Acasă » Știri » Horoscop săptămânal 21 – 27 septembrie 2020. Balanțele intră în arenă

Horoscop săptămânal 21 – 27 septembrie 2020. Balanțele intră în arenă

De: Madalina Manole 18/09/2020 | 20:29
Horoscop săptămânal 21 – 27 septembrie 2020. Balanțele intră în arenă

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 21 – 27 septembrie 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 21 – 27 septembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 21 – 27 septembrie 2020 se numără și cea a Balanțelor care trebuie să depună un real efort pentru a face față cu bine conflictelor și provocărilor apărute.

Săptămâna 21 – 27 septembrie 2020 se remarcă prin ingresul Soarelui, responsabil cu nivelul nostru de energie și vitalitate, în zodia Balanță, chiar pe data de 22 septembrie. Astfel, momentul care întotdeauna coincide cu echinocțiul de toamnă, ne va canaliza atenția către căutarea frumosului, armoniei și liniștii, atât a noastră, cât și în relație cu ceilalți.

Mercur, planeta comunicării, în schimb, va părăsi pentru scurt timp zodia Balanță și va intra în Scorpion, chiar în ultima zi a săptămânii, însă va reveni aici în retrogradare luna viitoare. În tranzitul său prin Scorpion, Mercur își va activa simțul de detectiv și ne va face mult mai profunzi în gândire, dar și ușor cinici și ironici în dialog.

Horoscopul săptămânii 21 – 27 septembrie 2020 ne atenționează că vom avea de traversat o perioadă destul de conflictuală, dat fiind că Mercur va face aspecte tensionate cu Pluto și Saturn, ambele retrograde în zodia Capricorn, dar și cu planeta conflictului și a războiului, Marte retrograd din zodia Berbec. Va trebui să fim atenți ce spunem, cum spunem și să facem un efort să evităm discuțiile în contradictoriu, mai ales că aceste certuri de acum pot încheia relații.

Vom suporta cu greu autoritatea, ne vom răzvrăti împotriva impunerilor de la nivel social, politic și va trebui să avem mare grijă la atitudinea noastră, să încercăm să o îmbunătățim dacă ne dorim să trecem cu bine peste acest context. Pe de altă parte, trebuie să avem mare grijă în trafic și să nu exagerăm cu accelerația sau să fim imprudenți.

Zodiile cardinale, Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, vor simți destul de puternic aceste aspecte, dar și cei care au ascendent în aceste semne zodiacale

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 21 – 27 septembrie 2020

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de tranzitul Soarelui prin sectorul relațiilor, fie că vorbim de relații sentimentale, fie profesionale, deci nativii își vor canaliza atenția într-un mod deosebit către cei din jur. Vor dori să armonizeze relațiile cu ceilalți, însă le va fi destul de greu dacă nu-și vor controla pornirile războinice. Trebuie să fie deosebit de atenți la dialog pentru că pot încheia relații de lungă durată acum, pot încheia colaborări și parteneriate din cauza unor cuvinte spune la nervi. Situația se mai îmbunătățește abia de duminică, atunci când Mercur le va canaliza atenția către interiorul lor și le va cere o mai mare profunzime a raționamentului, a gândurilor, îi va îndrepta către introspecție.

Horoscop săptămânal Taur: 21 – 27 septembrie 2020

Cei născuți în zodia Taur s-ar putea să fie mai tensionați din cauza unor vești primite de la locul de muncă sau care au legătură cu starea de sănătate, însă Soarele le va lumina aceste sectoare de viață și-i va susține cu energia lui, deși nu atât de puternic pe cât și-ar fi dorit. De aceea este de preferat ca ei înșiși să dea dovadă de bunăvoință în îmbunătățirea stilului de viață, să lucreze mai mult cu emoțiile lor. Posibil ca unele activități să li se pară istovitoare, însă odihna îi va ajuta să-și recupereze energia. De duminică, când Mercur le va tranzita sectorul relațiilor, s-ar putea să aibă tensiuni în dialogul cu partenerul de viață, dar și cu partenerii de afaceri, cu colaboratorii, însă dacă vor canaliza constructiv această energie, vor reuși să lămurească aspecte importante.

Horoscop săptămânal Gemeni: 21 – 27 septembrie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de ingresul Soarelui în sectorul iubirii, însă dacă pe cei singuri îi va motiva să flirteze, să fie mai cuceritori și să-și caute jumătatea, cei care sunt într-o relație trebuie să fie foarte atenți la dialogul cu persoana iubită pentru că pot apărea tensiuni, mai ales din cauza prietenilor, dar și din cauza banilor. Nativii trebuie să reușească să aloce timp atât anturajului, cât și poveștii de iubire. Cei dornici de flirt vor folosi mediul online, ieșirile cu prietenii pentru a cunoaște pe cineva, însă nu se vor decide dacă este vorba de iubire sau aventură sentimentală. Profesional, trebuie să depună efort într-un proiect în care sunt implicați, pentru că sunt axați pe distracție și pot pierde timp prețios. Este posibil să resimtă acum o limitare a timpului liber și să fie stresați de faptul că nu se pot dedica hobby-urilor lor.

Horoscop săptămânal Rac: 21 – 27 septembrie 2020

Cei născuți în zodia Rac vor fi mai centrați pe familie și pe nevoile celor dragi, dar și pe nevoile lor emoționale, însă trebuie să fie foarte atenți la modul în care se manifestă pentru că pot da naștere unor conflicte de autoritate. Nu vor accepta să li se impună nimic, iar din punct de vedere profesional, acest aspect le poate aduce multe neplăceri și chiar rupturi, conflicte majore cu șefii. Nu este exclus ca în cuplurile de lungă durată să apară tensiuni greu de reechilibrat, însă trebuie să știe că dacă vor face față acestei presiuni de acum, începând de duminică vor avea alături tranzitul lui Mercur prin sectorul iubirii și pot rezolva multe nemulțumiri, se pot împăca, însă nu și dacă acum aruncă vorbe imposibil de uitat și iertat.

Horoscop săptămânal Leu: 21 – 27 septembrie 2020

Cei născuți în zodia Leu pot pleca în scurte deplasări, vacanțe, călătorii, însă sunt sfătuiți să aibă grijă la drum, să fie prudenți, dar și grijă la acte. Totodată, natibii sunt atenționați că la fața locului pot să fie nemulțumiți de ceea ce vor găsi sau pot să intre în conflicte cu cei cu care merg la drum din cauza principiilor diferite. De asemenea, comunicarea la locul de muncă, cu colegii, veștile despre sarcinile și responsabilitățile pe care le au, despre program, vor fi motive de tensiune și nimic nu le va fi pe plac. Asumarea rolului de lider îi va ajuta. Va fi o perioadă bună pentru cei care se implică cu curaj și-și doresc să crească profesional, iar pentruceilalți poate deveni istovitoare. Mai multă atenție și responsabilitate față de sănătate și odihnă, și mici schimbări aduse stilului de viață adoptat le-ar îmbunătăți mult starea generală.

Horoscop săptămânal Fecioară: 21 – 27 septembrie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să fie foare atenți la negocierile financiare, la modul în care-și cheltuie și administrează finanțele. Există interes major pentru acest sector, unii pot scoate bani din talentele și abilitățile lor, din pasiunile lor, însă alții pot cheltui pe distracții. Posibil ca nativii să aibă parte de unele nemulțumiri cauzate de bani, de plăți care trebuie făcute și nu au fost planificate. Unele acțiuni care vizează moștenirile, creditele, relația cu băncile, împrumuturile trebuie reevaluate. Totodată, de evitat speculațiile financiare și jocurile de noroc. În plan sentimental pot apărea discuții în contradictoriu și neînțelegeri cu persoana iubită, dar și cu copiii, capitole la care se cere mai multă responsabilitate. Mare atenție la modul de gestionare a autorității.

Horoscop săptămânal Balanță: 21 – 27 septembrie 2020

Cei născuți în zodia Balanță sunt cei mai tensionați nativi din horoscopul acestei săptămâni, dat fiind că Mercur se află în semnul lor în toate momentele de cuadratură cu celelalte planete (și acestea retrograde). Deja nu le mai este de ajutor să fie înștiințați de conflicte, cât le este de ajutor să găsească o cale de rezolvare a lor. Prin urmare, sunt ei împotriva celorlalți și se simt atacați de toți cei din jur. Este momentul să-și reevalueze cu mult calm (cu efort) atitudinea pe care o au în dialog. Să numere până la 10, nu până la 3, înainte de a deschide gura, atât în relațiile de cuplu, de familie, cât și în cele profesionale. O variantă ar fi să se pună în locul celorlalți și să încerce să le înțeleagă raționamentul în modul de acțiune. Pe de altă parte, sunt probleme cu casa, cu un teren, cu un bun imobiliar, probleme care se cer rezolvate, de asemenea, cu calm și înțelegere, prin dialog constructiv, cu înțelepciune. Partea bună este că Soarele intră în zodia lor și le aduce energie, vitalitate să rezolve tot ce au de rezolvat, dar și simț justițiar, însă atenție că nu întotdeauna dreptatea lor este cea corectă.

Horoscop săptămânal Scorpion: 21 – 27 septembrie 2020

Este o săptămână destul de delicată pentru cei născuți în zodia Scorpion. Nativii s-ar putea să aibă parte de tot soiul de vorbe pe la spate spuse de colegi invidioși, frustrați, care să le afecteze relațiile profesionale și activitățile de la locul de muncă. Se pot afla unele secrete, se pot relua discuții din trecut, și la nivel psihic, mental, vor fi foarte stresați, motiv pentru care vor căuta să stea mai mult singuri, să se retragă în liniște. Oricum, vor beneficia de răbdare, chiar dacă multe dintre acțiunile lor vor fi încetinite, limitate. Mare grijă la certurile cu cei din jur, mai ales cu șefii. De asemenea, prudență în deplasări și respectarea regulilor și restricțiilor de drum. Legat de sănătate, este o perioadă bună pentru odihnă și terapii complementare. Situația se va îmbunătăți, atât în comunicare, cât și ca raționament abia de duminică, când Mercur va intra în zodia lor.

