Acasă » Știri » Horoscop săptămânal 14 – 20 iunie 2021. Leii pot avea parte de deziluzii

Horoscop săptămânal 14 – 20 iunie 2021. Leii pot avea parte de deziluzii

De: Madalina Manole 14/06/2021 | 09:02
Horoscop săptămânal 14 – 20 iunie 2021. Leii pot avea parte de deziluzii
Horoscop săptămânal 14 – 20 iunie 2021. Leii pot avea parte de deziluzii

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 14 – 20 iunie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele iunie predispuse zodii la schimbări în perioada 14 – 20 iunie 2021 se numără și cea a Leilor care pot fi mai ușor dezamăgiți.

Săptămâna 14 – 20 iunie 2021 nu se remarcă prin prea multe aspecte astrologice, fiind, după mult timp, o săptămână mai lejeră din acest punct de vedere. Totuși, deși avem doar trei aspecte astrologice majore, acestea sunt importante. Astfel, încă din prima zi avem parte de un careu între Soare din zodia Gemeni și Neptun din Pești, aspect care aduce o luptă între rațiune și misticism. Practic, nevoia noastră de spiritualitate va intra în conflict cu nevoia de a înțelege totul rațional. Totodată, acest careu ne aduce multă confuzie și ne poate da peste cap niște tipare de raționament. Dacă până acum eram siguri de un lucru, săptămâna aceasta ne putem îndoi de el.

Totodată, săptămâna aceasta se află sub impactul careului dintre Saturn retrograd din zodia Vărsător și Uranus din Taur, al doilea careu de acest gen de anul acesta dintr-o serie de trei careuri care stau la baza instabilității financiare mondiale. Deși careul se resimte în primul rând la nivel social, va fi resimțit și la nivel personal prin tensiunea care apare între vechi și nou, între nevoia de stabilitate și nevoia de schimbare, uneori chiar indusă de ceilalți.

Săptămâna se încheie cu intrarea în retrogradare a lui Jupiter, Marele Benefic al astrologiei, aflat în zodia Pești, aspect care va aduce o mare dorință de autocunoaștere și de creștere spirituală interioară, însă efectele sale vor fi resimțite cu precădere în săptămâna ce urmează. Deocamdată, la modul general, putem profita de mersul său direct pentru a aduce niște îmbunătățiri stării de sănătate.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 14 – 20 iunie 2021

Cei născuți în zodia Berbec se bucură de energie săptămâna aceasta, însă pot avea senzația că nu-și găsesc locul. Ar fi de preferat să se dedice mai mult pasiunilor lor, să facă ceea ce le place, să se distreze și să se îndrăgostească, pentru că este o perioadă favorabilă flirtului. Pot găsi remedii bune pentru sănătatea lor și deși le este greu să creadă, chiar ar trebui să le pună în practică pentru că rezultatele pot fi remarcabile. Profesional este momentul ca nativii să iasă în față și să nu se mai teamă de eșec. Totodată, pot veni bani prin intermediul altora, în urma propunerilor unor prieteni, însă nativii sunt sfătuiți să nu se vândă ieftin.

Horoscop săptămânal Taur: 14 – 20 iunie 2021

Obiectivele profesionale sunt mărețe, însă cei născuți în zodia Taur pot avea senzația săptămâna aceasta că nu au șanse să și le atingă, însă ceea ce trebuie să facă este, de fapt, o schimbare și să aloce mai mult timp scopurilor lor cele mai înalte. Posibil să apară un loc nou de muncă, o nouă ofertă de colaborare care să aducă și o creștere importantă a veniturilor. Din punct de vedere sentimental, nativii pot fi mai sensibili și pot avea tendința de a suferi dacă sunt respinși. Însă, sunt un adevărat magnet pentru cei din jur, așa că pot atrage atenția oricui își doresc. Sănătatea este bună și nativii au energie și răbdare pentru a ajunge acolo unde-și doresc.

Horoscop săptămânal Gemeni: 14 – 20 iunie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni vor începe pas cu pas șă-și recâștige încrederea în propria lor persoană și asta le va da un avânt remarcabil în tot ceea ce fac. Însă, careul Soarelui cu Neptun, dincolo de confuzia pe care o revarsă asupra nativilor, este foarte impactant la nivel de imagine și trebuie să aibă mare grijă la ceea ce spun pentru a nu-și strica reputația. Totodată, Gemenii nu ar trebui să se lase frământați financiar, mai ales frământați de o datorie pe care o au, ci ar trebui să se axeze pe relațiile lor pentru a face mai mulți bani. Din punct de vedere sentimental, nativii sunt atrăgători în ochii celorlalți și continuă să flirteze, să cucerească și să se joace. Ceea ce este important acum este să nu lase stresul să-i afecteze, ci să se dedice unor activități sportive, unor activități care implică mișcare, de exemplu dans, pentru a se detensiona.

