Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 3 – 9 mai 2021. Scorpionii au parte de tensiuni în relații

Horoscop săptămânal 3 – 9 mai 2021. Scorpionii au parte de tensiuni în relații

De: Alice ZottaMadalina Manole 01/05/2021 | 17:44
Horoscop săptămânal 3 – 9 mai 2021. Scorpionii au parte de tensiuni în relații

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 3 – 9 mai 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 3 – 9 mai 2021 se numără și cea a Scorpionilor care sunt mai agitați și mai conflictuali cu cei din jur.

Săptămâna 3 – 9 mai 2021 se remarcă prin ingresul planetelor Mercur și Venus în zodia Gemeni. Mercur, care intră pe data de 4 mai în Gemeni, este planeta comunicării și cea care guvernează zodia, prin urmare energia sa este frumos manifestată pe durata acestui tranzit. Astfel, suntem susținuți în comunicare, în raționament și în luarea deciziilor și vom fi martorii unor informații care vor revela adevărul în multe contexte de viață. Venus, planeta iubirii și a banilor, va activa zodia începând cu 9 mai, dar efectele sale vor fi mai puternic resimțite în săptămâna următoare.

Săptămâna 3 – 9 mai 2021 debutează cu aspecte tensionate pe care le fac Soarele și Mercur din Taur cu Saturn, Marele Învățător, și Jupiter, Marele Benefic, din Vărsător, context care aduce la suprafață o serie de frustrări financiare cauzate de faptul că stabilitatea și siguranța noastră financiară sunt afectate de limitările sociale. Oricât ne-am dori și oricâte idei am avea despre cum să obținem confortul financiar, ne izbim de contextul social. Atenție! Cuadratura Soarelui cu Saturn aduce și oboseală fizică, lipsă de vitalitate, iar cuadratura lui Mercur cu Jupiter poate aduce excese financiare, greșeli de raționament, nemulțumiri și multă nehotărâre, inclusiv în plan sentimental.

Venus, planeta iubirii, încă aflată în zodia Taur, va face un aspect plăcut cu Pluto, care oferă profunzime relațiilor noastre, dar și un aspect tensionat cu Jupiter, care împinge la excese și aduce tensiuni în relații și conflicte sentimentale.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să își citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 3 – 9 mai 2021

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să aibă parte de nemulțumiri și limitări financiare, de frustrări și chiar întârzieri în primirea unor sume de bani sau unele proiecte să se blocheze din lipsă de fonduri. Este foarte probabil ca nativii să realizeze că au cheltuit prea mult și să se teamă pentru siguranța lor financiară, însă acest context să-i stimuleze să-și valorifice mai mult talentele personale și abilitățile. În plan sentimental, sunt posibile tensiuni cu partenerul de viață din cauza cheltuielilor sau din cauza faptului că nativii nu se simt apreciați, iar în primele zile ale săptămânii vor trebui să depășească o barieră care-i blochează în exprimarea snetimentelor. Comunicarea cu cei din jur se va îmbunătăți, însă abia de săptămâna viitoare, tot atunci fiind și mult mai bine aspectați în luarea deciziilor și în negocieri.

Horoscop săptămânal Taur: 3 – 9 mai 2021

Cei născuți în zodia Taur nu încep săptămâna în cea mai bună formă și s-ar putea să fie obosiți și stresați. Sunt posibile tensiuni în viața sentimentală, neînțelegeri cu copiii și o incapacitate de a se face înțeleși, de a-și manifesta emoțiile și sentimentele. Stările de confuzie și nehotărâre pot fi prezente acum și nu ar trebui să se grăbească în luarea deciziilor. Odată ce Mercur și Venus vor activa zodia Gemeni, nativii se pot aștepta la o îmbunătățire a situației financiare, însă săptămâna aceasta nu trebuie să se aștepte la minuni. În weekend se pot simți fără vlagă și energie și de preferat ar fi să se odihnească mai mult.

