tranzitat zodia în ultima lună, însă intrarea acestuia în Rac ar trebui să-i bucure pentru că le luminează sectorul financiar. Astfel, nativii vor fi mai dornici să-și îmbunătățească veniturile, dar trebuie să fie și atenți la cheltuieli pentru că pot fi mai stimulați să scoată un ban din buzunar acum. Zona de negocieri va fi în avantajul lor, cu atât mai mult cu cât Mercur își va încheia retrogradarea în zodia lor și-i va susține să vadă mai limpede o situație. Ceea ce nativii ar trebui să facă acum este să-și evidențieze mai mult abilitățile și talentele, să apeleze la resursele personale pentru a-și stabiliza situația financiară. Vor fi cazuri în care nativii au susținere dacă își monetizează talentele.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac au toate motivele de bucurie dat fiind că Soarele va intra în zodia lor. Începe perioada lor din punct de vedere astrologic, își vor serba ziua de naștere și pot veni fel și fel de oportunități de la Univers sub forma unui cadou. Este o perioadă în care se bucură de vitalitate, energie, poftă de viață și sunt mai atenți la imaginea lor. Au toată determinarea să se preocupe de viața personală, dar și de atingerea unor idealuri sau scopuri financiare.

Horoscop Leu

Pentru Lei, intrarea Soarelui în Rac nu este chiar neplăcută, dat fiind că Soarele le este guvernator. Nativii vor vedea mai clar anumite situații din trecut cu care s-au confruntat sau încă se confruntă, ba chiar am putea spune că universul interior va fi luminat acum, că strălucește o lumină interioară în ei pe care trebuie să o folosească pentru a se ghida pe mai departe. În cazul unor Lei, emoțiile pot fi copleșitoare și pot accentua o rană mai veche, poate chiar legată de o fostă relație. Horoscopul de azi le cere să lase amintirile să curgă și să caute vindecarea. Totodată, unii nativi acum pot ameliora probleme de sănătate cronicizate.

Horoscop Fecioară

Fecioarele se bucură și ele de această intrare a Soarelui în zodia Rac pentru că vor deveni mai sociabile și cu mai multă poftă de viață, cu chef de a ieși din casă și de a cunoaște oameni noi. De altfel, chiar își pot crește cercul de prieteni și pot intra în noi anturaje, mai ales că nu este exclus ca o relație amicală să capete acum o altă formă. Nativii vor căuta aceea persoană care să se potrivească cu idealurile lor și să fie incoruptibilă, să dea dovadă de spirit justițiar și moralitate. Pe de altă parte, acest tranzit poate lumina zona de proiecte și planuri de viitor și poate aduce ajutor și susținere din partea celor din jur.

Horoscop Balanță

Soarele le luminează sectorul carierei, iar cei născuți în zodia Balanță trebuie, în primul rând, să aibă mai multă grijă la imaginea lor, la reputație și să se concentreze mai mult pe ceea ce-și doresc să obțină din punct de vedere profesional. Poate își doresc o funcție, poate vor să-și facă un renume, poate să schimbe direcția în carieră. Este o perioadă în care sunt determinați și au energie în atingerea obiectivelor, deci nu ar trebui irosită. S-ar putea ca și nivelul de stres să crească acum și să devină mai impunători, mai dornici de a ieși în față și a se exprima, aspect care trebuie echilibrat pentru a nu da naștere conflictelor cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au susținere din partea Soarelui în Rac pentru a călători, pentru a studia, pentru a obține o diplomă mult râvnită care să te pună într-o lumină mai bună din punct de vedere profesional. Nativii sunt dornici de explorare, cercetează și-și conturează idealuri înalte pe care au toate șansele să le atingă. Totodată, este o perioadă favorabilă să se documenteze în privința unor convingeri pe care le au, să-și dezvolte niște credințe și filozofii de viață, să se înscrie la cursuri și seminarii de dezvoltare personală sau profesională.

Horoscop Săgetător

Soarele va lumina sectorul intimității, dar și pe cel financiar, iar Săgetătorii vor căuta pasiunea în tot ceea ce fac. Nativii vor fi mai dornici de aventură sentimentală, de trăiri intense și mai greu se vor bloca într-o poveste de dragoste. Pe cealaltă parte vor căuta siguranța și stabilitatea financiară și obiectivul lor va fi fie returnarea unei datorii, fie economisirea banilor și mai puțini vor fi tentați de un credit sau poate îl vor face doar dacă este absolut obligatoriu. Un credit imobiliar poate avea susținere astrologică acum. Pe de altă parte, este o perioadă bună pentru a se detașa de dependențe și trecut.

Horoscop Capricorn

Soarele intră în Rac chiar în sectorul relațiilor, iar pentru Capricorni începe o perioadă în care mare parte din energie o vor canaliza către viața de cuplu sau către parteneriatele profesionale. Este o perioadă favorabilă pentru ca nativii să dezvolte relații de orice fel, inclusiv pentru a se îndrăgosti. Un minus al acestui tranzit poate fi atenția prea mare pe detalii în cuplu sau impunerea autorității în fața partenerilor de afaceri, contexte care pot aduce tensiuni în relațiile cu ceilalți. Soarele le guvernează sectorul intimității și al finanțelor, deci poate fi o perioadă în care nativii caută stabilitate emoțională și siguranță financiară.

Horoscop Vărsător

Mare parte din energia Vărsătorilor se va canaliza către muncă, mai ales că nativii vin după o perioadă de distracții, după o perioadă mai detașată. Acum sunt determinați să se pună în valoare profesional și vor stabili relații bune cu colegii, vor avea energie să-și practice munca și le crește randamentul. Pe de altă parte, este o perioadă bună să-și îmbunătățească starea de sănătate, să-și organizeze eficient sarcinile astfel încât să se bucure și de timp alături de cei dragi, mai ales că viața domestică capătă alt gust și sunt mai dornici de a petrece timp alături de partener.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de intrarea Soarelui în sectorul iubirii și al distracțiilor, iar pentru acești nativi începe o perioadă în care sunt foarte interesați să-și descopere sufletul pereche sau, în alte cazuri, optimismul și bucuria de a trăi. Cei care au deja relații pot deveni mai sensibili și mai romantici. O poveste de iubire poate primi mai multă atenție acum, dar și relația cu copiii, pentru cei care sunt părinți, se poate energiza. Pe de altă parte, este o perioadă favorabilă pentru creativitate, pentru relaxare și pentru a-și hrăni spiritul artistic.

Sursă foto: pixabay.com