Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 15 – 21 iunie 2020. Fecioarele se pot îndrăgosti

Horoscop săptămânal 15 – 21 iunie 2020. Fecioarele se pot îndrăgosti

De: Madalina Manole 12/06/2020 | 18:23
Horoscop săptămânal 15 – 21 iunie 2020. Fecioarele se pot îndrăgosti

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 15 – 21 iunie 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 15 – 21 iunie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 15 – 21 iunie 2020 se numără și cea a Fecioarelor care au parte de momente benefice în cuplu, iar cele singure pot pune bazele unei noi relații.

Săptămâna  15 – 21 iunie 2020 va fi amprentată de aspectul benefic dintre planeta acțiunii, Marte, care a intrat în zodia Pești și planeta transformărilor interioare, a morții și regenerării, Pluto retrograd în Capricorn. Acest aspect ne va trezi instinctele, ne va da forță interioară să ne îndeplinim obiectivele, de va da puterea de a trece peste orice barieră și obstacol, însă poate veni și cu lupte interioare în vedere clarificării unor gânduri, frici, temeri care ne împiedică să avansăm. Totodată, fiind implicate ambele planete ale sexualității, este o săptămână în care pasiunea poate atinge cote înalte.

Evenimentul astrologic major al săptămânii 15 – 21 iunie 2020 este ingresul Soarelui în zodia Rac, ingres care se va produce în apropiere de miezul nopții, pe 20 iunie, și care, a doua zi va fi urmat de fenomenul de Lună Nouă în zodia Rac, însoțit de o eclipsă inelară de Soare, vizibilă și din România.

Finalul săptămânii va fi unul foarte impactant pentru toți nativii, indiferent de zodia sub care s-au născut, și va veni cu noi și neașteptate începuturi, cu schimbări și răsturnări de situație. Dat fiind că evenimentele din această săptămână se petrec în zodia Rac, va fi vorba de multă sensibilitate, multă emoție, va fi vorba de o nevoie de a ne întoarce la noi înșine, la sufletul nostru și la căminul nostru, atât în sens propriu, cât și metaforic.

Pe lângă eclipsă, Soarele va face o conjuncție puternică cu Nodul Nord, Sensul Vieții din Axa Destinului aflată în Săgeător-Gemeni, iar acesta va fi un punct culminant, un moment în care ceva o va lua de la capăt în viața noastră într-o direcție nouă, absolut neașteptată. Fiind vorba de un moment cu impact karmic, cel mai probabil evenimentele petrecute acum nu vor putea fi prevăzute și controlate prea mult, însă se vor dovedi benefice pentru evoluția noastră.

Mercur intră în mers retrograd în zodia Rac începând cu data de 18 iunie, însă influența sa a fost deja resimțită de săptămâna trecută, iar acum va fi momentul să punem punctul pe i, adică să revizuim serios ideile pe care le avem, să regândim strategiile de siguranță, a noastră și a familiei, să reclasificăm atașamentele pe care le avem, să ne clarificăm gândurile și să ne conștientizăm sentimentele, pentru că, în continuare, ne aflăm sub energia lui Venus retrograd în Gemeni.

 

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 15 – 21 iunie 2020

Cei născuți în zodia Berbec încep săptămâna în forță și reușesc să-și îndeplinească niște obiective profesionale. Poate fi vorba de oferte și oportunități care vin către nativi legate de carieră și care nu ar trebui ignorate. Pe de altă parte este vorba de un interes aparte pe care-l acordă familiei și mulți nativi vor avea parte de schimbări majore legate de relația cu părinții, legate de relația cu ei înșiși și trecutul lor, dar și legate de locuință. Posibile schimbări de domiciliu. Mulți Berbeci vor simți nevoia de a sta cu cei dragi, de a-și construi propria lor familie. Comunicarea va fi un atu al nativilor și în această zonă se va petrece un eveniment care le va aduce ocazia de a se face remarcați. Poate fi vorba de un discurs motivațional, de o negociere importantă, de o tranzacție remarcabilă.

Horoscop săptămânal Taur: 15 – 21 iunie 2020

Cei născuți în zodia Taur au ocazia să-și pună în practică niște convingeri de viață, au ocazia să-și contureze niște planuri plecând de la noi principii de viață, iar în acest context vor avea parte de sprijin și susținere din partea prietenilor. Pe de altă parte, din punct de vedere financiar se va petrece un eveniment remarcabil care le va aduce ocazia să-și îmbunătățească veniturile. Pentru unii poate fi vorba de intrarea în posesia unei moșteniri sau de câștigarea unui proces, în timp ce pentru alții poate fi vorba de o creștere salarială, de un proiect nou mult mai bine remunerat. Orice s-ar petrece acum și ar putea fi recepționat cu mai puțin entuziasm, Taurii trebuie să știe că va avea ecou pozitiv pentru viitor. Comunicarea, procesul de învățare, activitățile academice vor primi un imbold.

Horoscop săptămânal Gemeni: 15 – 21 iunie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să aibă o revelație profesională, să realizeze ce trebuie să facă pentru a se apropia mai mult de statutul pe care și-l doresc, însă totul trebuie făcut cu prudență și atenție. Pentru unii nativi poate fi vorba de o regenerare, reformulare a domeniului de activitate, o redirecționare profesioanlă. Oricum, în viața Gemenilor se va petrece una spect care-i va determina să pornească pe drumul lor. Pe de altă parte, este nevoie de reanaliză financiară, de renegociere a unor aspecte financiare pentru că noi oportunități pot apărea la acest capitol.

Horoscop săptămânal Rac: 15 – 21 iunie 2020

Cei născuți în zodia Rac au ocazia să lămurească niște aspecte în cuplu. Nativii, cel mai probabil spun ce au de spus, își exprimă nevoile, pretențiile, necesitățile emoționale și astfel reușesc să ajungă la un acord benefic cu partenerul de viață. Pe de altă parte, eclipsa din semnul lor va fi foarte impactantă pentru nativi și va aduce ocazia unor noi începuturi remarcabile legate de viața personală. Este o perioadă excepțională pentru a depăși trecutul și a face cu încredere un pas spre un viitor lipsit de frici, temeri, fantasme și amintiri dureroase.

Horoscop săptămânal Leu: 15 – 21 iunie 2020

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să-și îmbunătățească prestația la locul de muncă și astfel să fie mai bine remunerați, însă va fi nevoie de mai multă implicare, de mai multă înțelepciune și responsabilitate pentru a obține roadele dorite. Totodată, această perioadă poate aduce și capacitatea de a vindeca, de a depăși o problemă emoțională. Pe de altă parte, nu este exclusă o confruntare cu trecutul care să le evidențieze nevoia de a face curățenie în viața lor, de a o lua de la capăt într-un aspect pe care acum îl retrăiesc. Se întrevede un ajutor de la prieteni sau de la o persoană importantă într-un proiect, plan pe care-l au pentru viitor.

Horoscop săptămânal Fecioară: 15 – 21 iunie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de o săptămână foarte bună în dragoste, iar nativii reușesc să comunice mai bine cu partenerul, să-și exprime intențiile, să-și declare sentimentele, să lege o nouă relație, însă va fi nevoie de pași mici și siguri pentru a se asigura că este ceea ce trebuie pentru ei, dat fiind că Venus încă retrogradează. În carieră pot avea parte de o veste bună, de un moment remarcabil care să le aducă ocazia de a face un pas în față. Noi relații de prietenie se pot lega acum și noi planuri și proiecte de viitor se pot contura.

Horoscop săptămânal Balanță: 15 – 21 iunie 2020

Cei născuți în zodia Balanță trebuie să lucreze mai mult cu ei înșiși dacă-și doresc îmbunătățirea vieții. Nativii se pot lăsa ajutați, ghidați de familie. Sănătatea se va îmbunătăți în această săptămână, mai ales dacă vor reuși să integreze în viața lor noi principii sănătoase. Cei care visau la o călătorie sau să se înscrie la niște cursuri, acum o pot face cu încredere. Pe de altă parte se întrevăd noi începuturi legate de carieră și chiar dacă pot părea tensionate sau neplăcute inițial, acestea se vor dovedi de bun augur pe viitor.

Horoscop săptămânal Scorpion: 15 – 21 iunie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia să reia un dialog cu persoana iubită și să ajungă la o înțelegere sau să se împace cu un fost partener de care s-au despărțit de curând. Sunt susținuți pentru a-și pune în evidență un talent personal, o abilitate, pentru a se lansa într-un proiect creativ, artistic. Este momentul să rezolve o situație financiară mai veche, o situație care vizează o moștenire, partaj sau relație intimă ascunsă, aventură. Noi începuturi se conturează în legătură cu principiile și mentalitățile lor de viață. Posibilitatea de a se înscrie la un curs sau de a obține o diplomă.

Horoscop săptămânal Săgetător: 15 – 21 iunie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să fie mânați de destin să facă un pas înainte într-o relație, indiferent că sunt căsătoriți sau sunt parte a unui cuplu sau sunt singuri. Pasiunea va fi reaprinsă, iar momentele intime pe care le vor trăi acum pot fi deschizătoare de noi drumuri relaționale. Pe de altă parte se întrevede sprijin din partea familiei într-o problemă financiară. Fie ajută, fie sunt ajutați de cei dragi. Posibil ca nativii să rezolve o situație legată de o moștenire, un partaj, investiție sau cineva să le returneze o sumă de bani.

Horoscop săptămânal Capricorn: 15 – 21 iunie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn au chef de distracție în această săptămână și sunt mânați de noi dorințe în relațiile cu cei din jur. Poate fi vorba de o nouă relație, de consolidarea poveștii de dragoste în care se află sau, cea mai mare probabilitate, să fie vorba de un nou parteneriat profesional, o nouă colaborare, asociere care să le îmbunătățească viziunea de viitor. Comunicarea va fi un atu și pot reuși să-și vindece problemele relaționale pe care le au, chiar problemele cu ei înșiși. Capacitatea de negociere este excepțională și sunt susținuți în semnarea unor acte, hârtii, documente, în tranzacții și deplasări.

Horoscop săptămânal Vărsător: 15 – 21 iunie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător reușesc să rezolve o problemă mai veche legată de acte, de finanțe, de cheltuieli. Posibil ca cineva să le returneze o datorie. În dragoste, nativii se pot aștepta la o surpriză de destin, iar cei singuri pot cunoaște pe cineva care să le trezească remarcabil interesul, în timp ce cei care sunt într-o relație s-ar putea să devină părinți sau să-și sudeze într-un mod neașteptat relația. Cei care întreprind activități artistice, interpretative, creative au parte de un moment favorabil, un pas înainte. Pe de altă parte, la locul de muncă pot avea parte de noi începuturi, noi sarcini, responsabilități, un nou program, însă poate fi vorba și de decizia nativilor de a-și schimba stilul de viață și a-și reorganiza prioritățile.

Horoscop săptămânal Pești: 15 – 21 iunie 2020

Cei născuți în zodia Pești au ocazia să reia un plan abandonat și să-l pună pe roate. Poate fi vrba inclusiv de împăcarea cu un prieten, de reluarea unei relații de prietenie. Nativii sunt foarte pasionali în această, se valorifică și cei singuri pot cuceri, în timp ce cei care se află într-o relație pot reaprinde flacăra pasiunii. Eclipsa de Soare se va petrece întocmai în sectorul sentimental și poate veni cu noi începuturi, o nouă relație sau, dacă sunt parte deja a unei relații, pot deveni părinți, pot dori să-și întemeieze un cămin. Schimbări importante se pot petrece în sufletul Peștilor, dar acestea vor avea rolul de a-i apropia mai mult de ceea ce-și doresc în viață, chiar dacă în mod inconștient.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IUNIE 2020

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea