Horoscop săptămânal 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021. Gemenii pot rezolva un context financiar

Publicat: 28/12/2020 | 20:54

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 se numără și cea a Gemenilor care au ocazia să încheie un context financiar care le-a dat bătăi de cap.

Săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 se remarcă prin fenomenul de Lună Plină care va avea loc pe data de 30 decembrie în zodia Rac și care va conduce la apogeu o serie de acțiuni și situații cu care ne-am confruntat în ultima jumătate de an, dar va avea și abilitatea de a încheia contexte din viața noastră pentru a face loc altora noi. Totodată, planeta iubirii, Venus, aflată în zodia Săgetător, va face un remarcabil careu cu Neptun, planeta iluziilor, din zodia Pești, aspect care va aduce deziluzii și nemulțumiri, dezamăgiri în plan sentimental. S-ar putea să realizăm că planurile noastre sau viziunile noastre despre o persoană, o relație nu sunt cele reale.

Pe de altă parte, noul an se deschide cu un aspect de susținere între planeta comunicării, Mercur, aflată în zodia Capricorn și același Neptun din zodia Pești, context care ne imprimă intuiție și o voce interioară destul de înțeleaptă.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia săptămâna aceasta să realizeze într-un mod destul de brutal că ceea ce gândesc, visează sau speră ei nu este, de fapt, realizabil. Nu este vorba de sectorul profesional, cât de cel sentimental. Dacă legat de carieră se pot conforma unor contexte noi și se pot adapta mai ușor la noi cerințe care vor aduce cu sine o dezvoltare a nativilor, la capitolul relații nu va fi la fel de ușor. Este o perioadă în care pot conștientiza că mai au ceva de învățat, iar comunicarea cu superiorii va fi bine aspectată, putând primi indicații sau răspunsuri chiar de la aceștia. Se cere mai multă atenție la un context legat de casă și familie. Posibil să fie vorba de rezolvarea unui context care vizează locuința.

Horoscop săptămânal Taur: 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de nemulțumiri venite de la prieteni, de dezamăgiri legate de o sumă de bani sau de o relație intimă. Nativii vor trece prin îndoieli sufletești, vor activa angoase și temeri și pot simți nevoia de a se retrage dintr-un context care nu le este favirabil. De asemenea, sunt sfătuiți să fie foarte atenți la dialogul cu ceilalți pentru că există riscul să spună lucruri care nu se spun, să arunce vorbe care să schimbe contexte. Cei care așteaptă o negociere, un interviu, o ședință, un dialog pentru a putea lua o decizie, au acum ocazia să încheie acest context.

Horoscop săptămânal Gemeni: 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia să culeagă niște roade financiare săptămâna aceasta. Posibil să fie vorba de returnarea unei datorii sau de o investiție care ajunge la apogeu. Pe de altă parte, nativii sunt sfătuiți să fie mai atenți la activitățile și dialogurile pe care le au la locul de muncă și să dea dovadă de mai multă înțelepciune în relația cu superiorii. Posibil să conștientizeze niște situații de viață importante. Se întrevăd momente tensionate, deziluzii care pot veni din partea partenerului sau în urma unei negocieri contractuale.

Horoscop săptămânal Rac: 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Rac pot avea parte săptămâna aceasta de dialoguri clare, edificatoare în cuplu sau cu partenerii de afaceri. Nativii pot ajunge la viziuni comune de viitor și pot fi stimulați să aducă niște îmbunătățiri unui astfel de context. Este nevoie de mai multă prudență în activitățile zilnice pentru că există riscul de suprasolicitare. Luna Plină se petrece în zodia lor și poate aduce ocazia de a încheia un capitol care nu-i mai reperezintă, de a culege roadele și de a merge mai departe.

Află și: Horoscopul arborilor. Ce personalitate ai în funcție de copacul care te reprezintă

Horoscop săptămânal Leu: 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Leu au ocazia să facă pace cu trecutul, să dizolve niște frici, să lase în spate niște amintiri, traume, eșecuri. Nativii s-ar putea să trăiască unele dezamăgiri sentimentale, mai ales cei care sunt singuri și care avea așteptări de la o persoană anume să le aducă bucurie în viață. Pe de altă parte, este o perioadă bună să discute, să negocieze niște aspecte legate de locul de muncă, de modul în care-și desfășoară sarcinile zilnice sau de program.

Horoscop săptămânal Fecioară: 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea să se retragă din unele anturaje cu care nu mai empatizează și să aibă parte de niște contexte legate de prieteni care să-i pună pe gânduri. Nativii trebuie să se aștepte și la deziluzii din partea acestora. Și în familie pot să apară unele neînțelegeri, însă nativii se vor bucura de o bună înțelegere din partea partenerului și o comunicare excepțională, în special către finele săptămânii când și ce singuri vor fi mai dornici de flirt, de socializare.

Horoscop săptămânal Balanță: 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea ca în această săptămână să încheie niște contexte profesionale cu care nu mai empatizează. Poate unii nativi fac chiar o schimbare de direcție profesională, în timp ce alții realizează ce-și doresc să facă pe viitor și ce trebuie să facă pentru a-și atinge un obiectiv. Sunt sfătuiți totuși să nu se grăbească în luarea deciziilor importante, să fie atenți la negocieri și la dialogurile care vizează noi sarcini și responsabilități. Pot apela și la sfatul familiei pentru că pot primi sprijin.

Horoscop săptămânal Scorpion: 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion trec într-o nouă etapă în ceea ce privește un ideal. Sunt convingeri și concepții care se schimbă și care ajută nativii să vadă altfel lucrurile. Unii Scorpioni pot obține un aviz care să le dea dreptul să practice o meserie, să susțină un curs. Se întrevăd rezolvări cu actele și negocieri favorabile. În plan sentimental s-ar putea să treacă prin unele dezamăgiri, mai ales dacă sunt relații aflate la început și neconsolidate.

Nu rata:Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Horoscop săptămânal Săgetător: 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Săgetător încheie un context financiar care i-a amprentat în ultima perioadă. Fie renunță la un bun material, fie închid un credit, returnează o datorie sau rezolvă ceva legat de o moștenire. Pe de altă parte, unii nativi încheie o relație intimă, ascunsă, extraconjugală sau aleg să o ducă la alt nivel. Nativii sunt sfătuiți să fie mai atenți la dialogu cu familia și la tot ce vizează locuința, casa, bunurile de patrimoniu.

Horoscop săptămânal Capricorn: 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să încheie un capitol în cuplu, să spună ceea ce au de zis și să ajungă la niște concluzii despre viitorul relației. Este posibil ca unele situații sentimentale din trecut să revină, să fue reanalizate, mai ales în cazul celor singuri. Profesional se pot încheia contracte, fie relații cu colaboratori cu care nu mai empatizează, însă unii Raci vor culege roadele unor parteneriate care au funcționat în ultima jumtate de an.

Horoscop săptămânal Vărsător: 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător fac rectificări legate de locul de muncă. Unii nativi se reorientează către un alt job, alții schimbă sarcini, responsabilități, program de lucru pentru a aduce o îmbunătățire contextului. Sunt sfătuiți să aibă grijă la proiectele în care sunt implicați cu alții, mai ales dacă la mijloc este vorba de bani, de o investiție, un procent de recuperat. Pe de altă parte, este o perioadă în care ar trebui să se odihnească mai mult și să evite suprasolicitarea și excesele.

Horoscop săptămânal Pești: 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Pești s-ar putea să încheie acele relații aflate la început în care nu există viitor și obiective comune, însă vor fi și cazuri în care nativii au parte de conștientizări importante și aleg să conducă o relație sentimentală la un nivel superior. Sunt sfătuiți ca în această perioadă să evite dialogurile tensionate cu superiorii pentru că pot avea parte de conflicte serioase și imaginea le poate fi afectată. Către finele săptămânii se întrevăd dialoguri plăcute cu prietenii și chiar nativii pot face planuri împreună.

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro