Horoscop zilnic 1 mai 2021. Peștii sunt geloși și posesivi

Publicat: 01/05/2021 | 05:00

Horoscopul zilei de 1 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Pești pot fi geloși pe partenerul de viață chiar și fără motiv.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii dau dovadă de multă agitație și încăpățânare astăzi și pot intra ușor în conflicte cu autoritățile din viața lor, fie că sunt părinți, fie că este vorba de reprezentanți ai instituțiilor statului. Nativii își apără ideile și convingerile cu înverșunare și pot deveni chiar agresivi dacă cineva încearcă să le întoarcă cuvintele.

Horoscop Taur

Taurii resimt destul de ciudat ziua de astăzi, dat fiind că ideile lor, modul lor de gândire nu este în acord cu convingerile altora. Posibil să fie vorba de restricțiile momentului care inhibă manifestările nativilor, iar starea să predomine și zilele următoare. Nativii se simt la nivel interior limitați, blocați și pur și simplu nu-și pot exprima emoțiile, trăirile așa cum și-ar dori. Unii Tauri au impresia că li se limitează libertatea de gândire și pot dezvolta conflicte interioare.

Horoscop Gemeni

Gemenii s-ar putea să fie excesiv de cheltuitori astăzi, mai ales că se apropie Paștele și își doresc să nu le lipsească nimic. Nativii sunt atrași mai mult de zona ocultă, de mistere și de tot ce nu are o explicație rațională și multe dintre aceste stări pot veni dintr-o nevoie mare de a scăpa de o frică sau de a se detașa de o persoană.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul Lunii prin sectorul relațiilor, însă într-o primă opoziție cu Marte, planeta acțiunii, aflată în zodia lor. Nativii vor fi conflictuali cu cei din jur, în cuplu nimic nu le va conveni, nimic nu-i va mulțumi, iar cei care încă lucrează vor duce lupte cu colaboratorii sau colegii. Horoscopul zilei le cere să nu ia decizii în grabă și să nu acționeze sub impulsul momentului.

Horoscop Leu

Leii resimt din plin efectele săptămânii tumultoase prin care au trecut. Nativii au nevoie de multă odihnă zilele acestea, de relaxare și de preferat ar fi să renunțe la agitația cu masa de Paște, dar mai ales să nu facă excese culinare pentru că există riscul unor probleme digestive. Totodată, atenție și la calitatea alimentelor consumate pentru a evita toxiinfecțiile alimentare.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul Lunii prin sectorul iubirii, însă dată fiind opoziția cu Marte, s-ar putea ca nativii să aibă parte de conflicte destul de serioase, mai ales dacă sunt în relații incipiente. Posibil ca tensiunile să provină din faptul că nativii nu au același sistem de valori și credințe cu persoana iubită sau, în alte cazuri, cu copiii. Cel mai probabil, nativii vor ignora complet nemulțumirile sentimentale și se vor concentra pe latura spirituală a Paștelui, chiar dacă îl petrec fără partener.

Horoscop Balanță

Balanțele s-ar putea să se agite mai mult decât este cazul cu treburile gospodărești, cu pregătirile pentru Paște, cu curățenia. Cel mai probabil, nevoia lor de a oferi totul celor dragi, dorința de a fi totul ca la carte, chiar și cu iz artistic, nu se va împlini. Horoscopul de azi le cere să nu se mâhnească din cauza asta și să nu-și strice starea de spirit. Important este să-și bucure sufletul acum. Azi sunt posibile tensiuni cu familia destul de serioase, mai ales dacă nativii muncesc singuri, abia ulterior acestea mai dizolvându-se.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în semnul Scorpion s-ar putea să aibă parte de tensiuni și conflicte cu toți cei cu care intră astăzi în contact. Nativilor nu le convine nimic, sunt nemulțumiți de răspunsurile primite, iar dacă există cazuri în care trebuie să rezolve situații legate de acte sau documente sau trebuie să negocieze ceva, nu le va ieși. Mare atenție la deplasări astăzi!

Horoscop Săgetător

Săgetătorii sunt sfătuiți să fie foarte atenți la cheltuieli pentru că tendința de a risipi bani este foarte mare. Nativii au nevoie să se simtă apreciați pentru ceea ce au, pentru talentele și abilitățile lor, însă există riscul de exagerare. În schimb, unii Săgetători se pot confrunta cu o serie de limitări și nemulțumiri financiare, neajunsuri.

Horoscop Capricorn

Cu Luna în tranzit prin zodia lor, Capricornii se bucură de răbdare, perseverență și rezistență, simț practic accentuat, însă, dat fiind că aceasta se va afla astăzi într-o opoziție cu Marte, nativii pot deveni foarte conflictuali. Persoanele vizate de săgețile lor sunt toți cei din jur, dar partenerul de viață și cei cu care colaborează, lucrează, au întâietate.

Horoscop Vărsător

Pentru cei născuți în zodia Vărsător nu a fost deloc o săptămână ușoară, însă nici finalul ei nu este mai promițător. Nativii pot fi irascibili, mai ales dacă au acumulat oboseală, pot fi iritați de orice se petrece în jurul lor și pot avea parte de frământări majore. Atenție mai multă la alimentație pentru că nu sunt excluse problemele digestive. Horoscopul zilei de 1 mai 2021 le cere să se odihnească cât mai mult pentru a fi în formă de Paște.

Horoscop Pești

Pentru Pești ziua de astăzi poate aduce tensiuni cu prietenii, cu persoane din anturaj cu care nu empatizează, dar cu care, dintr-un motiv sau altul, sunt obligați să se întâlnească. Nativii care sunt parte a unui cuplu pot dezvolta gelozii și posesivități, iar cei care sunt îndrăgostiți de cineva pot fi acum mai agitați și chiar agresivi și deranjanți în modul de a cuceri.