Acasă » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop săptămânal 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020. Capricornii intră în Noul An cu încredere în propriile forțe

Horoscop săptămânal 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020. Capricornii intră în Noul An cu încredere în propriile forțe

De: Elena Nistor 26/12/2019 | 19:35
Horoscop săptămânal 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020. Capricornii intră în Noul An cu încredere în propriile forțe
Horoscop săptămânal 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020. Capricornii intră în Noul An cu încredere în propriile forțe

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020 se numără și zodia capricorn. Nativii vor da dovadă de mult curaj, determinare și încredere în forțele proprii.

Săptămâna 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020 este marcată de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii și a determinării, care pe 3 ianuarie va intra în zodia Săgetător. Acest ingres ne va aduce energia necesară pentru a ne preocupa mai mult de studiu, vom fi mai dornici de cunoaștere, de explorare și mai ales de călătorii.

Săptămâna 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020 este o perioadă foarte importantă pentru toate semnele zodiacale, având în vedere că în această săptămână se intră în Noul An, iar energia de acum va impacta toate cele 12 luni care urmează. La momentul trecerii în 2020, Luna se va afla în zodia Pești, semn că va trebui să începem anul cu gânduri bune, cu iertare și înclinație către credință.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Berbec nu vor fi chiar în apele lor, însă de joi, când Luna le va traversa semnul, nativii își vor recăpăta energia. Energia cu care va fi amprentat Anul Nou și întreg anul 2020 va fi una benefică carierei și ascensiunii profesionale, prin urmare nu este exclus ca și în aceste zile de sărbătoare mulți nativi să-și facă planuri în acest sens. Printre întâlniri cu prietenii și rudele, petreceri și distracții, nativii vor avea timp să-și stabilească noi rezoluții pentru 2020. Marte, întocmai guvernatorul lor, va activa puternic casa cunoașterii, iar acești nativi vor fi stimulați profund să descopere lucruri noi, destinații noi, dar și domenii noi care să-i ajute în ascensiunea profesională.

Horoscop săptămânal Taur:  30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Taur vor trebui în această săptămână să mențină un echilibru între muncă și relaxare, între distracție și odihnă. Cu Marte în tranzit pe o casă financiară, acești nativi vor căuta prin toate mijloacele să-și îmbunătățească situația financiară, însă este vorba mai puțin de banii munciți, cât de banii care le vin din partea altora, motiv pentru care se pot axa pe colaborări și asocieri avantajoase. Energia cu care se va amprenta Anul Nou și întreg anul 2020 este una a cunoașterii, a studiului și a explorării de noi oportunități de expansiune, indiferent de domeniu. Relația cu partenerul de viață se poate îmbunătăți, mai ales că pasiunea va fi la cote înalte.

Horoscop săptămânal Gemeni:  30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Cu Marte în tranzit prin sectorul relațiilor, cei născuți în zodia Gemeni vor fi determinați fie să-ți îmbogățească portofoliul de cunoștințe și prieteni, fie să-și îmbunătățească relația cu partenerul de viață. Posibil ca în weekend să apară conflicte în cuplu. Nativii care sunt singuri vor fi dornici de flirt și aventuri și pot lega cu mai multă ușurință relații. Energia cu care se va amprenta Anul Nou și întreg anul 2020 va fi una financiară, semn că nativii vor depune multe eforturi în 2020 pentru a-și îmbunătăți și consolida veniturile. Pe de altă parte vor fi predispuși marilor transformări interioare pe care cei mai mulți Gemeni le vor primi cu bucurie și entuziasm.

Horoscop săptămânal Rac:  30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Marte va tranzita casa sănătății și a muncii, iar cei născuți în zodia Rac vor avea energie din plin pentru a-și duce la îndeplinire toate planurile. Cu toate astea, energia, dacă va fi în surplus, le poate aduce și mici accidentări, de acee se recomandă prudență. Randamentul la locul de muncă sau în alte activități profesionale va fi ridicat în perioada următoare, cu alte cuvinte Racii încep anul în forță. Energia cu care va fi amprentat Anul Nou și întreg anul 2020 va fi una relațională, nativii fiind nevoiți să depună eforturi pentru a-și îndeplini aspirațiile și a-și satisface așteptările parteneriale, indiferent că este vorba de partener de viață sau parteneri de afaceri. Se întrevăd călătorii și scurte deplasări în această perioadă.