Horoscop săptămânal Rac: 14 – 20 iunie 2021

Cei născuți în zodia Rac care sunt singuri sau în căutarea unui partener pot începe să fie atrași de o persoană și chiar pot face pași cu îndrăzneală către aceasta. În cuplu se schimbă lucrurile în bine. Din punct de vedere profesional și financiar te implici în multe activități menite să te promoveze sau să îți aducă mai mulți bani. Unii nativi pot simți că nu este locul lor acolo și pot fi tentați să caute un nou job. Starea de sănătate este dependentă de cantitatea de stres și de somn, așa că nativii nu ar trebui să neglijeze aceste aspecte. Terapiile naturiste și meditația pot face minuni acum.

Horoscop săptămânal Leu: 14 – 20 iunie 2021

Careul dintre Soare și Neptun nu este deloc favorabil celor născuți în zodia Leu pentru că pot avea parte de o mare dezamăgire, posibil chiar din partea unei persoane apropiate. Un vis se poate destrăma acum și asta poate deziluziona nativii. Pe de altă parte, este momentul să treacăpeste ceva din trecut, mai ales în cazul celor singuri, iar cei care au o relație trebuie să fie atenți să nu devină prea impunători și să se grăbească în decizii. Din punct de vedere profesional este o perioadă mai stresantă, însă nativii vor reuși să-i facă față cu calm, răbdare și mai ales organizare. Acestea sunt ingredientele cheie și nicidecum schimbările radicale. Starea de sănătate este bună, dat fiind că acolo se află Micul Benefic, Venus, însă s-ar putea ca nativii să aibă probleme cu asimilarea uno alimente, de aceea este nevoie de atenție mai multă la meniul zilnic.

Horoscop săptămânal Fecioară: 14 – 20 iunie 2021

Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea să aibă parte de unele neînțelegeri în cuplu ca urmare a careului dintre Soare și Neptun, mai ales dacă până acum au încercat să ascundă o problemă sau s-au prefăcut că nu este gravă și că nu-i deranjează. Tot acum s-ar putea pune problema oficializării unei relații. Profesional, este momentul ca nativii să iasă în față și să-și ceară drepturile. Sunt și Fecioare care nu știu în ce direcție să continue sau primesc mai multe oferte și nu știu pe care să o aleagă. Trebuie să-și asculte intuiția în acest caz. Posibil ca pe interior să treacă prin fel și fel de frământări, poate chiar stări de irascibilitate și cel mai bine ar fi să și le exprime pentru a nu acumula frustrări.

Horoscop săptămânal Balanță: 14 – 20 iunie 2021

Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea ca din cauza careului Soare-Neptun să nu vadă prea clar o situație profesională și să se streseze peste măsură. Pot veni fel și fel de cereri, de activități și nativii trebuie să aibă răbdare. Oricum, vor afce față cu brio oricărui context legat de carieră pentru că sunt susținuți de Venus, guvernatoarea lor, întranzit aici. Din punct de vedere financiar este momentul ca nativii să facă economii și să caute să-și crească veniturile cu ajutorul celorlalți. De evitat investițiile majore. Sentimental, nativii pot să facă unele schimbări și pot vedea într-o nouă lumină o persoană care le place de ceva vreme. De evitat aventurile amoroase și relațiile ascunse.

Horoscop săptămânal Scorpion: 14 – 20 iunie 2021

Careul Saturn-Uranus poate aduce celor născuți în zodia Scorpion multe dileme și multe întrebări legate de partener și de viitorul relației în care se află. Nativii au nevoie, însă, de răbdare, aspect deloc ușor, dat fiind că Marte, guvernatorul lor, se află în Leu și-i mână să dezlege mistere. În schimb, pentru cei singuri poate fi o bună perioadă pentru a se îndrăgosti de cineva, însă trebuie ca persoana respectivă să fie de încredere și să le ofere siguranță sentimentală. S-ar putea ca săptămâna aceasta, cheful de distracție să fie mai mare decât dorința de muncă și nativii să se mai abată de la sarcini și responsabilități, însă nu este momentul pentru această atitudine, ci din contră, ar trebui să lupte pentru imaginea lor, pentru obținerea unei funcții, a unei avansări. Atebție în continuare la autoritatea impusă celorlalți.

Horoscop săptămânal Săgetător: 14 – 20 iunie 2021

Careul dintre Soare și Neptun poate aduce o confuzie destul de mare în relațiile celor născuți în zodia Săgetător. Poate fi, totodată, un moment bun ca nativii să vadă o altă latură a partenerului de viață și de aici să se reînflăcăreze lucrurile, mai ales că Marte, guvernatorul iubirii, este în Leu și-i susține să țintească sus și să fie mai pasionali ca niciodată. Însă, în continuare, Săgetătorii au nevoie să-și revizuiască modul de comunicare în cuplu și să rezolve situații mai vechi lăsate nediscutate. Din punct de vedere profesional este o săptămână bună pentru a-și atinge niște obiective profesionale, însă este vorba și de mult stres, de multe responsabilități de îndeplinit, iar starea de sănătate ar putea avea nevoie de mai multă atenție, cel puțin ai multă odihnă.

Horoscop săptămânal Capricorn: 14 – 20 iunie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de unele nesiguranțe și incertitudini sentimentale săptămâna aceasta, însă careul dintre Saturn, guvernatorul lor, și Uranus aflat în casa iubirii ar putea sugera și faptul că nativii se detașează de ceva din trecut care le-a adus suferință sau că abordează într-o manieră diferită o poveste de dragoste. Profesional vin prea multe sarcini deodată, este prea multă agitație și confuzie și este nevoie de o organizare atentă. Nativii trebuie să țină cont că Saturn se află în sectorul financiar acum și le poate aduce o destabilizare, o răsturnare de situație, însă și ocazia de a câștiga mai mult din munca lor, cel mai probabil muncind mai mult.

Horoscop săptămânal Vărsător: 14 – 20 iunie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător ar putea avea parte de momente romantice în plan sentimental, mai ales dacă sunt îndrăgostiți și vor să cucerească pe cineva. În cuplu este nevoie de mai multă diplomație în abordări, însă pasiunea va fi la ea acasă și acest aspect poate alunga monotonia instalată în ultima vreme. Atenție la flirturile de la locul de muncă! Pe de altă parte, profesional trebuie ca nativii să fie mai atenți la colaboratori, la cei cu care lucrează sau în negocieri, mai exact să fie atenți la intențiile acestora. Posibil să fie destul de greu să găsească acum un echilibru între familie și carieră și să apară frustrări. Din punct de vedere al sănătății este recomandat să facă unele schimbări, mai ales legate de alimentație și mișcare.

Horoscop săptămânal Pești: 14 – 20 iunie 2021

Careul dintre Soare și Neptun, guvernatorul celor născuți în zodia Pești, poate aduce tensiune în familie, dar și dezamăgiri și confuzii legate de cei dragi sau de un context ce vizează locuința. Sunt posibile sentimente contradictorii față de cineva, mai ales în cazul nativilor aflați la începutul unei povești de iubire, însă este posibil ca neîncrederea să aibă legătură cu experiențe trecute și nicidecum prezente. Cu Venus în sectorul iubirii este o perioadă bună pentru manifestarea și recunoașterea sentimentelor pentru cineva. Peștii sunt susținuți în comunicare acum, în negocieri, pentru că pot avea curaj să spună lucrurilor pe nume și pot rezolva chiar și aspecte din trecut care păreau imposibil de adus la un numitor comun. Posibile tensiuni cu superiorii. Pe de altă parte, este nevoie de mai multă odihnă și de abordarea unor tehnici de relaxare mentală.

Sursă foto: pixabay.com

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Cât A COSTAT cavoul lui Corduneanu! Familia a cheltuit SUTE DE MII DE EURO și a gravat simbolul Jocurilor Olimpice pe el
Cât A COSTAT cavoul lui Corduneanu! Familia a cheltuit SUTE DE MII DE EURO și...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Ce religie are Monica Bîrlădeanu. Experiența incredibilă care i-a schimbat viața
Ce religie are Monica Bîrlădeanu. Experiența incredibilă care i-a schimbat viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat rușii navele și submarinele
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat...
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva în spațiu? Nu-i nimic, reparăm cu sârmă
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de Narcisa dau totul peste cap: „Dormea la mine…”
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes: „Plecam la ora 6:30 și mă întorceam aproape de miezul nopții acasă. Am mâinile atât de muncite.”
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să cadă?
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Planta care te scapă rapid și definitiv de insecte. Mulți români o au în bucătărie, dar puțini știu la ce este bună
Planta care te scapă rapid și definitiv de insecte. Mulți români o au în bucătărie,...
Stațiunea din România pe care turiștii străini o compară cu Miami. “E mai mică și mai ieftină, sunt prețuri pentru toate buzunarele”
Stațiunea din România pe care turiștii străini o compară cu Miami. “E mai mică și...
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
Încă o veste bună pentru Florin Dumitrescu, după ce a semnat cu ProTv-ul! Fanii au transmis sute de mesaje de felicitări! El și Cristina sunt în culmea fericirii!
Încă o veste bună pentru Florin Dumitrescu, după ce a semnat cu ProTv-ul! Fanii au...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE mobile. Ordinul de la UE a devenit deja OBLIGATORIU
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE mobile. Ordinul de la UE a devenit deja...
Prințul Harry, într-un nou scandal de proporții. Fotograful regal l-a dat de gol
Prințul Harry, într-un nou scandal de proporții. Fotograful regal l-a dat de gol
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii Europene
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii...
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
”M-am simțit folosită”. Elena Gheorghe, mărturii despre dificultățile din cariera muzicală
”M-am simțit folosită”. Elena Gheorghe, mărturii despre dificultățile din cariera muzicală
Anunțul important pentru românii care au o casă sau un apartament. S-a schimbat legea, ce trebuie să faci dacă închiriezi
Anunțul important pentru românii care au o casă sau un apartament. S-a schimbat legea, ce...
Floarea care își deschide petalele o dată la 10 ani. I se mai spune și “florea-cadavru” din cauza mirosului. Puțini știu de ea
Floarea care își deschide petalele o dată la 10 ani. I se mai spune și...