Acasă » Trending » Horoscop săptămânal 12 – 18 aprilie 2021. Gemenii scapă de confuzii și au noi perspective de viitor

Horoscop săptămânal 12 – 18 aprilie 2021. Gemenii scapă de confuzii și au noi perspective de viitor

De: Madalina Manole 11/04/2021 | 22:19
Horoscop săptămânal 12 – 18 aprilie 2021. Gemenii scapă de confuzii și au noi perspective de viitor

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 12 – 18 aprilie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 12 – 18 aprilie 2021 se numără și cea a Gemenilor care au ocazia să-și contureze noi perspective de viitor.

Săptămâna 12 – 18 aprilie 2021 se deschide cu o minunată Lună Nouă în zodia Berbec, un eveniment astrologic deosebit de impactant în sens pozitiv prin aspectele pe care le face. Este momentul să ne setăm noi obiective, să ne punem în practică ideile și să deschidem noi porți spre viitor. Mai mult decât orice altă lunație de acest fel, această Lună Nouă din Berbec ne aduce ocazia unor noi începuturi în viața noastră! (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA APRILIE 2021)

Pe data de 14 aprilie, Venus, planeta iubirii, părăsește semnul Berbec și intră în zodia Taur, dar nu înainte de a forma un careu cu Pluto și a ne testa relațiile, încrederea în partener, în noi înșine și de a ne stimula să implementăm noi reguli în viața sentimentală, dar și financiară. Cu Venus în tranzit prin zodia Taur, ne dorim mai multă stabilitate în relații, de dorim să reașternem armonia în cuplu și să consolidăm poveștile de iubire. Șansele ca cei singuri să-și întâlnească jumătatea cresc de obicei pe acest tranzit, dar și dorința de a ne ocupa mai mult de aspectul fizic. Totodată, cu Venus în Taur va crește interesul pentru confortul și stabilitatea financiară, pentru creșterea veniturilor.

Soarele, aflat în tranzit prin Berbec, va face aspecte de susținere cu planeta acțiunii, Marte din zodia Gemeni, dar și cu Marele Benefic, Jupiter, din zodia Vărsător. Contextul în sine va fi susținut și mai mult de faptul că Marte și Jupiter se vor afla în trigon, astfel creionându-se o scenă ideală pentru acțiuni energice care ne conduc către progres. Avem o mare doză de optimism cu care lucrăm săptămâna aceasta și cresc șansele de a ne atinge idealurile. Soarele se va afla și într-un careu cu Pluto și ar fi de preferat ca în preajma zilei de 16 să avem grijă la excesul de autoritate pe care-l avem sau cu care ne putem confrunta pentru că putem intra mai ușor în conflicte.

În weekend, planeta comunicării, Mercur, din zodia Berbec, va face aspecte de susținere atât cu Marte, cât și cu Jupiter, ceea ce, din nou ne va stimula, de această dată la nivel mental. Vom avea idei mărețe, minte deschisă și vom putea construi strategii de creștere, însă tot Mercur va fi tensinat de Pluto, ceea ce poate aduce conflicte de idei cu cei din jur și irascibilitate. (VEZI ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 5 – 11 APRILIE 2021. SĂGETĂTORII ÎNCEP NOI RELAȚII)

Ca o concluzie, săptămâna aceasta venim cu idei și soluții de expansiune, facem planuri de creștere și ne canalizăm energia pentru a le duce la îndeplinire, în condițiile în care vom lupta și cu energia plutoniană, cumva cu autoritatea din viața noastră sau chiar cu fricile și temerile noastre.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 12 – 18 aprilie 2021

Nativii Berbec sunt cei mai favorizați de tranzitele acestei săptămâni, dat fiind că zodia lor este gazda a nu mai puțin de cinci planete, dacă îl includem și pe Chiron, Micul Vindecător al astrologiei. Nativii au ocazia să-și îmbunătățească viața, au energie, au idei, au curaj, însă și temeri de afirmare pe care ar trebui să le depășească acum. Oportunitățile pot veni pe multe planuri, mai ales susținere din partea prietenilor, a asociaților. Berbecii iși pot face acum strategii bune de viitor, însă nu trebuie să aștepte nimic, ci să ia atitudine, să înceapă să acționeze în direcțiile dorite. Luna Nouă din semnul lor chiar îi susține să înceapă un nou capitol de viață, iar Venus în tranzit prin sectorul financiar le poate aduce ocazia de a-și îmbunătăți veniturile, dar le cere și multă responsabilitate pentru că surprizele nu vor lipsi. În plan sentimental, emană bucurie, magnetism, sunt atrăgători și pot cuceri pe cine-și doresc.