Horoscop săptămânal Leu:  30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Marte în sectorul sentimental, iar acest aspect le va aduce toată determinarea necesară pentru a-și consolida o poveste de iubire sau pentru a începe o nouă relație. Mulți nativi, în special cei care sunt singuri, vor avea chef de flirt și aventură, de noi cuceriri. Relația cu copiii poate fi ușor tensionată în weekemd șia cesta spect poate aduce și conflicte în cuplu. Energia cu care va fi amprentat Anul Nou și întreg anul 2020 îi va determina pe Lei să depună eforturi pentru a-și realiza mai bine sarcinile la locul de muncă, dar pe de altă parte le va cere să acorde mai mult interes sănătății pentru a evita eventualele neplăceri.

Horoscop săptămânal Fecioară:  30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Va fi nevoie de mai mult calm, tac, diplomație și o atitudine mai optimistă, mai dezinvoltă pentru că cei născuți în zodia Fecioară vor fi tentați să intre în conflicte cu cei din familie, mai ales că Marte va tranzita acest sector. Acest tranzit va aduce, totodată, și posibilitatea de a se ocupa în această perioadă de locuință, indiferent ce presupune acest aspect. Energia cu care va fi amprentat Anul Nou și întreg anul 2020 va fi una sentimentală, iar nativii vor trebui să depună mai mult efort pentru a-și menține pe linia de plutire povestea de dragoste sau pentru a începe noi relații. Starea de sănătate va fi una bună, Fecioarele dând dovadă de un surplus de energie favorabil stării de spirit.

Horoscop săptămânal Balanță:  30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Balanță tind să se suprasolicite și să-și canalizeze energia în scopuri mai puțin constructive, aspect care-i va obosi peste măsură. Recomandarea este multă odihnă și evitarea oricăror sarcini și activități fizice obositoare. Cu Marte în tranzit prin sectorul deplasărilor, Balanțele vor fi dornice de plimbări, vizite și scurte excursii. Comunicarea va fi foarte bună cu cei din jur și vor avea șansa de a lega relații de prietenie cu ușurință. Energia cu care va fi amprentat Anul Nou și întreg anul 2020 va fi una a familiei, iar nativii vor trebui să depună efort pentru a-și consolida relația cu cei dragi, dar mai ales pentru a-și construi propriul cămin, indiferent că acest aspect înseamnă construirea unei case sau a unei familii.

Horoscop săptămânal Scorpion:  30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Cu Marte în tranzit pe casa banilor este lesne de înțeles că cei născuți în zodia Scorpion vor fi determinați să-și îmbunătățească veniturile prin orice mijloace și vor avea toată energia necesară pentru a se implica în mai multe proiecte, mai multe activități care să le rotunjească veniturile. Atenție la suprasolicitarea fizică care poate apărea în weekend. Energia cu care va fi amprentat Anul Nou și întreg anul 2020 va fi una specifică călătoriilor și socializării, iar acest aspect înseamnă că Scorpionii vor depune mai mult efort pentru a lega și menține relații, dar și pentru a pleca în vacanțe. Pe de altă parte, vor fi susținuți în procesul de învățare și predare. Relația cu persoana iubită și cu familia se va îmbunătăți remarcabil.

Horoscop săptămânal Săgetător:  30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de tranzitul lui Marte întocmai în semnul lor, iar acest tranzit le va aduce multă energie și determinare pentru îndeplinirea obiectivelor propuse. Totodată, nativii vor avea sex-appeal ridicat, vor deveni mai seducători, mai dorinici de flirt și vor reuși să reaprindă pasiunea în cuplu sau să cucerească pe cine își doresc. Atenție, însă ca această energie să fie canalizată în mod corect și în scop constructiv ca să nu conducă la supraepuizare. Energia cu care va fi amprentat Anul Nou și întreg anul 2020 va fi una financiară, semn că Săgetătorii vor fi foarte determinați să-și îmbunătățească veniturile prin colaborări, asocieri și parteneriate sau noi proiecte profesionale.

Horoscop săptămânal Capricorn:  30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn intră în Noul An cu cinci planete tranzitându-le semnul, aspect care îi va face să se simtă încrezători în propriile forțe, le va da curaj, dar îi va și supune transformărilor. Nu este exclus ca nativii să treacă de la o stare la alta și să-și schimbe des gândurile, concepțiile, mentalitățile. Întreg anul 2020 va fi important pentru ei și-i va supune unor schimbări de personalitate. Marte le va tranzita sectorul trecutului și nu este exclus să iasă la iveală o serie de frici, temeri, angoase, vechi deziluzii și dezamăgiri, amintiri dureroase, însă vor avea și suportul necesar pentru a le vindeca și depăși.

Horoscop săptămânal Vărsător:  30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a cheltui mai mult decât le permite bugetul în prima parte a săptămânii, mai laes dacă este vorba de acțiuni umanitare. Marte va tranzita casa prietenilor, iar nativii vor fi dornici să petreacă timp alături de cei dargi și mai ales vor fi determinați să lege noi cunoștințe, să cunoască noi oameni cu care vor socializa la un alt nivel. Energia cu care va fi amprentat Anul Nou și întreg anul 2020 va fi una a vindecării trecutului, a vindecării unor frici și obsesii, iar cel mai important aspect este că nativii vor trebui să acorde mai multă atențue sănătății, mai ales dacă este vorba de afecțiuni cronice.

Horoscop săptămânal Pești:  30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, în prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Pești vor fi energici, cu chef de viață și bună dispoziție, totodată manifestând o atitudine optimistă. Este important de punctat că această energie benefică le va impacta tot anul deoarece la momentul trecerii în 2020, Luna va fi în semnul lor. Pe de altă parte, energia cu care va fi amprentat Anul Nou și întreg anul 2020 va fi una a socializării și a prieteniei, iar nativii vor trebui să depună mai multe eforturi pentru a-și menține un anturaj sau pentru a-și face noi cunoștințe. Sunt susținuți să-și facă planuri îndrăznețe de viitor, însă pot exagera cu implicarea în acțiuni caritabile. Marte va tranzita sectorul carierei și-i va determina pe acești nativi să-și dorească să iasă în față, să avanseze într-o funcție, să le fie recunoascute meritele sau chiar să-și dorească schimbarea domeniului de activitate.

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
INTERVIU EXCLUSIV | Horațiu Potra, adevărul despre LEGIUNEA STRĂINĂ și cum este să fii gardă de corp pentru bogații lumii
INTERVIU EXCLUSIV | Horațiu Potra, adevărul despre LEGIUNEA STRĂINĂ și cum este să fii gardă...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum au fost surprinși
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am gaze, n-am curent, n-am apă, însă îmi place mult!”
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
De ce boală ar fi suferit, de fapt, Costel Corduneanu. Fostul luptător se afla pe lista de așteptare pentru transplant de cord
De ce boală ar fi suferit, de fapt, Costel Corduneanu. Fostul luptător se afla pe...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe toți cei care îi jignesc familia: „Totul are o limită în viața asta. M-am săturat!”
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Uşa a zburat către mine!" Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte? Plătesc bine
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați de câmpuri interminabile de lavandă
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați...
Uleiul care îți repară părul. Va crește lung și puternic
Uleiul care îți repară părul. Va crește lung și puternic
SIMONA HALEP a aflat informația chiar acum. Anunțul OFICIAL venit de la Federația de Tenis
SIMONA HALEP a aflat informația chiar acum. Anunțul OFICIAL venit de la Federația de Tenis
Câți bani li s-a promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-a promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Un oficial european avertizează cu privire la
Un oficial european avertizează cu privire la "înarmarea comerţului" în contextul creşterii tensiunilor dintre SUA...
Șeful Casei de Pensii a spus ADEVĂRUL. Cel mai important detaliu despre RECALCULAREA PENSIILOR
Șeful Casei de Pensii a spus ADEVĂRUL. Cel mai important detaliu despre RECALCULAREA PENSIILOR
Asia Express 2024. S-a aflat lista completă a finaliștilor după eliminări
Asia Express 2024. S-a aflat lista completă a finaliștilor după eliminări
Motivul real pentru care „Fetița Zurli” a PĂRĂSIT Gașca Zurli. De ce a plecat Vero Căliman, de fapt
Motivul real pentru care „Fetița Zurli” a PĂRĂSIT Gașca Zurli. De ce a plecat Vero...
Momente dramatice la priveghiul lui Costel Corduneanu! Mama Stăpânului Moldovei a căzut din picioare!
Momente dramatice la priveghiul lui Costel Corduneanu! Mama Stăpânului Moldovei a căzut din picioare!
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki....
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani:
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat. Cine a vrut să îl ucidă și care este motivul
Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat....
Cele mai ciudate nume de străzi din București, pe fiecare sector. Unde găsești Strada Lucifer, Intrarea Somnului sau Aleea Prevederii
Cele mai ciudate nume de străzi din București, pe fiecare sector. Unde găsești Strada Lucifer,...
Afacerea pe care o pot face toți românii care stau la curte. Produsul vândut de Vladimir s-a scumpit cu 45% în ultimii ani
Afacerea pe care o pot face toți românii care stau la curte. Produsul vândut de...