Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic 10 mai 2021. Fecioarele au parte de oportunități profesionale

Horoscop zilnic 10 mai 2021. Fecioarele au parte de oportunități profesionale

De: Madalina Manole 10/05/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 10 mai 2021. Fecioarele au parte de oportunități profesionale

Horoscopul zilei de 10 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Fecioară au parte de dialoguri ce pot veni cu oportunități legate de carieră.

Mercur, planeta comunicării, proaspăt intrată în zodia Gemeni, zodia sa de domiciliu, unde acționează nestingherită, va face astăzi o conjuncție cu Destinul, cu Nodul Nord Karmic din Gemeni, implicit o opoziție cu Nodul Sud Karmic din Săgetător. Acest context astrologic ne pune indirect, prin evenimentele derulate și dialogurile avute, o întrebare: „Suntem sau nu suntem pe drumul cel bun? Suntem în acord cu destinul nostru?”. Totodată, această conjuncție de astăzi ne aduce și idei și soluții, care pot veni pe căi nebănuite, pentru a ne pune pe direcția de viitor, pe sensul vieții și putem avea adevărate revelații și momente de conștientizare.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 3 – 9 MAI 2021. SCORPIONII AU PARTE DE TENSIUNI ÎN RELAȚII)

Horoscop Berbec

Berbecii, până la începutul anului viitor, au o temă majoră de pus în practică, aceea a comunicării și învățării. Ei bine, conjuncția de astăzi le poate pune întrebarea dacă sunt pe drumul cel bun în vederea manifestării acestei laturi, care ține și de activități de jurnalism, PR, comerț, negocieri, etc. Totodată, le poate aduce idei și soluții astfel încât să-și atingă astfel de obiective. Poate fi vorba de negocieri, de tranzacții, de deplasări pe care trebuie să le facă, însă călătoriile pe distanțe lungi ar trebui evitate. Nativii pot avea senzația că principiile lor de viață sunt date peste cap și simt nevoia să mai învețe ceva nou sau să reia ceva ce au învățat în trecut, trebuie să integreze în viața lor și alte convingeri și credințe decât cele pe care le au. Viteza cu care le merge mintea astăzi și modul în care se exprimă sunt de-a dreptul uimitoare.

Horoscop Taur

Taurii au misiunea astrologică, până la începutul anului viitor, să-și îmbunătățească veniturile, să-și consolideze situația financiară astfel încât să se bucure de confortul mult dorit, iar conjuncția de astăzi le cere explicații în acest sens, dar le aduce și idei, soluții pentru a-și stabiliza situația financiară. Cel mai probabil, mai mult decât o altă sursă de venit sau un dialog deschizător de drumuri, este vorba de idei prin care nativii să-și folosească abilitățile și propriile resurse pentru a face bani. Își pot monetiza talentele. Taurii vor independență financiară și nu este exclus să pornească pe un drum care să le ofere acest statut, însă este foarte important să învețe să se raporteze la puterile lor și nu la ce le oferă ceilalți. Din punct de vedere al sexualității, pot avea o imagine distorsionată asupra realității, asupra vieții intime și pot avea fluctuații de energie, de aceea este de preferat să se odihnească mai mult și să mănânce sănătos, să se îngrijească de resursele personale.

Horoscop Gemeni

Gemenii au parte de această minunată conjuncție în zodia lor și fără îndoială că îi va ajuta să-și dea seama dacă se află sau nu pe drumul corect. Pot avea parte de dialoguri, pot primi sfaturi, le pot trece prin minte fel și fel de idei, toate acestea cu scopul de a-i trezi la realitate. Cu Nodul Sud în Săgetător, nativii întâmpină din mai 2020 și până la începutul anului viitor, probleme în relaționarea cu ceilalți, inclusiv în legarea relațiilor, pentru cei singuri, și este o perioadă în care trebuie să-și recâștige identitatea și să se centreze pe propria lor persoană pentru a evolua. Totodată, poate fi un context care îi ajută să-și dea seama dacă relația, căsnicia, în care sunt îi reprezintă, dacă s-au desprins sau nu de un fost partener, mai ales în cazul celor divorțați. Profesional, pot să-și dea seama cât de mult îi reprezintă o colaborare, ce beneficii le aduce un contract, etc. Horoscopul de azi îi sfătuiește să se ocupe mai mult de propria lor persoană.

Horoscop Rac

Pentru cei născuți în zodia Rac, conjuncția de astăzi se referă la trecut și la starea lor de sănătate, mai ales mentală. Cumva, nativii sunt întrebați cât de prezent este trecutul în viața lor și sunt invitați să se desprindă de tot ceea ce a fost. Este o șansă unică în 18 ani să se elibereze, deci trebuie să profite și să scape de gânduri care le provoacă insomnii, de anxietăți, temeri, vicii, de relații toxice și de o rutină care-i copleșește, poate chiar să scape de un loc de muncă care nu le place. Totodată, pot să ierte acum. Iertarea, rugăciunea și spiritualitatea pot aduce în această perioadă momente de conștientizare și revelații și, implicit, soluții la problemele de sănătate cu care se confruntă, dacă acestea există, sau soluții de ameliorare a celor cronice. Este important ca nativii să-și armonizeze stilul de viață și rutina zilnică și să facă ceea ce fac, în special la locul de muncă, cu plăcere. Horoscopul zilei le poate aduce o stare de interiorizare mai mare și un dialog cu sinele lor.

Horoscop Leu

Leii au ocazia să cunoască noi persoane care vor contribui remarcabil la evoluția lor, fie că este vorba de relații de prietenie, fie de asocieri profesionale. Au carismă și se pot bucura de popularitate. Conjuncția de astăzi îi poate susține în dialoguri cu cei din jur, le poate trasa noi proiecte de grup, îi susține să-și facă noi planuri de viitor. Ceea ce nativii trebuie să facă ca lucrurile să funcționeze este să se folosească de creativitatea lor, de hobby-uri și pasiuni cărora le pot da o tentă profesională, cu atât mai mult cu cât Uranus din casa carierei le cere o schimbare radicală în acest an. În cazul altor nativi va fi vorba de o limită fină între iubire și prietenie pe care ei trebuie să o conștientizeze și să aleagă prietenia. Cu Nodul Sud în casa iubirii și copiilor, Leii este posibil ca din mai 2020 (și până în ianuarie 2021) să se simtă neiubiți, neapreciați, să aibă senzația că nu sunt ascultați de copii, să nu reușească să se bucure de ceea ce au, să aibă zona creativă blocată și de aceea nu trebuie să ia decizii în aceste domenii. Pentru cei singuri poate fi mai greu să lege relații de iubire și nici nu ar trebui să o facă, iar cei care-și doresc să devină părinți ar trebui să amâne momentul până anul viitor. Atenție și la tendința de a fi prea copilăroși, prea puși pe distracție, aventură și infidelitate.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au o temă de rezolvat deloc ușoară până la începutul anului următor. Este vorba de cariera lor și de imaginea profesională, iar conjuncția de astăzi le poate aduce un dialog important, o propunere importantă legată de direcția lor profesională. În cazul unora poate aduce o nouă funcție, un nou statut, iar în cazul altora șansa de a se afirma, de a ieși în față cu ceva și de a fi apreciați. Pentru multe Fecioare, întrebarea pe care Universul le-o pune este dacă sunt sau nu pe direcția profesională pe care și-o doresc cu adevărat. Dacă sunt, pot avea parte de oportunități, dar dacă nu sunt, pot avea parte de frustrări și tensiuni, mai ales că este o perioadă (mai 2020- ianuarie 2021) în care nu au suficientă încredere în ei înșiși. Nativii trebuie să păstreze constant un echilibru între profesie și viața de familie pentru a fi împliniți. Este posibil să aibă senzația că familia îi ține pe loc, că o situație legată de locuință este problematică, însă tensiunile cu cei dragi ar trebui evitate, astfel încât să se axeze pe zona profesională.

Horoscop Balanță

Balanțele sunt adevărați receptori ai informației în aceste zile și captează tot ce este de interes pentru evoluția lor personală și profesională. Pot fi nativi care își pun întrebări existențiale acum, care caută răspunsuri în sfere înalte la dilemele pe care le au. Pot primi confirmări cei care caută să se înscrie la cursuri sau care-și doresc să obțină/să folosească o diplomă. Ceva ce au învățat pot transmite și altora, dar este esențial să știe să comunice, să știe să poarte dialoguri, să vorbească, dar să și asculte, pentru că din mai 2020 și până la începutul anului viitor, nativii pot avea probleme de raționament și comunicare. Li se pot întări convingerile și filozofiile de viață, însă pentru asta trebuie să integreze realitatea așa cum este ea, trebuie să-și pună la punct niște tipare de gândire, să nu fie superficiali în gândire. Pot primi vești din străinătate sau invitația de a pleca într-o călătorie.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea inspirația care să-i ajute în rezolvarea unor contexte ce țin de credite, moșteniri, acte, procese, litigii, partaje, taxe, impozite, asigurări, pensii și orice context care vizează banii care vin de la alții și nu prin muncă proprie. Poate fi vorba de sfaturi, dialoguri și idei care le trec prin minte pentru inițierea unor procese care să-i repună în drepturi. Unii nativi pot decide să-și deschidă un cont de economii, să returneze o datorie, să facă o investiție, să-și valorifice un talent personal. Este foarte important ca pentru îmbunătățirea situației financiare să-și administreze corespunzător câștigurile, veniturile lunare. Totodată, pot avea o nouă raportare la banii partenerului, pot trasa niște reguli noi de administrare a bugetului comun. Pe de altă parte, viața intimă, sexualitatea poate fi subiect de discuție.

Horoscop Săgetător

Pentru Săgetători, faptul că Nodul Sud Karmic se află în zodia lor (după 18 ani, intrat aici încă din mai 2020), poate aduce, până la începutul anului viitor, experiențe karmice, prestabilite, menite să-i ajute în evoluție. Nu va fi ușor ca nativii să-și găsească echilibrul, posibil să nu aibă încredere în ei înșiși, de aceea pot apela la ceilalți pentru a cere sfaturi și ajutor. Astfel, unii nativi pot tinde către relații noi, așa cum alții vor simți să se dezlege de parteneri, iar aici este vorba și de relații sentimentale și de relații profesionale. Pentru Săgetători, partenerii sunt importanți acum pentru că îi pot ajuta să se echilibreze și să evolueze. Cei singuri pot fi tentați să înceapă noi relații. Conjuncția de astăzi le poate pune întrebarea dacă sunt sau nu în relațiile care trebuie.

Horoscop Capricorn

Odată cu intrarea Nodului Sud în Săgetător, din mai 2020 (până în ianuarie 2021), Capricornii au tendința de a-și activa o serie de frici, anxietăți, traume ale trecutului, vicii, au tendința de a rămâne ancorați în trecut, în anumite idei și atitudini, sunt incapabili să renunțe la ceea ce le face rău și se simt singuri și neajutorați, izolându-se de lume. Totodată, percepția lor despre credință, spiritualitate poate fi deformată, motiv pentru care pot să-și lase liberi demonii interiori. Meditația și alte tehnici spirituale pot să le facă mai mult rău decât bine dacă nu sunt pregătiți psihic. Ei bine, cu Nodul Nord în Gemeni, nativii trebuie să caute să-și ocupe timpul și să se dedice muncii lor, să-și stabilească o rutină zilnică, un program pe care să-l respecte, având grijă să nu muncească în exces. Conjuncția de astăzi le poate oferi ideile și soluțiile necesare pentru a-și îmbunătăți stilul de viață, dar și pentru a-și eficientiza munca. Pot afla remedii și pot vindeca probleme de sănătate. Cei care-și caută un loc de muncă, pot primi oferte de angajare.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător, cu Nodul Sud în tranzit prin Săgetător, pot avea senzația că viitorul lor este incert și nu pot vedea prea clar alternativele. Posibil ca din mai 2020 și până la începutul anului viitor să persiste această stare, care le poate aduce obstacole în relațiile de prietenie, în aderarea la noi grupuri, obstacole în proiectele pe care le au și obstacole de socializare, ca și cum viața socială este pusă în pauză. Nativii trebuie să învețe să se bucure mai mult de viață, de iubire și de copii, să dea mai mult frâu liber creativității, dar și aventurii, mai ales că este o perioadă intensă de flirt. Conjuncția de astăzi le deschide oportunități de dialog cu copiii sau dialoguri legate de copii și celor singuri pe poate aduce ocazia unor flirturi ce conduc către noi povești de iubire. Horoscopul zilei de 10 mai le cere să încerce să-și cultive o pasiune, să dea curs unui hobby sau să-l ducă la un alt nivel.

Horoscop Pești

Peștii, începând cu mai 2020 și până în ianuarie 2021, trec printr-o perioadă în care își pierd încrederea în ei înșiși. Imaginea lor are de suferit, cariera lor, se tem pentru pierderea funcției, reputației, valorii sociale, au senzația că ceilalți îi critică și cu cât se luptă mai mult să iasă în față, cu atât pot da mai mult înapoi. Soluția este să realizeze că au o percepție perturbată asupra lumii exterioare și să se întoarcă la lumea interioară, la familie, tradițiie, rădăcini. Să petreacă timp cu ei înșiși și să-și dezvolte latura emoțională. Aceste tranzite pot dezechilibra nativii și pot munci în exces, când, de fapt, au nevoie de ei înșiși, de aceea pot avea evenimente în familie care să le ceară apropierea de cei dragi. Conjuncția de astăzi le poate deschide porți către sufletul și emoțiile lor cele mai adânci, să stea de vorbă cu copilul de altă dată și să vadă ce-ți dorește acesta de la viitor. De asemenea, tot conjuncția de astăzi le cere să se ocupe de propria lor persoană, de casă, de construirea unui cămin, a unei familii. Pot avea discuții cu familia care au rol în evoluția lor sau ei înșiși își pot pune întrebarea dacă sunt împăcați cu viața lor, cu emoțiile lor, cu trecutul lor.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA MAI 2021)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Orașul din România care construiește o stradă pentru DIASPORA. Primăria oferă terenuri sub prețul pieței pentru cei care aleg să revină în țară
Orașul din România care construiește o stradă pentru DIASPORA. Primăria oferă terenuri sub prețul pieței...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Vedetele din România care s-au afișat cu iubiți mai tineri decât ele după ce au divorțat. Cine se mai află pe listă alături de Daniela Nane
Vedetele din România care s-au afișat cu iubiți mai tineri decât ele după ce au...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Tavi Clonda, decizie radicală  după valul de jigniri din mediul online: ,, M-am săturat”. Cum le-a răspuns soțul Gabrielei Cristea celor care lasă comentarii urâte la adresa familiei sale
Tavi Clonda, decizie radicală după valul de jigniri din mediul online: ,, M-am săturat”. Cum...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio emoționant: Vă rog să...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe toți cei care îi jignesc familia: „Totul are o limită în viața asta. M-am săturat!”
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să fie salvați
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și...
BANCUL ZILEI. Bulă îşi cumpără un taur viguros. Vine primarul:- Bulă, cât vrei pe el?
BANCUL ZILEI. Bulă îşi cumpără un taur viguros. Vine primarul:- Bulă, cât vrei pe el?
Funcția ce schimbă totul! Recomandată pt. toți utilizatorii WHATSAPP
Funcția ce schimbă totul! Recomandată pt. toți utilizatorii WHATSAPP
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe
Testul pe care doar cei foarte inteligenți îl trec. Poți descoperi numărul lipsă în 10 secunde?
Testul pe care doar cei foarte inteligenți îl trec. Poți descoperi numărul lipsă în 10...
Pericol uriaș în TRANSILVANIA. Informațiile oficiale venite chiar astăzi, 18 APRILIE
Pericol uriaș în TRANSILVANIA. Informațiile oficiale venite chiar astăzi, 18 APRILIE
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Schimbare în CODUL RUTIER din România. Când au voie șoferii să facă DEPĂȘIRI pe drumurile publice
Schimbare în CODUL RUTIER din România. Când au voie șoferii să facă DEPĂȘIRI pe drumurile...
Tzanca Uraganu și Costel Bijou, la căpătâiul lui Corduneanu. Lideri de clanuri de temut, așteptați la înmormântare
Tzanca Uraganu și Costel Bijou, la căpătâiul lui Corduneanu. Lideri de clanuri de temut, așteptați...
Unde se află prima CABANĂ montană din România, o „bijuterie” a munților Carpați ridicată acum 143 de ani. Turiștii sunt fascinați
Unde se află prima CABANĂ montană din România, o „bijuterie” a munților Carpați ridicată acum...
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu...
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani:
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
Ce s-a ales de primul câștigător MasterChef România. Cu ce se ocupă în prezent Petru Buiucă
Ce s-a ales de primul câștigător MasterChef România. Cu ce se ocupă în prezent Petru...
Comuna din România care se transformă în stațiune turistică: „Avem lacuri sărate”
Comuna din România care se transformă în stațiune turistică: „Avem lacuri sărate”
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați de câmpuri interminabile de lavandă
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați...