Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 23 – 29 martie 2020. Berbecii se afirmă și au succes

Horoscop săptămânal 23 – 29 martie 2020. Berbecii se afirmă și au succes

De: Elena Nistor 19/03/2020 | 19:47
Horoscop săptămânal 23 – 29 martie 2020. Berbecii se afirmă și au succes

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 23 – 29 martie 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 23 – 29 martie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în 23 – 29 martie 2020 se numără și cea a Berbecului care are toate șansele de a ieși în față și a se afirma cu succes.

Săptămâna 23 – 29 martie se află sub impactul ingresului lui Saturn, care pe data de 22 martie a intrat în zodia Vărsător, semn în care va sta aproximativ trei ani de zile, însă despre acest aspect am vorbit în horoscopul săptămânii 16 – 22 martie 2020.

Aspectul major și impactant al acestei perioade este Luna Nouă din zodia Berbec, care se va perfectă pe data de 24 martie 2020 și care va aduce noi începuturi pentru fiecare semn zodiacal în parte. Aceste noi începuturi vor fi legate de modul în care ne manifestăm autoritatea, de modul în care ne raportăm la propria persoană, de modul în care ne punem în valoare. Se deschid noi drumuri, luăm frâiele în mână și punem lucrurile în mișcare. Fiecare zodie va fi impactată într-un anume sector de viață și acolo vor începe să se miște lucrurile.

Pe data de 23 martie 2020 se formează două aspecte astrologice importante, demne de a fi consemnate. Pe de o parte, este vorba de sextilul dintre Venus, planeta iubirii, aflată în zodia Taur și Neptun, planeta viselor, aflată în zodia Pești. Ambele planete se află în domiciuliul lor și sunt extrem de puternice, iar acest aspect benefic dintre ele revarsă asupra noastră multă inspirație, creativitate, chef de relaxare, mult romantism, dorința de a fi mai aproape unul de celălalt, dorința de a ne face cunoscute sentimentele și trăirile. Ne putem îndrăgosti mai ușor acum, putem seduce mai ușor, avem tendința de a ne ridica partenerul pe un piedestal, de a-l idealiza. Pe de altă parte, putem fi mai generoși cu cei aflați la nevoie, putem avea idei bune despre cum să facem bani, cum să ne protejăm veniturile, având în vedere contextul social cu care ne confruntăm în această perioadă. Țineți cont că acest aspect are și un mare minus. Poate favoriza cheltuielile, aș spune pe lux, dar în acest caz mă rezum la cumpărături de care nu avem nevoie și care ne pot aduce găuri majore în buget. Taurul, Balanța și Peștii pot fi cei mai impactați de acest aspect.

Al doilea aspect care merită menționat este conjuncția dintre Marte, planeta acțiunii, și Pluto, planeta transformărilor, ambele aflate în Capricorn. Acest aspect va aduce o mare explozie în fiecare dintre noi, o trezire a unor impulsuri latente, dorința de adrenalină, pasiune sexuală, iar obsesiile se pot amplifica. Dacă la nivel individual pot apărea despărțiri și rupturi, care să aducă cu sine regenerare, dorința de control și manipulare, la nivel național pot apărea provocări majore legate de autoritatea în stat, lupte pentru putere, abuz de putere, agresiuni, atacuri, de asemenea, manipulări, iar acestea devin cu atât mai apăsătoare cu cât ne aflăm într-o situație delicată și dificilă din cauza epidemiei de coronavirus. Trebuie să avem mare grijă la manifestări și atitudini. Berbecul, Scorpionul și Capricornul vor fi cele mai impactate zodii de acest aspect.

Pe data de 28 martie se formează un aspect minunat între cei doi Benefici ai zodiacului, un trigon între Venus, planeta iubirii și a banilor, din Taur și Jupiter, planeta progresului și a expansiunii, din Capricorn. Ei bine, va fi un sfârșit de săptămână încărcat de optimism, de bucurie, de armonie, de sentimente mărețe. Vom fi dornici să începem noi relații, să dăm frâu liber sentimentelor, să explorăm noi senzații, noi modalități de a face bani, vom dori să prosperăm, să facem progrese în dragoste și carieră, să ne afirmăm în aceste zone. Este o perioadă bună pentru consolidarea relațiilor, atât intime, cât și profesionale, pentru îmbunătățirea  imaginii și mai ales a veniturilor. Zodiile care se vor bucura din plin de acest aspect vor fi Taurul, Balanța, Săgetătorul și Capricornul.

La o zi distanță, Venus va face un aspect benefic de trigon cu Pluto, iar sentimentele noastre vor căpăta o profunzime aparte, vom seduce cu ușurință, atracțiile sexuale vor deveni puternice, vom avea parte de magnetism și riscăm să ne lăsăm ispitiți. Vom trăi intens acest sfârșit de săptămână și ne poate aduce transformări remarcabile în dragoste, dar și în carieră. Atenție la tendința de a fi geloși, posesivi, autoritari în relații sau la tendința de a călca strâmb. Tentațiile vor fi mari, dar și riscurile la care ne expunem vor fi pe măsură. Zodiile cele mai impactate vor fi Taur, Balanță, Scorpion, Capricorn.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 23 – 29 martie 2020

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o săptămână remarcabilă, atât în plan personal, cât și profesional. Cu Luna Nouă care se formează în semnul lor, acești nativi reușesc să demareze o serie de acțiuni pe care le-au gândit și planificat până acum. Mulți Berbeci vor face bani acum, vor ieși în față, se vor afirma și se vor face cunoscuți, vor reuși prin forțele proprii să-și câștige independența. Este vorba de noi începuturi în viața lor, mai ales că Marte le este guvernator și este implicat într-un proces transformator ce ține de imaginea lor și de sectorul profesional.

Horoscop săptămânal Taur: 23 – 29 martie 2020

Nici pentru cei născuți în zodia Taur veștile nu sunt mai rele. Nativii au parte de acestă Lună Nouă în sectorul subconștientului și al trecutului, și este omentul să lase în spate ceva ce nu-i mai reprezintă și-i ține pe loc. Probleme de sănătate, frici și temeri se vor dizolva în această perioadă și nativii vor fi foarte determinați să înceapă o nouă relație, poate cu cineva din mediul academic, sau poate cu o persoană străină. De asemenea, pot demara acțiuni care să vizeze noi studii, pot începe să învețe sau să predea ceva și astfel își pot îmbunătăți veniturile. O serie de filozofii și principii de viață pot trece printr-un proces transformator. Se cere mai multă atenție la relații pentru că există și riscul de ruptură, dar și riscul de a înșela. Prudență la acele aventuri care se nasc din pasiune bruscă.

Horoscop săptămânal Gemeni: 23 – 29 martie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de Luna Nouă și de noi începuturi în sectorul prietenilor și al planurilor și proiectelor de viitor. Nativii pot lega noi relații, chiar de dragoste, însă există și riscul de a se întoarce în trecut, la o persoană cu care au avut o poveste de iubire, însă totul se poate să se rezume la o simplă aventură. Din punct de vedere financiar există șansa de a intra în posesia unei sume de bani dintr-o colaborare, sau de a intra în posesia unei moșteniri, de a primi aprobarea pentru un credit.

Horoscop săptămânal Rac: 23 – 29 martie 2020

Cei născuți în zodia Rac au parte de noi începuturi profesionale, având în vedere că Luna Nouă se formează în sectorul carierei. Nu este exclus ca și situația financiară să se îmbunătățească în urma acestei situații sau poate punând în aplicare un plan pe care-l au, demarând un proiect. Poate fi vorba de schimbarea locului de muncă, a domeniului de activitate și ajutorul poate veni prin intermediul prietenilor sau al partenerului. Atenție mai mare la relațiile de lungă durată, la căsătorii unde pot apărea rupturi și divorțuri, lupte pentru putere și autoritate.

Horoscop săptămânal Leu: 23 – 29 martie 2020

Cei născuți în zodia Leu vor avea ocazia acum să demareze fie un proiect care vizează mediul academic, fie legat de străinătate sau poate se vor înscrie la noi cursuri și vor învăța lucruri noi care să-i propulseze în carieră. Profesional vorbind aspectele sunt foarte bune și este posibil să fie avansați în funcție, să obțină diplome care să le schimbe statutul și cei care-și caută un loc de muncă vor avea șansa mari să se angajeze acum. Atenție la manifestarea autorității și la sănătate. Nu este momentul imprudențelor.

Horoscop săptămânal Fecioară: 23 – 29 martie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de noi începuturi legate de finanțe, mai ales dacă este vorba de bani deținuți împreună cu partenerul de viață sau cu terți, de moșteniri, partaje. Posibil ca unele Fecioare să dea curs unor aventuri ascunse. Se pot naște idile cu persoane străine sau cunoscute la un curs, seminar, în mediul online, într-o călătorie. Un alt aspect demn de luat în calcul este posibilitatea acestor nativi de a face bani dintr-o pasiune, dintr-un hobby. Creativitatea va fi la cote înalte și inspirație va fi din belșug, trebuie doar să o folosească.

Horoscop săptămânal Balanță: 23 – 29 martie 2020

Cei născuți în zodia Balanță au parte de Luna Nouă întocmai în sectorul relațiilor, iar acești nativi au șanse mari să înceapă o poveste de iubire sau să-și consolideze povestea actuală, poate chiar să se aducă în discuție căsătoria. Acest aspect este benefic și din punct de vedere profesional pentru că poate aduce noi colaborări, noi asocieri. Pe de altă parte, nativii pot intra în posesia unei moșteniri, unei sume de bani, unui bun de patrimoniu. Atenție la conflictele din familie care pot degenera!

Horoscop săptămânal Scorpion: 23 – 29 martie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de Luna Nouă în sectorul muncii și al sănătății și poate aduce situații noi la care nativii vor trebui să se adapteze. Accentul perioadei va cădea pe dragoste și cei singuri pot cunoaște pe cineva prin intermediul internetului, în timp ce nativii care au o relație deja o pot consolida puternic prin comunicare sinceră și dialog deschis, prin declarații de dragoste și gesturi romantice. Nu sunt excluse conflictele, dar acestea sunt necesare în procesul transformării. Atenție la deplasări și negocieri de contracte, de parteneriate. Se pot lega noi asocieri profitabile.

Horoscop săptămânal Săgetător: 23 – 29 martie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de noi începuturi sentimentale odată cu perfectarea aspectului de Lună Nouă. Nativii singuri pot începe o poveste de iubire, iar cei care se află deja într-o relație ar face bine să muncească mai mult la consolidarea ei. Legat de bani, locul de muncă le poate aduce oportunități financiare, mai ales că Jupiter, guvernatorul lor, se află pe o casă financiară, dar nu este exclus să apară și cheltuieli pe măsură. Starea de sănătate se va îmbunătăți în această perioadă.

Horoscop săptămânal Capricorn: 23 – 29 martie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de noi începuturi legate de casă și familie. Posibil ca în acaestă perioadă nativii să renovexze sau reamenajeze locuința, să petreacă mai mult timp cu cei dragi. Sunt aspecte care indică posibilitatea de a începe o nouă relație, cu o persoană cunoscută pe internet sau cu care comunică foarte bine, sau de a trăi intens o aventură, o poveste de dragoste deja existentă sau cu o persoană din trecut. Atenție la modul în care este manifestată autoritatea, puterea și posesivittaea pentru că pot exista exagerări.

Horoscop săptămânal Vărsător: 23 – 29 martie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător pot descoperi la această Lună Nouă noi posibilități de comunicare sau de studiu, de învățare. Unii nativi pot da interviuri online, pot susține negocieri în mediul virtual sau pot da examene. Trecutul este prezent în viața lor, nativii se pot gândi la acțiuni pe care le-au făcut, la decizii luate și pot reuși să se vindece de frici, anxietăți, panici. Familia și intimitatea căminului îi poate ajuta să treacă peste această perioadă mai ușor. Starea de sănătate se va îmbunătăți către finele săptămânii.

Horoscop săptămânal Pești: 23 – 29 martie 2020

Cei născuți în zodia Pești au parte de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în sectorul financiar, iar acești nativi pot avea idei foarte bune despre cum să-și îmbunătățească și să-și protejeze veniturile. Prin comunicare, comerț pot reuși să-și îmbunătățească situația, iar cei care au planuri în acest sens pot avea surpriza că sunt și profitabile. O poveste de dragoste poate lua naștere cu o persoană din cercul de apropiați sau cunoscută prin internet. Poate fi vorba inclusiv de o dragoste la prima vedere. Cei care sunt într-o relație vor reuși să o consolideze, vor face declarații mărețe și vor fi foarte romantici, sensibili, sentimentali.

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
„TRAUMA vieții”! Vedeta din România a pierdut sarcina chiar înainte de nuntă: Dezvăluiri dureroase
„TRAUMA vieții”! Vedeta din România a pierdut sarcina chiar înainte de nuntă: Dezvăluiri dureroase
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge foarte bine”
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
„Să fii puternică!”. Bianca Comănici, în lacrimi! Ce a pățit tânăra? Fanii sunt îngrijorați
„Să fii puternică!”. Bianca Comănici, în lacrimi! Ce a pățit tânăra? Fanii sunt îngrijorați
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orășelul din România unde se produce un deliciu apreciat în întreaga lume. Străinii sunt înnebuniți după el
Orășelul din România unde se produce un deliciu apreciat în întreaga lume. Străinii sunt înnebuniți...
Condimentul pe care trebuie să-l pui în omletă. Are un efect fantastic asupra organismului, te menține în cea mai bună formă
Condimentul pe care trebuie să-l pui în omletă. Are un efect fantastic asupra organismului, te...
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Decizie de ultimă oră pentru cei care au TELEFOANE mobile. Noua regulă va fi OBLIGATORIE
Decizie de ultimă oră pentru cei care au TELEFOANE mobile. Noua regulă va fi OBLIGATORIE
Veste excelentă pentru pensionari înainte de Paște. Când vor fi virați banii
Veste excelentă pentru pensionari înainte de Paște. Când vor fi virați banii
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Gabriela Cristea a avut o copilărie de coșmar. Cum se comportau părinții ei: „Bătaia e ruptă din rai”
Gabriela Cristea a avut o copilărie de coșmar. Cum se comportau părinții ei: „Bătaia e...
Ce conține sarea roz de Himalaya și de unde provine, de fapt. Mulți care au cumpărat-o vor fi dezamăgiți
Ce conține sarea roz de Himalaya și de unde provine, de fapt. Mulți care au...
Ce se află, de fapt, în interiorul Lunii. Oamenii de știință au făcut marea dezvăluire
Ce se află, de fapt, în interiorul Lunii. Oamenii de știință au făcut marea dezvăluire