Horoscop săptămânal Taur: 12 – 18 aprilie 2021

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de multă energie, însă la nivel psihic, mental ceea ce le poate aduce nu doar insomnii, ci și o stare de irascibilitate. Deși vor dori să demareze noi acțiuni, s-ar putea să simtă că stau pe loc, că ceva din trecut nu-i lasă să avanseze, poate chiar propriile lor frici și angoase. Nativii ar trebui să se folosească de energia acestei Luni Noi pentru a se desprinde de trecut, de blocaje emoționale și să înceapă să se preocupe mai mult de sănătatea lor, mai ales dacă au stări sau simptome neplăcute. Pe de altă parte, financiar începe să se dizolve confuzia de până acum și astfel vor putea lua decizii mai bune, iar profesional au ocazia să facă pași, mai ales dacă ridică niște ancore care îi țin în loc și-i ascultă mai puțin pe cei din jur, dându-și lor mai multă valoare și încredere. Când Venus, guvernatoarea lor, le va activa zodia vor fi mai cuceritori, mai atrăgători și mai seducători, preocupându-se mai mult de felul în care arată și de îmbunătățirea stilului de viață.

Horoscop săptămânal Gemeni: 12 – 18 aprilie 2021

Marte se află în semnul lor și face doar aspecte pozitive, așa că Gemenii au energie cât pentru toate zodiile și sunt puși pe treabă, însă există și riscul de suprasolicitare. Nativii petrec mult timp în discuții cu prietenii, fac planuri de viitor, strategii de atingere a obiectivelor, călătoresc și sunt dornici să-și extindă orizonturile de cunoaștere, să învețe să facă și altceva decât ceea ce au făcut până acum, iar acest aspect îi poate ajuta profesional. Cu Venus, guvernatoarea iubirii lor, implicată în aspectul de Lună Nouă s-ar putea să fie atrași de cineva din anturaj sau să cunoască pe cineva cu care să înceapă un flirt sau chiar o nouă poveste de iubire. Aspectul acesta îi poate ajuta fie să-și descopere un hobby din care să scoată bani, fie să petreacă mai mult timp cu copiii, distrându-se. Când Venus va intra în Taur, trecutul sentimental poate să revină în viața nativilor, însă aspectul îi poate ajuta să-și îmbunătățească starea de sănătate.

Horoscop săptămânal Rac: 12 – 18 aprilie 2021

Cei născuți în zodia Rac au parte de multe planete în sectorul profesional, tot aici producându-se și Luna Nouă, însă Marte se află în sectorul subconștientului. Acest context va trebui frustificat de nativi dacă-și doresc să facă pași în atingerea obiectivelor lor, dacă-și doresc să se facă remarcați pentru că pot avea tendința de a sta retrași. Este o perioadă cu foarte mare potențial pentru afirmare, pentru a prelua o funcție, chiar dacă se tem de anvergura situației sau se tem de nou și necunoscut. Jupiter îi susține să scape de frici, de angoase și chiar și de dependențe și vicii, de obiceiuri toxice, dacă vorbim de sănătate. Mai multă grijă în relația de cuplu pentru că Pluto, care se află în acest sector, este destul de tensionat și nativii se pot confrunta cu autoritatea partenerului și pot fi mai conflictuali.

Horoscop săptămânal Leu: 12 – 18 aprilie 2021

Soarele, guvernatorul Leilor, se află săptămâna aceasta în aspecte favorabile atât cu Marte, cât și cu Jupiter, guvernatorul iubirii, acum aflat în sectorul relațiilor, iar acest context poate aduce nativilor care sunt singuri ocazia unor noi relații, posibil chiar cu persoane cunoscute prin intermediul anturajului. Totodată, cei care sunt parte a unui cuplu, pot ajunge la viziuni comune cu partenerul, fac planuri de viitor și progrese în cuplu. Luna Nouă poate veni cu oportunități din străinătate sau legate de obținerea, punerea în practică a unei diplome. Este o perioadă bună să învețe ceva nou și să aplice, mai ales din punct de vedere profesional, dar fiind că Venus va intra în Taur și îi va susține să-și îmbunătățească situația profesională.

Horoscop săptămânal Fecioară: 12 – 18 aprilie 2021

Cei născuți în zodia Fecioară se pot folosi de aspectele astrologice ale săptămânii pentru a vedea ce anume îi nemulțumește, fie în viața sentimentală, fie în viața personală, fie financiar și profesional. Mercur, guvernatorul lor, va face aspecte bune acum, însă se află într-un sector mai neprietenos pentru nativi, de aceea pentru a profita de context ar trebui să se elibereze de ceea ce aduce angoasă în viața lor. Pot renunța la dependențe, la a-i mai critica pe alții, pot începe o dietă, un nou stil de viață, își pot îmbunătăți sănătatea și se pot axa pe rezolvarea unor contexte de țin de bani și bunuri materiale. Cu Marte în sectorul carierei și în aspect de susținere cu Jupiter din sectorul muncii s-ar putea ca profesional să vină niște oportunități care, la o primă vedere, să-i sperie pe nativi, însă să se dovedească favorabile ulterior. Cei care au relații la distanță se vor bucura de ingresul lui Venus în Taur pentru că le poate aduce ocazia unei revederi. Tot acesta spect îi va susține și să studieze și să călătorească.

Horoscop săptămânal Balanță: 12 – 18 aprilie 2021

Pentru cei născuți în zodia Balanță, Luna Nouă se petrece în sectorul relațiilor și poate deschide noi uși, atât în viața de cuplu, unde se poate ajunge la noi înțelegeri, se pot face noi planuri de viitor, se poate intra pe o nouă direcție, cât și în cazul celor singuri, care pot cunoaște noi persoane, pot începe noi relații, mai ales că Jupiter este în sectorul iubirii și face aspecte de susținere cu Marte, guvernatorul relațiilor lor. Din punct de vedere profesional, este o săptămână în care nativii sunt creativi, au șanse să se afirme artistic, mai ales că primesc sprijinul celor din jur, iar cei care au de obținut diplome, atestate o pot face sau, în alte cazuri, se pot folosi de o diplomă pentru a-i învăța pe alții. Pot începe noi colaborări, pot semna noi contracte.

Horoscop săptămânal Scorpion: 12 – 18 aprilie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o săptămână foarte solicitantă la locul de muncă, însă care le poate aduce și beneficii, noi oportunități. Posibil ca noile sarcini care vin acum, noile responsabilități sau schimbări care apar să-i sperie pe nativi, să-i obosească și enerveze, însă acestea se vor dovedi, de fapt, a fi noi uși deschise. Cei care-și caută un nou loc de muncă, acum au șanse mari să se anhajeze. Familia îi poate susține mai mult acum pe nativi, mai ales dacă sunt foarte ocupați și nu se pot preocupa de casă. Unii s-ar putea să obțină un credit pentru locuință sau să investească niște bani în casă. Venus va intra în zodia taur și pentru Scorpioni va fi un tranzit de bun augur deoarece îi va ajuta să-și îmbunătățească relațiile cu cei din jur, dar mai ales relația de cuplu.

Horoscop săptămânal Săgetător: 12 – 18 aprilie 2021

Pentru cei născuți în zodia Săgetător săptămâna aceasta vine cu mult entuziasm, bucurie și vești bune în sectorul iubirii. Cu nu mai puțin de cinci planete în sectorul iubirii și cu Marte în sectorul relațiilor, cei care sunt singuri au toate șansele să înceapă noi relații, să se îndrăgostească sau să redescopere pasiunea alături de partenerul de viață. Cei care au copii reușesc să se apropie de aceștia, să petreacă timp împreună, să se distreze mai mult ca niciodată. Este o perioadă în care Săgetătorii sunt mai comunicativi, mai veseli și entuziaști și se pot bucura mai mult de ceea ce le oferă viața. Sunt creativi și se dedică hobby-urilor lor, pot să-și descopere o pasiune, un hobby, pot face pași către acesta. Când Venus se mută în Taur, pentru nativi va începe o perioadă cu mai multă muncă și vor avea oportunități de a face unele schimbări în stilul de viață.

Horoscop săptămânal Capricorn: 12 – 18 aprilie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn se preocupă mai mult de casă și familie în această peroiadă, însă s-ar putea ca ceea ce se petrece în intimitatea lor să-i frustreze, să-i deranjeze, să-i irite și să simtă o nevoie profundă de schimbare. Pot fi nativi care la această Lună Nouă vor rescrie niște reguli în familie, vor dori să facă schimbări în locuință. Există posibilitatea ca unii nativi să se mute cu persoana iubită, alții, în schimb, dacă sunt singuri să fie foarte ancorați în trecut și copleșiți de amintiri. Venus, palneta care le guvernează relațiile, va intra în Taur, chiar în sectorul iubirii, și nativii vor dori să-și îmbunătățească viața sentimentală, fie că sunt singuri, fie că au o relație și vor căuta să aducă mai multă pasiune. Relațiile cu copiii, de asemenea, sunt susținute de acest tranzit, dar și creativitatea și simțul artistic. Din punct de vedere profesional și financiar pot avea parte de șanse, oportunități.

Horoscop săptămânal Vărsător: 12 – 18 aprilie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător sunt foarte stimulați de planete în zona cunoașterii, a studiului și a comunicării. Pot vorbi mai mult ca de obicei, pot fi mai curioși ca niciodată și șansele să le vină idei sclipitoare și să găsească cele mai bune soluții pentru ei sunt foarte mari. Pot face deplasări, pot cunoaște persoane noi, pot citi și învăța ceva sau pot transmite altora ceea ce ei deja știu. Pe de altă parte, aspectul care se formează între Jupiter din semnul lor și Marte din casa iubirii le poate aduce o mai mare predispoziție spre distracție, spre a trăi viața mai vesel, iar pentru cei singuri poate însemna chiar și o nouă poveste de dragoste. Venus va activa sectorul locuinței și al familiei și le va aduce nativilor ocazia de a se preocupa de obținerea confortului în casă și pentru cei dragi.

Horoscop săptămânal Pești: 12 – 18 aprilie 2021

Cei născuți în zodia Pești au nu mai puțin de cinci planete în sectorul financiar la începutul săptămânii acesteia și atenția lor se va canaliza în această direcție. Pe lângă faptul că pot fi mai cheltuitori sub impulsul momentului, mai ales luni, la Luna Nouă, au ocazia să discute despre bani, despre salarizare, să primească un comision, bonus care să le crească veniturile sau le vin idei bune despre cum să câștige mai mult. Spre finele săptămânii, energia nativilor se va focaliza către casă și familie și vor reuși să aducă îmbunătățiri acestor sectoare. Totodată, cum Jupiter le este guvernator, s-ar putea ca trecutul să fie atât de prezent acum în viața lor încât, grație trigonului cu Marte și sextilului cu Mercur, să ia decizia să se rupă de acesta și să și reușească. Chiar dacă vindecarea nu va fi pe deplin resimțită acum, cu siguranță plantează semințele acum pentru perioada în care Jupiter, după 12 ani, va reintra în zodia lor, începând din vară. Venus în Taur le va aduce ocazia să-și îmbunătățească comunicarea și relația cu cei apropiați, dar și să învețe ceva nou.

 

 

Sursa foto: pexels.com

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
5 zodii cu copii deștepți. Vor avea succes pe toate planurile!
5 zodii cu copii deștepți. Vor avea succes pe toate planurile!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
SUNT IMAGINILE PE CARE LE VREA ȘTERSE de pe net! Fosta lui Clooney și Vieri se iubește cu un român cu 15 ani mai tânăr! A fost prinsă GOALĂ pe terasă
SUNT IMAGINILE PE CARE LE VREA ȘTERSE de pe net! Fosta lui Clooney și Vieri...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea...
A murit de 8 ori! Bărbatul care i-a șocat pe medici!
A murit de 8 ori! Bărbatul care i-a șocat pe medici!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total...
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Chef Florin Dumitrescu, mesaj-SURPRIZĂ după mutarea la Pro TV! „Ne așteaptă o nouă...”
Chef Florin Dumitrescu, mesaj-SURPRIZĂ după mutarea la Pro TV! „Ne așteaptă o nouă...”
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Ies la iveală noi detalii din biletul de adio lăsat de Mădălina Manole: „Am un milion de defecte. Trebuie să mă opresc aici cu viața mea”
Ies la iveală noi detalii din biletul de adio lăsat de Mădălina Manole: „Am un...
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra lui
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra...
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele mai stranii locuri din lume
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele...