Acasă » Trending » Horoscop săptămânal 21 – 27 decembrie 2020. Vărsătorii au parte de noi începuturi

Horoscop săptămânal 21 – 27 decembrie 2020. Vărsătorii au parte de noi începuturi

De: Madalina Manole 20/12/2020 | 17:28
Horoscop săptămânal 21 – 27 decembrie 2020. Vărsătorii au parte de noi începuturi

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 21 – 27 decembrie 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 21 – 27 decembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 21 – 27 decembrie 2020 se numără și cea a Vărsătorilor care vor avea parte de noi și remarcabile începuturi în viața lor.

Săptămâna 21 – 27 decembrie 2020 debutează cu Marea Conjuncție dintre Jupiter, Marele Benefic, și Saturn, Înțeleptul și Profesorul astrologiei, în zodia Vărsător. Este vorba de o conjuncție unică în 20 de ani și care marchează începutul unei noi etape de evoluție a omenirii, dar și în evoluția personală, pentru că fiecare zodie o va resimți într-un anume sector de viață, iar acolo vor începe să apară schimbările și progresul.

Tot pe data de 21 decembrie 2020 are loc Solstițiul de iarnă, fenomen marcat din punct de vedere astrologic de intrarea Soarelui în zodia Capricorn. Aici i se va alătura lui Mercur, planeta comunicării, intrată și ea în Capricorn la miezul nopții, și iată, vom avea parte de o conjuncție care va activa puternic energia Capricornului, semn guvernat de însuși Saturn. Va fi vorba de o perioadă în care mintea capătă luciditate și vom avea idei practice despre cum să ne atingem obiectivele. Dialogul devine responsabil, raționamentul matur și vom da dovadă de multă răbdare și perseverență, ambiție, seriozitate, dar și energie în materializarea celor mai înalte aspirații.

Pe data de 23 decembrie avem parte de un aspect tensionat între planeta acțiunii și a războiului, Marte, din zodia Berbec, și planeta transformărilor profunde și a morții și regenerării, Pluto, din zodia Capricorn. Acest aspect prevestește tensiuni, conflicte, situații care pot da peste cap planurile făcute și care pot naște revolte. Dat fiind că exact în ziua de Crăciun, planeta Mercur va face un aspect de susținere cu planeta surprizelor, Uranus, aflată în retrogradare în zodia Taur, ne putem aștepta să fie vorba de planuri de Sărbători care nu ies așa cum ne-am propus sau de o organizare haotică a perioadei

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 21 – 27 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Berbec, în ciuda aspectului tensionat pe care guvernatorul lor, Marte, îl va face cu Pluto, vor avea parte de o săptămână foarte bună care-i va determina să lupte cu toate forțele pentru a-și atinge obiectivele profesionale. Nativii vor avea ocazia să iasă în față, să se afirme prin dialog și discursuri publice și nu este exclus să demareze noi proiecte în zona de online, să se integreze în noi grupuri, să se asocieze cu noi persoane alături de care să evolueze, mai ales că aici se va produce Marea Conjuncție Jupiter-Saturn, iar Jupiter pentru ei reprezintă evoluția mentalității, în timp ce Saturn reprezintă cariera. Deci noi idei progresiste, avangardiste și inedite le pot veni în această perioadă despre menirea lor profesională.

Horoscop săptămânal Taur: 21 – 27 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Taur se vor bucura de activarea sectorului carierei, odată cu Marea Conjuncție Jupiter-Saturn, aspect care le va aduce multă determinare în atingerea obiectivelor profesionale, dar și noi viziuni profesionale, de aceea nu este exclus ca mulți nativi să pună acum bazele unor schimbări de profesie. Vor avea ocazia să pună în practică ceea ce au învățat în ultimii 3 ani, cât Saturn le-a traversat sectorul dezvoltării personale și profesionale sau să conștientizeze puternic ce au de făcut pe viitor și să înceapă să se zbată pentru a-și atinge visurile, mai ales că săptămâna aceasta sunt susținuți de atât Soarele, cât și Mercur și de aspectele pe care le fac cu Uranus din zodia lor să ajungă la noi concluzii, de această dată mai practice, chiar revoluționare.

Horoscop săptămânal Gemeni: 21 – 27 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni intră într-o etapă de dezvoltare personală și profesională incredibilă odată cu Marea Conjuncție Jupiter-Saturn. Conștietizările pe care le au săptămâna aceasta vor conduce către evoluția nativilor și pot fi surprinși de noi mentalități și principii care-și fac loc în viața lor, pot fi surprinși de idei ingenioase care le vin acum și care pot contribui inclusiv la o nouă raportare la partea materială a vieții. Unii nativi pot valorifica resurse materiale, pot obține credite, pot face investiții profitabile. Viața de cuplu și intimitatea vor cunoaște îmbunătățiri, iar nativii trebuie să știe că Marea Conjuncție poate sta la baza unei viitoare căsătorii sau unei asocieri, colaborări profesionale importante.

Horoscop săptămânal Rac: 21 – 27 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Rac vor avea șansa odată cu Marea Conjuncție Jupiter-Saturn să conștientizeze și să deblocheze o serie de frici care stau la baza unor eșecuri, pierderi, iar asta poate însemna inclusiv o desprindere de ceea ce au sau de ceea ce sunt ei în prezent. Nativii pierd sau renunță la ceva și asta le va schimba viața. Racii au ocazia să se desprindă de atașamente materiale și emoționale toxice. Nativilor, parctic, li se va lumina drumul și vor ști ce să facă pentru a avea succes în afaceri, în viața intimă, în investiții, în obținerea unui credit, moșteniri. Jupiter le guvernează munca și Saturn relațiile, deci asocierile profesionale și nu numai pot sta la baza succesului financiar. Nativii se vor raporta altfel înclusiv la relațiile sentimentale. Este o perioadă bună, cu Soarele și Mercur în tranzit prin Capricorn, să semneze noi contracte profesionale, să aibă idei practice și productive, inedite despre cum să conducă la succes un proiect în care sunt implicați și să-și îmbunătățească comunicarea cu ceilalșți, în special în cuplu.

Horoscop săptămânal Leu: 21 – 27 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Leu deschid odată cu Marea Conjuncție Jupiter-Saturn o nouă etapă în relațiile lor, fie de cuplu, fie profesionale. Dat fiind că Jupiter le guvernează iubirea și creativitatea, iar Saturn munca, nativii se pot pune în lumină prin idei ingenioase, nonconformiste, pot semna noi contracte profesionale, se pot asocia cu persoane alături de care să progreseze. Totodată, conjuncția poate sta la baza unei viitoare căsătorii sau poate unii Lei decid să devină părinți sau aleg să-și urmeze partenerul de viață, în sensul că acesta vine cu o propunere, ofertă total neașteptată. Săptămâna aceasta ideile nativilor de la locul de muncă pot fi luate în calcul de superiori, pot fi apreciate și pot sta la baza unei ascensiuni. Nativii care sunt nemulțumiți de locul de muncă se pot gândi foarte serios să facă o mare schimbare.

Horoscop săptămânal Fecioară: 21 – 27 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia odată cu Marea Conjuncție Jupiter-Saturn să se reinventeze profesional, să descopere noi abilități tehnologice care să le ușureze munca sau chiar să se îndrepte către alt domeniu, către altă meserie. Impactul va fi resimți și în zona sănătății, iar nativii vor avea ocazia să descopere tratamente holistice, fie naturiste, fie energetice, fie alopate, care vor aduce îmbunătățiri semnificative stării lor generale. Cu Soarele și Mercur alături în casa iubirii, șansele de a-și îmbunătăți viața sentimentală și relația cu copiii cresc considerabil, mai ales că se vor afla pe aceeași lungime de undă cu partenerul. Relațiile ascunse, toxice se pot încheia acum.

Horoscop săptămânal Balanță: 21 – 27 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Balanță se vor bucura din plin de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul iubirii, al copiilor și creativității. Aspectul stă la baza unor noi relații sentimentale pentru cei singuri, la baza descoperirii rolului de părinte, ceea ce înseamnă că unii nativi pot deveni părinți, chiar și în ciuda unor diagnostice medicale mai puțin încrezătoare. Cei care sunt deja părinți pot avea bucurii din partea copiilor. Pofta de viață va crește și Balanțele vor învăța să se bucure de tot ceea ce este în jurul lor. Nu este exclus ca unii nativi să-și descopere brusc un hobby și să-l valorifice la maxim. Relația cu familia este susținută de Soare și de Mercur și, în plus, nativii pot ajunge la premise noi în vederea administrării unui context ce vizează bunuri materiale, de patrimoniu, credite în urma unui dialog cu părinții. Posibil ca în cuplu să apară unele tensiuni, fie legate de sarcini casnice, fie de intervenția părinților.

Horoscop săptămânal Scorpion: 21 – 27 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul familiei și al locuinței și mulți nativi vor fi dornici să pornească pe drumul lor, dacă se află la vârsta la care încă locuiesc cu părinții. Va fi vorba de a pune bazele unei schimbări de domiciliu, de a renova sau construi o locuință, iar ideea de cămin se schimbă, ceea ce poate însemna că unii Scorpioni se pot gândi să-și întemeieze o familie proprie. Săptămâna aceasta pot fi mai încordate relațiile la locul de muncă și sarcinile pot părea obositoare pentru nativi, însă este o perioadă foarte bună pentru negocieri și semnări de noi contracte profesionale, noi colaborări. Comunicarea în cuplu se îmbunătățește considerabil prin ajungerea la noi concluzii și stabilirea unor noi viziuni de viitor.

Horoscop săptămânal Săgetător: 21 – 27 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător vor fi stimulați de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn să studieze lucruri noi, să se dezvolte fie personal, prin interes față de lumea ezoterică, de exemplu, fie profesional, prin noi diplome și atestate obținute. De asemenea, vor fi nativi care vor pune în practică diplomele obținute, vor preda altora știința lor. Cu Soarele și Mercur alături prin sectorul financiar și în aspecte bune cu casa muncii, nativii vor avea ocazia să-și negocieze salariul, să obțină bani în urma unor activități întreprinse și să-și pună în prcatică o serie de idei financiare care aduc îmbunătățirea veniturilor. Își pot revoluționa gândirea și față de muncă și stil de viață.

Horoscop săptămânal Capricorn: 21 – 27 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn au paret de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul financiar, aspect care pentru nativi aduce o adevărată revoluție în modul în care-și câștigă veniturile, iar asta le poate aduce independență financiară. Este foarte probabil ca mulți nativi să pună acum bazele unor câștiguri pe care le vor obține întocmai din valorificarea, monetizarea talentelor personale. Săptămâna aceasta pot apărea tensiuni cu familia care nasc frustrări, însă și ocazia de a-și exprima mai ușor sentimentele. Pot comunica mai bine cu persoana iubită și pot fi foarte creativi și dornici de a se bucura de ceea ce este în jurul lor.

Horoscop săptămânal Vărsător: 21 – 27 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn întocmai în zodia lor și este momentul care aduce noi direcții de viitor pentru acești nativi. Viața li se schimbă în bine, în sensul că nativii vor acorda multă importanță propriului lor confort, sănătății și evoluției lor. Cu Soarele și Mercur în tranzit prin casa sănătății, săptămâna aceasta vor avea ocazia de a se simți bine, în formă și pot descoperi fel și fel de remedii eficiente la afecțiunile pe care le au, mai ales în cazul celor vârstnici care au probleme cronice. Starea emoțională se va îmbunătăți, chiar dacă nu vor fi foarte deschiși către comunicarea sentimentelor și trăirilor interioare.

Horoscop săptămânal Pești: 21 – 27 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Pești au ocazia odată cu Marea Conjuncție Jupiter-Saturn să se dezvolte spiritual și să acceadă la altă dimensiune a lumii, a ființei lor. De aceea este posibil să fie mai interiorizați, mai meditativi și contemplativi. Totodată, pentru Pești este momentul vindecării de trecut, marele moment al debarasării de tot ce-i inhiba, ce-i speria, momentul vindecării de dezamăgiri, pierderi, poate chiar vicii și obsesii. Săptămâna aceasta pot apărea unele tensiuni financiare și ar fi bine să fie atenți la acțiunile întreprinse în acest sens. Totodată, dialogurile cu prietenii sunt binevenite, dar și negocierile în cadrul unui proiect.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Diferența mare de vârstă dintre fiul lui Țiriac și Sorana Cîrstea! Ea e tânără și superbă, el e divorțat și are doi copii aproape majori
Diferența mare de vârstă dintre fiul lui Țiriac și Sorana Cîrstea! Ea e tânără și...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu două săptămâni. Motivul pentru care fotografiile cu tânărul în vârstă de 23 de ani au fost mistuite de flăcări
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Noua ordine mondială. Ungurii se pregătesc. Ce plan are Viktor Orban
Noua ordine mondială. Ungurii se pregătesc. Ce plan are Viktor Orban
Dr. Francesco Capelletti, copilul-actor, chirurgul pur-sânge și icoana tatălui. Destine de filme la Floreasca
Dr. Francesco Capelletti, copilul-actor, chirurgul pur-sânge și icoana tatălui. Destine de filme la Floreasca
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...