Horoscop săptămânal Gemeni: 3 – 9 mai 2021

Cei născuți în zodia Gemeni se vor bucura din plin de ingresul lui Mercur în zodia lor, dat fiind că le este guvernator și-i va susține din toate punctele de vedere. Ușor, ușor, stresul și agitația interioară cu care încep săptămâna se disipă și nativii își recapătă energia, devin comunicativi și încep să aibă energie și idei bune. În primele zile pot fi indeciși și frământați de multe gânduri, de aceea nu ar trebui să ia decizii majore. S-ar putea ca săptămâna aceasta să depășească niște frici și angoase, să-și schimbe niște convingeri, poate chiar legate de o situație sentimentală. Este posibi ca o serie de secrete, de situații incomode să iasă acum la suprafață în cuplu, iar alți nativi se pot gândi intens la un fost partener, ba chiar pot relua legătura cu acesta, însă doar pentru a pune punct definitiv. Este destul de multă tensiune sentimentală, de aceea ar fi de preferat să nu ia decizii acum. Situația se va mai îmbunătăți când Venus, planeta care le guvernează iubirea, va intra în zodia lor.

Horoscop săptămânal Rac: 3 – 9 mai 2021

Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de tensiuni cu prietenii, mai ales dacă la mijloc este vorba de bani sau proiecte comune și nu este exclus să intervină invidii și gelozii. În cuplu pot să iasă la suprafață probleme legate de viața intimă, de fidelitate sau legate de bani și cheltuieli comune. Cei singuri pot fi atrași de o persoană din anturaj și pot da curs unei aventuri sentimentale. Când Mercur va intra în zodia Gemeni poate activa o serie de amintiri, gânduri, frici și nu este exclus să aducă insomnii, frământări și discuții despre trecut sau cu cineva din trecut. Nativii sunt nemulțumiți financiar și este posibil ca o plată, o încasare să întârzie să le intre în conturi sau suma să fie mai mică.

Nu rata: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2021

Horoscop săptămânal Leu: 3 – 9 mai 2021

Săptămâna începe cu destul de multă oboseală, cu o lipsă de vitalitate pe care cei născuți în zodia Leu o vor simți limitativă și frustrantă, dar fiind că au mult de lucru sau sunt stresați de contexte profesionale care trebuie rezolvate. Pot avea parte de tensiuni cu superiorii și sunt sfătuiți să fie atenți la cum abordează dialogul pentru a nu exagera. Mulți Lei se simt neapreciați și au impresia că ceilalți nu le observă adevărata valoare și potențialul real. Din punct de vedere financiar pot fi nemulțumiri, iar sentimental apar conflicte greu de gestinat acum.

Horoscop săptămânal Fecioară: 3 – 9 mai 2021

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de multă muncă și stres profesional săptămâna aceasta. Nativii ar trebui să abordeze într-un mod diferit situația pentru a face față provocărilor. Se întrevăd conflicte cu superiorii și pot fi destul de nehotărâți în direcția pe care să o abordeze. Odată ce Mercur, guvernatorul lor, și Venus vor activa Gemenii și, implicit sectorul carierei lor, situația se va îmbunătăți. Pe de altă parte, puterea de convingere pe care o au acum îi poate ajuta să se impună la locul de muncă și pot veni cu soluții bune pentru eficientizarea activității. Pentru ei este o perioadă bună dacă au de negociat ceva și poartă discuții financiare avantajoase. În plan sentimental apar neînțelegeri ca urmare a viziunii diferite pe care o au nativii față de partenerii lor, iar tensiunile de acest gen se pot răsfrânge și asupra relației cu copiii.

Horoscop săptămânal Balanță: 3 – 9 mai 2021

Pentru cei născuți în zodia Balanță, săptămâna aceasta nu este deloc favorabilă din punct de vedere sentimental. Nativii nu se pot manifesta, nu-și exprimă sentimentele și pot fi destul de conflictuali în cuplu din cauza banilor sau din cauza vieții intime. Libidoul poate fi mai scăzut acum și partenerul poate veni cu unele reproșuri. Financiar, cei care așteaptă rezolvări legate de acte, credite, moșteniri, partaje sau așteaptă primirea unei sume de bani pot avea parte de întârzieri. Comunicarea cu cei din jur și viața socială se vor îmbunătăți odată ce Mercur și mai ales Venus, guvernatoarea lor, vor activa zodia Gemeni. Săptămâna aceasta nu da curs viciilor.

Horoscop săptămânal Scorpion: 3 – 9 mai 2021

Cei născuți în zodia Scorpion auparte de formarea unor aspecte astrologice tensionate chiar în sectorul relațiilor, ceea ce implică atât relația cu partenerul de viață, cât și relațiile profesionale. Nativii se pot aștepta la tensiuni care pot escalada către conflicte, la momente de indecizie în care pot fi extrem de nehotărâți și este de preferat să nu ia decizii sentimentale sau profesionale acum. Posibil să apară tensiuni între părinți și partener, însă este foarte probabil ca unii nativi să ia decizia de a se muta împreună cu partenerul de viață și acest aspect să le aducă un nou stil de viață, noi responsabilități care să li se pară mai greu de administrat. Din punct de vedere financiar sunt nemulțumiri deocamdată, dar situația pare să se îmbunătățească de săptămâna viitoare.

Vezi și: Horoscopul arborilor. Ce personalitate ai în funcție de copacul care te reprezintă

Horoscop săptămânal Săgetător: 3 – 9 mai 2021

Pentru cei născuți în zodia Săgetător urmează o săptămână destul de obositoare, cu multe sarcini de rezolvat, multe activități pe ordinea de zi și discuții tensionate. Nativii pot fi nemulțumiți de multe aspecte ale vieții profesionale și se pot simți blocați, pot să nu realizeze exact ce își doresc pe mai departe. Din punct de vedere al sănătății este posibil ca întreaga săptămână să se simtă obosiți și fără vlagă și asta din cauza stresului în primul rând. În cuplu sunt tensiuni și neînțelegeri, nativii au neclarități, însă este de preferat să nu ia decizii acum. Odată ce Mercur și Venus vor activa zodia Gemeni vor aduce ocazia îmbunătățirii vieții de cuplu.

Horoscop săptămânal Capricorn: 3 – 9 mai 2021

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de situații ușor tensionate în viața sentimentală și ar trebui să dea dovadă de mai multă seriozitate și responsabilitate dacă-și doresc o relație serioasă. Prima jumătate a săptămânii poate fi destul de frustrantă și limitativă, încărcată cu nemulțumiri. Tendința de a intra în aventuri, de a face excese este destul de mare. Nativii care au copii ar trebui să fie mai atenți la dorințele acestora. Este posibil să apară niște întârzieri și discuții financiare neplăcute. De evitat speculațiile financiare.

Horoscop săptămânal Vărsător: 3 – 9 mai 2021

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de aspecte tensionate care se formează în sectorul familiei și al carierei, un sector, de altfel, destul de tranzitat și agitat în ultima perioadă. Atât Jupiter, cât și Saturn, ambele aflate în zodia lor, sunt în careuri, iar contextul aduce nativilor probleme de comunicare cu părinții, dificultăți în desfășurarea sarcinilor și multe frustrări emoționale. Este nevoie de maturitate în abordarea problemelor ce țin de casă, dar și de mai multă implicare în activitățile gospodărești. Pot fi nativi care decis să se mute, să-și cumpere o casă și stresul să apară ca urmare a acestor shimbări, însă cel mai probabil săptămâna aceasta vor avea parte de unele întârzieri. Atenție la conflictele cu colaboratorii și cu cei cu care lucrează, în primele zile din săptămână. În dragoste, odată ce Mercur și Venus activează zodia Gemeni, nativii vor avea parte de îmbunătățirea vieții sentimentale.

Horoscop săptămânal Pești: 3 – 9 mai 2021

Cei născuți în zodia Pești au parte de multe drumuri, deplasări, discuții cu cei din jur, iar stresul poate fi resimțit la o intensitate maximă, aspect care le poate afecta starea de sănătate, cauzându-le nu doar agitație interioară, ci și insomnii. Nu este exclus să apară întârzieri în legătură cu niște acte, contracte sau niște negocieri să fie amânate. Sunt posibile nemulțumiri în cuplu, reluarea unor teme de dialog din trecut, iar în unele cazuri este vorba chiar de frământări legate de o fostă relație. Prietenii pot fi un sprijin în această perioadă, iar nativii singuri pot deveni chiar cuceritori, dacă sunt atrași de cineva din anturaj. Atenție mai multă la cheltuieli, la deplasări și la excese.

Descoperă și: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Sursa foto: freepik.com

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț a făcut actrița odată cu postarea fotografiilor
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...