Horoscop săptămânal Săgetător: 21 – 27 septembrie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de tensiuni sociale, tensiuni cu prietenii, cu persoana iubită, însă toate acestea se vor dovedi constructive pentru rezolvarea unor neînțelegeri mai vechi. Nativii trebuie să-și canalizeze energia pentru a-și reevalua atitudinea față de iubire, față de persona iubită și pentru a căuta mai mult armonia în relațiile de prietenie. Trebuie să aibă mai multă încredere în ei înșiși și să fie mai optimiști, mai înțelepți în aceste abordări. Posibil să întervină nemulțumiri dacă nativii nu stiu să-și împartă timpul între proiecte personale și relația de iubire, iar unii să fie foarte confuzi cu privire la sentimentele lor, de exemplu, cei aflați la început, care încă nu au o relație la vedere, publică, nu vor ști dacă să o oficializeze sau nu. Răspunsul le poate veni din înțelepciunea acumulată. Cumva ei trebuie să vadă dacă aceea persoană îi poate ajuta în evoluție, dacă se simt bine alături de ea, dacă le trezește entuziasmul, dacă le activează ce au mai bun și frumos în ei. Mare grijă în negocieri și în modul de administrare a finanțelor. Mai multă responsabilitate. Posibil ca la acest capitol să apară unele limitări și nemulțumiri.

Horoscop săptămânal Capricorn: 21 – 27 septembrie 2020

Este o săptămână foarte intensă pentru cei născuți în zodia Capricorn. Nativii au parte de tensiuni profesionale, cu superiorii, legate de imagine, de atingerea unor obiective profesionale, iar pe de altă parte apar conflicte în familie, neînțelegeri legate de casă, de o locuință, un teren, un bun de patrimoniu. Cu greu găsesc echilibrul între familie și profesie, iar acest aspect le aduce frustrări și nemulțumiri. Pentru a depăși cu bine acest context trebuie să dea dovadă de multă răbdare și înțelepciune, de perseverență și să fie deschiși către transformări interioare, să nu mai fie autoritari nici cu ei și nici cu cei din jur și să fie perseverenți în atingerea scopurilor, să înțeleagă că orice greutate îi duce mai aproape de perfecțiune. În weekend vor începe să se mai detensioneze și chiar vor petrece timp cu prietenii, vor purta discuții, vor socializa mai mult.

Horoscop săptămânal Vărsător: 21 – 27 septembrie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător pot fi mai agresivi în exprimarea unor principii de viață și se pot impune destul de acid în fața celorlalți, de aceea pot apărea tensiuni și atitudini care pot conduce la acțiuni pripite și decizii proaste. Contextul poate fi rezolvat dacă nativii acceptă că nu doar ceea ce gândesc ei este corect și mai ales dacă acceptă sfaturile și ideile celorlalți. Să întrebe acolo unde nu sunt siguri. De asemenea, apelul la spiritualitate, integrarea unor noi principii de viață și mentalități vor ajuta în evoluție și vindecare. Pentru că este mult stres psihic, odihna va fi binevenită acum și chiar recomandată. Mai multă atenție în călătorii și deplasări.

Horoscop săptămânal Pești: 21 – 27 septembrie 2020

Cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la administrarea finanțelor. Este o perioadă în care este de preferat să aibă grijă și la prieteni, la anturaj, pentru că pot fi mințiți, trădați. De aceea nu este recomandat să dea bani cu împrumut și nici să faci investiții mergând pe încredere. Intuiția poate fi ascultată în astfel de decizii. Unele proiecte pot stagna din cauza banilor, însă cu răbdare se pot rezolva sau poate un investitor îți întârzie promisiunile. Este o perioadă în care este necesar să se rezolve tot ce ține de bănci, credite, moșteniri, acte.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri, sub ANTARCTICA, și a făcut o descoperire ireală. Iată imaginile!
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri,...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE RESPIRAȚIA
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului ei. Fostul luptător a fost condus pe ultimul drum de familie și cunoscuți
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
O vedetă PRO TV, decizie de neînțeles. De ce s-a retras din televiziune
O vedetă PRO TV, decizie de neînțeles. De ce s-a retras din televiziune
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră:
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie. Cum s-a vindecat după ce a mers la o mănăstire
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie....
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în întreaga lume și e la mare căutare și în România
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în...
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru toți clienții. Ce nu mai ai voie să faci
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru...