Horoscop săptămânal 6 – 12 aprilie 2020. Berbecii încheie relații și parteneriate

Publicat: 02/04/2020 | 20:03

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 6 – 12 aprilie 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 6 – 12 aprilie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în 6 – 12 aprilie 2020 se numără și cea a Berbecilor care pot încheia relații, fie sentimentale, fie profesionale, colaborări și parteneriate, inclusiv căsătorii.

Săptămâna 6 – 12 aprilie 2020 este marcată de două evenimente astrologice importante. Primul eveniment se petrece pe 8 aprilie 2020 și este vorba de Luna Plină care se formează în zodia Balanță și care marchează încheierea unei etape de viață, culegerea roadelor a ceea ce am semănat în vederea deschiderii unui nou capitol, iar cel de-al doilea eveniment major este ingresul lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Berbec. Din această poziție, Mercur ne va stimula impulsul în dialog și vom spune în față ceea ce avem de spus, vom fi foarte direcți și nu neapărat că vom cântări înainte vorbele. Totodată, Mercur în Berbec ne stimulează gândirea și putem avea un surplus de idei inovative, curajoase, dar nu vom zăbovi foarte mult în aprofundarea lor, ci mai degrabă vom tinde să le punem în aplicare.

În prima parte a săptămânii 6 – 12 aprilie 2020, Mercur și Neptun, planeta viselor, vor face o conjuncție în Pești, aspect care va aduce cu sine multă intuiție și viziune, dar și o nevoie mai mare de rugăciune, de reconectare cu Divinitatea. Totodată, o serie de adevăruri vor ieși la suprafață și nu este exclus să fim confuzi în anumite privințe, să nu știm ce decizie să luăm. Este important să rămânem, totuși, ancorați în realitate și să nu ne lăsăm furați de visare. Zodiile cele mai impactate sunt Peștii, Gemenii și Fecioarele.

Ulterior, din a doua jumătate a lunii, începând cu 8 aprilie 2020, Mercur din Pești se va afla într-un aspect armonios cu Jupiter din Capricorn. Va fi o perioadă favorabilă gândirii pozitive, vom lua decizii inspirate, care ne vor conduce către progres și vom reuși să ne conturăm o viziune mai optimistă asupra viitorului. Zodiile influențate puternic vor fi Gemeni, Fecioară, Săgetător, Capricorn și Pești.

Pe data de 7 aprilie se va forma un aspect tensionat între Marte din Vărsător și Uranus din Taur, aspect care poate genera conflicte, poate aduce răsturnări de situație la nivel colectiv, probleme tehnice, în special legate de mediul online, de internet, și ne poate provoca să luptăm pentru adevăr, pentru schimbare în masă. În plan personal (și nu numai) este posibil să fie vorba de tensiuni ce pleacă de la bani, alimentație sau relații, dragoste, atribute deținute de Taur, sau internet, viață socială, prieteni, acțiuni umanitare, atribute deținute de Vărsător. Se recomandă prudență în special pentru zodiile Berbec, Taur, Scoriopn, Vărsător.

Întreaga săptămână se va afla sub energia puternică a conjuncției Jupiter-Pluton din Capricorn, aspect discutat pe larg în horoscopul lunii aprilie 2020.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 6 – 12 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Berbec au parte de ingresul lui Mercur întocmai în zodia lor, iar acest aspect îi va stimula foarte mult pe nativi să comunice, să iasă în față și să-și susțină teoriile, să spună lucrurilor pe nume. Comunicarea în cuplu ar trebui să se îmbunătățească, însă mare atenție la Luna Plină care se formează în sectorul relațiilor și care poate aduce încheierea unui capitol, fie sentimental, fie partenerial. Posibil ca unele relații să facă un salt, să între pe o nouă treaptă, însă acele relații care au întâmpinat probleme până acum se pot încheia, inclusiv în căsnicii se poate aduce vorba de divorț.

Horoscop săptămânal Taur: 6 – 12 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Taur se pot confrunta cu trecutul, cu gânduri mai vechi, cu situații din trecut pentru care acum vor face tot posibilul să găsească rezolvări. Frământările și oscilațiile vor exista, însă și suportul pentru a lua o decizie. Posibil ca unii nativi să reia legătura cu un fost partener din trecut. Luna Plină va aduce culegerea roadelor profesionale și nu este exclus ca mulți nativi care nu sunt mulțumiți de condițiile impuse la locul de muncă să facă o schimbare, însă este de preferat să fie foarte atenți la sectorul financiar când iau aceste decizii și să nu-și dea demisia în condițiile actuale fără a avea un suport de rezervă.

Horoscop săptămânal Gemeni: 6 – 12 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni vor fi foarte dornici să-și petreacă timpul cu prietenii și orice rstricții de socializare vor avea în această perioadă nu vor fi pe placul lor. Este un moment foarte bun ca nativii să-și facă planuri de viitor, să demareze proiecte îndrăznețe, să se dedice unei pasiuni, hobby. Luna Plină ar putea aduce încheieri în cazul acelor relații care nu sunt clădite, care se află la început sau în care partenerii descoperă că nu sunt legați de nimic. În cazul celor care sunt părinți nu ar strica mai multă atenție alocată educației și creșterii copiilor.

Horoscop săptămânal Rac: 6 – 12 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Rac au ocazia în această săptămână să-și negocieze cu mult aplomb situația profesională. Chiar dacă la început poate fi vorba de nemulțumiri și neînțelegeri în dialog, ulterior merită redeschis subiectul. Unii nativi vor discuta despre noi parteneriate și colaborări și chiar ar putea semna contracte avantajoase. În familie, în schimb, pot apărea tensiuni și conflicte, și se pot spune lucrurilor pe nume, aspect care, în contextul social deja tensionat, pot avea urmări mai puțin plăcute. Nu este exclus ca unii nativi să-și schimbe domiciliul în această perioadă.

Horoscop săptămânal Leu: 6 – 12 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Leu vor fi foarte determinați să învețe lucruri noi, să participe la cursuri și seminarii online, chiar să învețe o limbă străină. Spiritualitatea le va ridica întrebri acum și, totodată, vor fi Lei care se vor întreba ce trebuie să facă (unii vor găsi soluții) pentru a ieși în față și a se face remarcați. Ideile profesionale vor fi multe și puse în practică s-ar putea să le aducă laude și aprecieri. Se cere mai multă atenție la sănătate și echilibrarea orelor muncite cu cele de relaxare și odihnă.

Horoscop săptămânal Fecioară: 6 – 12 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea idei ambițioase despre cum să pună în practică o afacere, despre cum să-și îmbunătățească situația financiară. Nativii trebuie să știe că și dacă un parteneriat, o colaborare se va încheia, este pentru a face loc alteia. Important este să caute și să-și pună în valoare talentele de comunicare, să apeleze la cunoștințe și la relații. Sunt susținuți în investiții și negocieri, mai ales dacă au de tranzacționat ceva. Pe de altă parte, se cere mai multă atenție în cuplu. Pot exista tensiuni și se poate aduce în discuție despărțirea.

Horoscop săptămânal Balanță: 6 – 12 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Balanță au parte de Luna Plină întocmai în semnul lor, iar acest aspect poate aduce încheierea unei etape care ține de viața lor personală, de relații sau de viața profesională. Posibil ca mulți nativi să-și dorească o relație stabilă, solidă și să facă tot ce le stă în putință pentru a o consolida. În plus, vor fi puternic susținuți în dialog de Mercur care le tranzitează sectorul relațiilor și pot clarifica multe aspecte în acest sens.

Horoscop săptămânal Scorpion: 6 – 12 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o mai bună comunicare cu colegii de muncă și pot veni cu idei profesionale destul de bune care să le ușureze sarcinile. Unii nativi își pot negocia cu încredere unele responsabilități legate de locul de muncă. Vești bune pot veni și dinspre sectorul sănătății, dacă nativii și-au făcut analize în ultimul timp. Relaxarea mentală îi va ajuta foarte mult să facă față acestei perioade tensionate. Pe de altă parte, este momentul să se desprindă de trecut, de vicii avute, de gânduri toxice și de frici și temeri pe care le-au trăit în ultima perioadă.

Horoscop săptămânal Săgetător: 6 – 12 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător reușesc să restabilească comunicarea în cuplu și să ajungă la o înțelegere cu persoana iubită. Mulți nativi pot cuceri în această perioadă, pot flirta cu mai multă ușurință și nu este exclus să lege relații interesante cu persoane cunoscute în mediul online. Atenție! Luna Plină poate încheia o relație care nu mai funcționează și poate aduce unele tensiuni în cercul de prieteni. O serie de planuri ale nativilor vor necesita revizuire și, cel mai probabil, o nouă direcție.

Horoscop săptămânal Capricorn: 6 – 12 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn vor reuși să-și îmbunătățească relația cu rudele și chiar să negocieze în chip avantajos un context care se leagă de o locuință, de un bun de patrimoniu. Luna Plină ar putea aduce culegerea roadelor profesionale și încheierea unei etape în acest sens, pentru unii Capricorni fiind vorba chiar și de o investire în funcție. Nativii își pot stabili acum noi orizonturi, noi obiective și pot fi foarte buni negociatori în tot ce ține de carieră. Imaginea profesională se poate îmbunătăți prin dialog.

Horoscop săptămânal Vărsător: 6 – 12 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia să culeagă roadele unui demers academic. Oate fi vorba de obținerea unei diplome, de finalizarea unui curs, seminar, însă și legătura cu o persoană sau instituție din străoinătate poate fi un subiect de interes al acestei perioade. Nativii sunt susținuți în comunicare și negocieri, astfel încât, cel puțin din a doua parte a săptămânii, pot face planuri de viitor și pot demara un proiect.

Horoscop săptămânal Pești: 6 – 12 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Pești sunt axați pe ideea de a-și îmbunătăți situația financiară și vor fi foarte bine susținuți în negocieri, însă de pereferat în cea de-a doua parte a săptămânii. La început s-ar putea lăsa furați de vise mărețe care dacă nu au o bază reală ar putea veni cu dezamăgiri. Nativii care au relații extraconjugale sau care au dat curs unei aventuri o pot încheia în această perioadă. Cei mai norocoși dintre Pești pot achita o datorie, un credit, pot finaliza un partaj.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA APRILIE 2020