Horoscop săptămâna 8-14 Martie. Oamenii se vor reconecta la energia primăverii și a vieții

Publicat: 07/03/2021 | 22:08

 

În săptămâna 8-14 Martie 2021 sunt prezente în  proporții egale elementele Foc, Pământ și Metal, ceea ce înseamnă că există risc de incendii, de explozii, mai ales pe 9 și 10 Martie, posibile alunecări de teren, dar și atacuri cu arme de foc sau cuțite, spre finalul săptămânii. 

Focului îi corespunde optimismul, astfel că, în ciuda dificultăților, oamenii pot resimți o stare de bine, se vor reconecta la energia primăverii și a vieții, iar această predispoziție este susținută și de prezența elementului Pământ care predispune la introspecție, la analiză, la interiorizare și conectare cu eul interior. 

Pot fi stări fluctuante, care trec ușor de la acalmie, la furie și la tensiuni, la ceartă, de la optimism și stare de bine, la conflict, pentru că două din cele trei elemente sunt în conflict, și anume Focul și Metalul.

Pericol de incendiu în această săptămână

Recomandarea este să fim mai atenți, chiar în casele noastre la posibile surse de incendiu, fiindcă prezența Focului în exces poate genera astfel de pericole. Apoi, elementul Metal este și în această săptămână destul de puternic, astfel că oamenii vor căuta în continuare să își facă dreptate, sau să caute dreptatea, vor fi mult mai sensibili la tot ceea ce este nedrept. De altfel, anul este guvernat de elementul Metal Yin, care are ca reprezentare în natură bijuteria sau cuțitul. 

Astfel că în acest an, unii oameni vor putea străluci, prin realizările lor, asemenea unor bijuterii, iar alții vor fi “înjunghiați” pe la spate.  Ceea ce înseamnă că există risc de trădări, dar și de atacuri prin înjunghiere sau arme de foc. 

În acest an, dar și în această săptămână, este important să acționăm din spațiul inimii, al atitudinii corecte, față de sine și față de alții, fiindcă tot ce înseamnă intenții ascunse pot fi aspru sancționate. 

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici