Acasă » Horoscop » Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2020

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2020

De: Elena Nistor 29/02/2020 | 22:58
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2020
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2020

Cancan îți prezintă horoscopul lunar martie 2020 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii martie 2020 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

Luna martie 2020 este o lună importantă și impactantă la nivel individual și colectiv. În această lună se petrec câteva aspecte astrologice importante și impactante pe termen lung și este recomandat să fim conștienți de putere loe energetică astfel încât să le folosim în ajutorul nostru.

Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, va mai retrograda până pe 10 martie în zodia Pești și Vărsător, urmând ca apoi să-și reia mersul direct prin aceste două zodii. De preferat este ca deciziile majore să le luăm în a doua jumătate a lunii pentru a nu risca să cădem pradă confuziilor generate de retrogradarea sa.

Pe data de 5 martie 2020, Venus, planeta iubirii și a beneficiilor materiale, părăsește semnul debilității sale și ajunge acasă, în zodia sa de domiciliu nocturn, în Taur, poziție din care energia sa este una puternică și benefică și ne va ajuta foarte mult să legăm relații profitabile și să ni le consolidăm pe cele actuale.

Pe data de 9 martie se formează Lună Plină în zodia Fecioară, semn al muncii și sănătății, al stilului de viață adoptat, dar și al analizei și rațiunii, iar acest aspect va veni cu încheierea unei etape, cel mai probabil, pentru mulți nativi, legată de aceste sectoare, de sarcinile și responsabilitățile pe care le au în aceste sectoare de viață.

Până pe 20 martie, Soarele, energia, vitalitatea, va tranzita semnul Pești, urmând apoi să intre în zodia Berbec, zodie în care devine puternic, strălucitor, poate chiar mult prea strălucitor, și astfel începe și noul an astrologic.

Cel mai important și impactant aspect al lunii martie este ingresul lui Saturn, Marele Învățător, planeta lecțiilor de viață, în zodia Vărsător. După aproximativ 3 ani petrecuți la el acasă, în zodia sa de domiciliu, Capricorn, iată că Saturn ajunge în Vărsător, zodie pe care o guvernează secundar, deci, din nou, energia cu care vine este una blândă și puternică.

Pe data de 24 martie 2020 se va forma Luna Nouă în zodia Berbec și va fi un moment remarcabil pentru toate zodiile pentru că, mai mult ca niciodată, vorbim de noi începuturi în viața noastră.

Marte, planeta acțiunii, va sta întreaga lună, mai exact până pe 30 martie, în zodia Capricorn, iar aspectele pe care le va face cu Jupiter, Marele Benefic, și Pluton, planeta transformărilor, sunt deosebit de importante pentru evoluția noastră, dacă le folosim în sens constructiv. Vom fi determinați să acționăm în beneficiul nostru, chiar dacă asta înseamnă să dărâmăm o structură pe care până acum nu am avut curaj să o facem. Totodată, și Jupiter și Pluton vor începe să formeze o conjuncție impactantă care, însă, se va perfecta pe 5 aprilie, dar care va începe să se facă resimțită încă de la finele acestei luni. Acest aspect întâi distruge, ca mai apoi să creeze, este exact ca atunci când îți dorești să construiești o casă nouă peste una veche. Întâi o dărâmi pe cea veche, nefuncțională, și apoi construiești, însă vei fi surprins să vezi că în urma acestei conjuncții vei construi o vilă, un palat, și nu doar o casă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2020, zodia Berbec

Carieră

Cariera și ascensiunea profesională nu doar că rămân în atenția celor născuți în zodia Berbec și în această lună, dar vor fi puternic stimulate de Marte, guvernatorul lor, care se află aici, și care îi determină să evolueze, să avanseze, să prospere. Planurile și negocierile pe care nativii le-au avut până acum vor începe să dea roade către finele lunii. În plus, Mercur, guvernatorul muncii, își revine în mers direct și le deblochează o serie de proiecte profesionale. Conjuncțiile lui Marte cu Jupiter și Pluton se formează în sectorul carierei și aduc încheierea unei etape profesionale, dar și deschiderea unor noi și mărețe orizonturi. Nativii trebuie, însă, să aibă un plan clar și bine conturat, realist, cu privire la viitor pentru că Saturn va intra în Vărsător și le va aduce colaborări și proiecte îndrăznețe pentru care Berbecii trebuie să fie pregătiți.

Dragoste

Din punct de vedere sentimental, cei născuți în zodia Berbec sunt avantajați în această lună. Chiar dacă Soarele, guvernatorul iubirii, le va aduce în prima parte a lunii gânduri nostalgice și amintiri din trecut, nativii se vor bucura de ingresul lui Venus, planeta care le guvernează relațiile, în sectorul valorilor personale. Mai exact, acest aspect, corelat cu puterea pe care o primesc de la Marte, guvernatorul lor, aflat în Capricorn, îi va face pe nativi să-și dorească să-și demonstreze sentimentele, să arate lumii întregi că iubesc și, totodată, vor face tot ce le stă în putință să-și facă partenerul să simtă asta. Nativii devin mai pragmatici în amor, devin mai serioși și stabili în relații. Când Soarele va intra în zodia lor, Berbecii vor da dovadă de o senzualitate și o putere de seducție greu de trecut cu vederea, însă, prin conjucția cu Luna Neagră, s-ar putea să fie și tentați să cadă pradă unei aventuri, să flirteze și să cucerească doar pentru a-și demonstra capacitatea. Cei singuri vor trăi intens, vor avea parte de aventuri pasionale și nu este exclus ca la Luna Nouă din semnul lor să înceapă o nouă poveste de dragoste.

Sănătate

Sănătatea celor născuți în zodia Berbec se îmbunătățește în luna martie, având în vedere că Mercur, planeta care le guvernează și casa sănătății, reintră în mers direct prin sectorul responsabil cu sănătatea. Ei bine, odată cu Luna Plină este momentul să se desprindă de tot ce este toxic, de tot ce în trecut i-a marcat negativ, și să pornească pe o nouă cale spirituală. Vor fi mult ajutați dacă se întorc la spiritualitate și apelează la remedii naturiste. Își regăsesc echilibrul interior și astfel vine și vindecarea.

Bani

Din punct de vedere financiar, conjuncția Marte-Jupiter și Venus-Uranus se poate să le aducă celor născuți în zodia Berbec câștiguri nesperate și neașteptate, oportunități remarcabile de a-și îmbunătăți veniturile pe termen lung, mai ales că atât Venus, cât și Marte le guvernează și sectorul financiar. Prin muncă vor veni bani și chiar mai mult decât speră nativii.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2020, zodia Taur

Carieră

Venus, planeta lor guvernatoare, este și responsabilă cu sectorul muncii, iar Uranus, planeta carierei, se află în zodia lor, și fac o minunată conjuncție. Ei bine, cei născuți în zodia Taur s-ar putea să aibă parte de o surpiză profesională neașteptată. Nativii pot fi propulsați în carieră, pot avea parte de recunoașterea meritelor, iar acest aspect le va aduce nu doar valoare personală, ci și  financiară. Când Saturn va intra în Vărsător, va activa întocmai cariera și nativii vor avea ocazia de a face schimbări profesionale, de a se afirma, de a-și consolida poziția, funcția, statutul, însă trebuie să învețe să fie responsabili, maturi și răbdători, serioși și perseverenți.

Dragoste

Mercur, planeta care le guvernează iubirea, aduce confuzii și incertitudini în această perioadă de retrogradare și cei născuți în zodia Taur s-ar putea să fie destul de indeciși dacă să continue o relație sau dacă să înceapă o nouă relație. Luna Plină poate încheia un capitol în acest sens, poate încheia întocmai seria frământărilor pe care le au în dragoste. Toată starea emoțională se va mai ameliora odată cu ingresul lui Venus, planeta lor guvernatoare, în zodia lor. În plus, către finele lunii vor pune noi baze în relația actuală, iar cei singuri pot fi atrași de persoane din străinătate, de altă cultură și naționalitate, sau de persoane elevate intelectual, cu care să aibă ce vorbi.

Sănătate

Cu Venus în semnul lor, cei născuți în zodia Taur au parte de toată protecția necesară și acest aspect se răsfrânge și la capitolul sănătate pentru că Venus le guvernează și acest sector. Către finele lunii, însă, s-ar putea simți suprasolicitați de provocările profesionale apărute și vor trebui să dea dovadă de mai multă organizare, dar mai ales să nu neglijeze odihna.

Bani

Mercur le guvernează, totodată, și sectorul financiar și este posibil ca perioada retrogradării sale să nu le fie de bun augur în ceea ce privește obținerea banilor, negocierile și modul în care își administrează finanțele, însă după data de 16 martie, cei născuți în zodia Taur au toate șansele să-și îmbunătățească bugetul din colaborări, asocieri, proiecte de grup, cu ajutor de la prieteni.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2020, zodia Gemeni

Carieră

Odată cu revenirea în mers direct pe casa carierei a lui Mercur, guvernatorul lor, cei născuți în zodia Gemeni încep să vadă din altă perspectivă, mult mai clară, situația profesională în care se află. Tot acum pot apărea și oportunitățile de afirmare, de recunoaștere a meritelor, se pot debloca planuri și proiecte. Nu se recomandă ca nativii să ia decizii majore și radicale în prima jumătate a lunii pentru că le pot regreta ulterior.

Dragoste

Este o lună destul de tumultoasă pentru cei născuți în zodia Gemeni. Nativii simt nevoia unei schimbări, dar nu știu de unde să înceapă. Pe de o parte, cu Venus, guvernatoarea iubirii, în tranzit prin casa trecutului, se gândesc la foste iubiri, la reluarea unei vechi relații, la ceea ce au trăit sentimental până acum, iar pe de altă parte, cu Jupiter, guvernatorul relațiilor, în tranzit prin casa sexualității, simt nevoia de mai multă stabilitate emoțională și intimă. Viața sexuală și relația vor cunoaște niște transformări, dar acestea vor începe să fie resimțite către finele lunii. Ceea ce ei trăiesc pe interior este tumultos și greu de exprimat, de scos la lumină, de aceea mulți nativi preferă aventurile, chiar dacă își doresc relații stabile și tot din acest motiv riscă să rămână singuri.

Sănătate

Cei născuți în zodia Gemeni trebuie să evite excesele de orice fel în acaestă perioadă. Posibil ca nativii să cadă pradă unor vicii, însă trebuie să știe că aceste necesități toxice vin din nemulțumiri și neîmpliniri emoționale, deci primordială este pacea interioară, acceptarea trecutului și mai ales depășirea lui.

Bani

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de niște schimbări majore la capitolul financiar și recomandarea este să fie foarte atenți la cheltuieli, la modul în care-și administrează finanțele, să-și achite datoriile și facturile restante. Unii nativi pot fi impulsionați să intre în posesia unor drepturi financiare, moșteniri, să facă partaje, să obțină credite și pot fi sprijiniți de partener sau chiar de prieteni în acest sens.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2020, zodia Rac

Carieră

Marte, planeta care guvernează cariera celor născuți în zodia Rac, dar și Jupiter, planeta care guvernează munca, se află în tranzit prin sectorul parteneriatelor, al asocierilor și colaborărilor. Ei bine, de aici vor veni oportunitățile profesionale pentru nativi, dar acest aspect înseamnă și că roadele vor crește mai bogate dacă se va lucra în echipă. La finele lunii este foarte probabil ca un parteneriat să se încheie sau să aibă nevoie de schimbări majore pentru a funcționa mai departe, mai ales că Luna Nouă se va forma în casa carierei și va puncta un nou început profesional.

Dragoste

Cei născuți în zodia Rac au parte de Venus în tranzit prin casa prietenilor și a activităților sociale, iar nativii vor fi mai dornici ca niciodată să iasă în lume, să cunoască oameni noi, să lege relații, să socializeze. În momentul în care Saturn, planeta care le guvernează relațiile, va intra în sectorul sexualității, vedem ca flacăra pasiunii să se reaprindă puternic în cuplu, iar acest aspect să conducă inclusiv la îmbunătățirea relațiilor de lungă durată mult încercate până acum. Acest ingres va aduce și o nevoie mai mare de stabilitate și responsabilitate și nativii vor simți să aducă profunzime în dormitor. Aceste schimbări se vor dovedi benefice mai ales în cazul celor singuri, care vor simți nevoia de a găsi un partener stabil. Un moment intens sentimental se va contura spre finele lunii. Astfel, cei care nu au reușit să facă față provocărilor parteneriale de până acum, vor încheia relația, căsnicia, iar ceilalți o vor reînnoi, o vor consolida. Totodată, va fi un moment favorabil pentru cei singuri care-și doresc o nouă relație.

Sănătate

Cei născuți în zodia Rac nu au motive să se teamă de probleme de sănătate în luna martie 2020. Cel mult, pot avea unele griji și frământări în prima parte a lunii, dar odată ce Mercur va ieși din retrogradare totul se va calma.

Bani

Cei născuți în zodia Rac nu au de ce să se teamă la capitolul financiar. Soarele, guvernatorul banilor, va activa casa carierei după 20 martie, iar acest aspect poate aduce recunoașterea meritelor profesionale prin remunerație. Poate fi vorba inclusiv de o mărire de salariu, un bonus, o primă. Saturn în tranzit prin sectorul banilor deținuți împreună cu alții, din 22 martie, poate bloca niște fonduri, un credit, primirea unei moșteniri, dar totodată va responsabiliza foarte mult nativii în ceea ce privește modul de administrare a finanțelor, fie în cuplu, fie într-un proiect. Este timpul ca datoriile să fie returnate și plățile să fie aduse la zi.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2020, zodia Leu

Carieră

Cariera va deveni extrem de importantă pentru cei născuți în zodia Leu, iar oportunitățile nu vor întârzia să apară. Venus activează sectorul profesional și își unește forțele cu Uranus, planeta care guvernează parteneriatele, iar acest aspect va aduce oportunități remarcabile pentru nativii care-și doresc o colaborare sau să înceapă ceva pe cont propriu. Cei care vor o afacere personală vor fi stimulați către finele lunii să facă un plan, să pună bazele sau chiar să o demareze.

Dragoste

Odată ce Saturn va intra în Vărsător, celor născuți în zodia Leu le va activa casa parteneriatelor, iar acest aspect poate aduce, pe de o parte, posibilitatea consolidării relațiilor de lungă durată, armonioase, stabile, însă pe de altă parte poate aduce situații legate întocmai de necesitatea învățării unor lecții de țin de stabilitate, responsabilitate, seriozitate în relații. Pot exista obstacole în legarea relațiilor de lungă durată pentru acești nativi, dar doar până ce-și învață lecțiile și devin înțelepți. Pe de altă parte, unii Lei care sunt singuri pot începe relații la locul de muncă sau cu persoane cunoscute prin intermediul locului de muncă.

Sănătate

Cei născuți în zodia Leu au fost mult încercați la capitolul sănătate și a venit vremea să se mai detensioneze. Saturn va părăsi acest sector de viață, însă celelalte planete grele din astrologie vor continua să-l tranziteze, inclusiv Marte. Astfel, nativii ar trebui să facă tot ce le stă în putință pentru a-și îmbunătăți stilul de viață, pentru a se reechilibra și recalibra. De la alimentație sănătoasă, sport și până la gândire pozitivă și odihnă, totul trebuie să fie regândit în beneficiul lor.

Bani

Mercur le guvernează sectorul financiar, iar cei născuți în zodia Leu se prea poate să nu fie mulțumiți de salariu, remunerații și câștiguri în perioada sa de retrogradare, însă situația se va așeza și reechilibra după a doua jumătate a lunii. Nativii trebuie să învețe să fie mai echilibrați în administrarea finanțelor, să nu se mai împrumute și să-și achite la timp facturile, datoriile, mai ales că momentul de Lună Plină se va petrece în sectorul financiar și nu le va fi deloc confortabil celor cheltuitori.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2020, zodia Fecioară

Carieră

Mercur, planeta care-i guvernează și le guvernează și cariera, se află în mers retrograd în prima parte a lunii, prin urmare nu este recomandat ca cei născuți în zodia Fecioară să facă schimbări acum, să ia decizii majore și să semneze noi contracte. Reevaluarea este cea mai bună variantă, urmând să pună în practică ce și-au dorit abia după 16 martie, mai ales că acum vor fi susținuți să semneze parteneriate și noi colaborări. Cei care-și caută un loc de muncă vor fi favorizați după prima jumătate a lunii. Odată cu ingresul lui Saturn în Vărsător se va activa sectorul muncii și acest aspect poate aduce unele piedici, obstacole, limitări profesionale, însă menite să trezească la viață nativii și să-i pună pe direcția ascensiunii profesionale. Chiar dacă munca poate fi resimțită ca istovitoare, la final beneficiile vor fi pe măsură.

Dragoste

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de multe planete în casa iubirii și acest aspect îi va face mai dornici să-și consolideze relația de cuplu, iar pe cei singuri, mai dornici să înceapă o poveste de dragoste. Se bucură de sprijin și din partea Soarelui, care în prima jumătate din lună le tranzitează sectorul relațiilor, iar odată ce Mercur va reveni în mers direct, nativii vor scăpa și de dubii și confuzii sentimentale. La finele lunii, Fecioarele vor avea ocazia să intre pe una din cele două direcții: cei singuri să-și găsească jumătatea, iar ce care se află într-o relație să treacă printr-o schimbare majoră, chiar dacă inițial neplăcută, cu beneficii pe termen lung. Nu este exclus ca cineva din trecut, un fost partener, să revină în viața nativilor, însă nu se recomandă o a doua șansă, mai ales dacă lucrurile nu s-au schimbat și întoarcerea se întțmplă doar din confort.

Sănătate

Saturn va intra pe 22 martie în Vărsător și va activa și sectorul sănătății, iar cei născuți în zodia Fecioară vor fi forțați de contextul astrologic să devină responsabili la acest capitol. Excesele vor fi amendate, iar afecțiunile mai vechi netratate vor reveni în atenția nativilor. Fătă îndoială, va fi nevoie ca Fecioarele să adopte un stil de viață mai sănătos și echilibrat și să evite suprasolicitările de la locul de muncă.

Bani

Venus este planeta care le guvernează finanțele, iar în tranzitul său prin Taur va susține puternic îmbunătățirea veniturilor din proiecte ce țin de străinătate, călătorii sau mediul publicistic, academic. Cei născuți în zodia Fecioară pot primi o sumă de bani neașteptată în prima parte a lunii, poate un bonus, o primă, o mărire de salariu, atunci când Uranus, planeta care le guvernează munca, își va uni forțele cu Venus.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2020, zodia Balanță

Carieră

Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de tranzitul Soarelui prin sectorul muncii, în prima jumătate de lună, iar Mercur va reveni în mers direct în acest sector, prin urmare nativii pot simți o detensionare a problemelor apăsătoare de la job. De asemenea, vor reuși să-și clarifice multe dintre confuziile avute în legătură cu direcția profesională. De evitat deciziile importante până pe 16 martie 2020.

Dragoste

Venus, guvernatoarea Balanței, își va începe tranzitul prin sectorul intimității, iar cei născuți în zodia Balanță vor fi atrași de aventuri, de flirturi, chiar relații pasagere, însă în continuare rămâne activă posibilitatea de a face pasiuni și obsesii pentru că Luna Neagră se află în sectorul relațiilor. Cei care sunt în cuplu se vor bucura de reaprinderea pasiunii, iar cei singuri se pot îndrăgosti neașteptat. Atenție la gelozii și posesivitate! Odată cu ingresul lui Saturn în sectorul iubirii, din 22 martie, vedem ca acești nativi să devină foarte responsabili în cuplu, dornici de stabilitate și seriozitate și foarte prudenți în legarea noilor relații. Nu este exclus să aibă parte de lecții constructive care să-i învețe să iubească sincer, devotat și să aibă răbdare să construiască o relație.

Sănătate

Problemele de sănătate pot persista în prima parte a lunii martie, mai ales dacă este vorba de boli cronicizate, iar cei născuți în zodia Balanță sunt sfătuiți să apeleze și la terapii naturiste, la remedii homeopate, dar mai ales să încerce să-și trateze traumele emoționale, chiar dacă asta înseamnă ajutorul unui psiholog.

Bani

Banii pot fi subiect de dispută în familie, mai ales în cazul celor născuți în zodia Balanță care încă depind de părinți. Este nevoie să se detașeze și vor fi favorizați acei nativi care încep afaceri sau se implică în proiecte imobiliare, legate de comunicare, comerț sau tranzacții.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2020, zodia Scorpion

Carieră

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul Soarelui, guvernatorul carierei, prin sectorul muncii, iar din a doua jumătate a lunii, nativii vor avea ocazia să li se recunoască meritele, să pimească aprecieri pentru munca depusă. Cei care-și caută un loc de muncă vor avea șansa de a se angaja acum.

Dragoste

Venus, planeta care le guvernează relațiile, intră întocmai în casa relațiilor, iar pentru cei născuți în zodia Scorpion acest aspect este de bun augur. Nativii care sunt în relații de lungă durată vor reuși să le consolideze, să reaprindă flacăra și să le revitalizeze, iar cei singuri au șanse mari să înceapă o nouă poveste de iubire. Vor exista surprize, momente de adevăr și șansa de a lega ceva pe termen lung există și se conturează puternic către finele lunii. Mercur își va încheia retrogradarea prin sectorul iubirii și dacă mulți nativi au fost confuzi cu privire la o relație, la începerea unei relații sau au fost tentați să calce strâmb, de acum totul se va limpezi și reechilibra în sufletul lor.

Sănătate

Nativii Scorpion nu vor întâmpina probleme majore de sănătate în această lună, însă este de preferat să aibă grijă la alimentație și la odihnă pentru că Marte, guvernatorul lor secundar, le aduce multă energie în tranzitul său prin Capricorn și trebuie canalizată corespunzător.

Bani

Din punct de vedere financiar, odată cu încheierea perioadei de retrogradare a lui Mercur, cei născuți în zodia Scorpion reușesc să rezolve niște probleme ce țin de acte, de moșteniri, credite, partaje, taxe și impozite. Totodată, la finele lunii s-ar putea încheia un ciclu financiar, o sursă de câștig, iar acest aspect va face loc unui alt mare beneficiu financiar. Va fi nevoie ca nativii să nu fie cheltuitori și să-și administreze cu prudență finanțele. Posibil ca banii să vină pe viitor din zona comunicării, a predării, din activități academice sau de comerț.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2020, zodia Săgetător

Carieră

Mercur este guvernatorul carierei la modul general, iar în mersul său retrograd a adus reevaluări și reanalize profesionale, dar și confuzii, iar după prima jumătate a lunii, cei născuți în zodia Săgetător vor da dovadă de mai multă claritate și astefl pot lua decizii mult mai bune privind ascensiunea lor profesională. Venus va tranzita casa muncii, iar acest tranzit va fi de bun augur pentru nativii care-și caută un loc de muncă, dar și pentru cei care nu sunt mulțumiți de ceea ce lucrează în prezent pentru că le poate aduce noi și valoroase perspective. Surprizele plăcute la muncă vor apărea, chiar dacă nativii nu se așteaptă.

Dragoste

Cei născuți în zodia Săgetător trebuie să dea dovadă de răbdare pentru a depăși cu bine această perioadă de retrogradare a lui Mercur, planeta care le guvernează și sectorul relațiilor. Lucrurile se vor liniști, certurile și tensiunile se vor ameliora și viziunea sentimentală se va lumina după prima jumătate a lunii. În plus, tot de acum și Soarele va activa casa iubirii, iar acesta aspect este benefic pentru nativi, mai ales pentru cei care sunt în căutarea iubirii.

Sănătate

Găsirea echilibrului în viață este recomandarea pentru cei născuți în zodia Săgetătorv, iar Venus îi va ajuta în vindecarea unor probleme de sănătate. Chiar dacă este o perioadă solicitantă, nativii nu trebuie să renunțe la odihnă și la activitățile relaxante, la plimbări și întâlniri cu oameni dragi, cu prieteni.

Bani

Conjuncția guvernatorului lor, Jupiter, cu Pluton se formează întocmai pe casa banilor munciți, iar cei născuți în zodia Săgetător vor avea ocazia să-și îmbunătățească situația financiară prin punerea în practică a unor talente cu care au fost înzestrați. Chiar dacă o sursă financiară se pierde, alta va veni și va fi mult mai avantajoasă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2020, zodia Capricorn

Carieră

Nu se întrevăd schimbări majore în carieră, însă cei născuți în zodiac Capricorn au șansa să se afirme în această perioadă prin talentele native, printr-un act de creație sau printr-un hobby pe care-l dezvoltă și-l duc la rang de artă.

Dragoste

Cu Venus în tranzit prin sectorul iubirii, cei născuți în zodia Capricorn vor simți nevoia de a trăi la maxim viața de cuplu, iar dacă sunt singuri, au ocazia să schimbe statutul. Totodată, nativii vor fi fermecători, seducători, dornici de flirt și aventură și nu este exclus să se îndrăgostească brusc, în prima parte a perioadei analizate, grație conjuncției lui Venus cu Uranus. În relație vor reaprinde flacăra și vor reuși să consolideze legătura cu partenerul de viață.

Sănătate

Conjuncția Jupiter-Pluton de la finele lunii martie vine cu restructurări și reclădiri legate de personalitatea nativilor, de stilul de viață, de modul de interacțiune cu ceilalți. Se ridică niște bariere pentru a face loc progresului, însă este posibil ca inițial situația să fie resimțită ca fiind copleșitoare. Orice transformare vine cu unele frici și temeri, dar nativii trebuie să știe că se vor vindeca de acestea, se vor vindeca de spaime și de tot ce a fost toxic și nociv în trecutul lor. Stilul de viață va fi mult îmbunătățit începând de luna viitoare și Capricornii vor simți brusc că își doresc să trăiască mult mai sănătos.

Bani

Saturn, întocmai guvernatorul lor, va activa sectorul financiar și din această ipostază s-ar putea să aducă unele limitări, restricții financiare. Este important ca cei născuți în zodia Capricorn să devină mai responsabili cu privire la modul în care-și câștigă banii, dar și la modul în care îi cheltuie. Cei care doresc să-și renegocieze salariul sunt sfătuiți să aștepte până ce Mercur își încheie mersul retrograd.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2020, zodia Vărsător

Carieră

Conjuncția lui Pluton, planeta care guvernează cariera, cu Jupiter, planeta care guvernează prietenii și grupurile sociale, le va aduce celor născuți în zodia Vărsător ocazia unor beneficii profesionale venite din partea prietenilor sau a unor persoane din anturaj. Sunt favorizate și ajută la îmbunătățirea imaginii asocierile și colaborările de acest gen și chiar implicarea în proiectele de grup sau umanitare.

Dragoste

Mercur este planeta care le guvernează iubirea și este de așteptat ca în prima parte a lunii, cât retrogradează, cei născuți în zodia Vărsător să fie confuzi în dragoste și să nu știe în ce direcție să meargă. De altfel, nu este recomandat să ia decizii în această perioadă. Lucrurile se vor calma după data de 16, iar nativii pot observa o apropiere mai mare de persoana iubită. Tensiunile din cuplu se vor mai dilua și comunicarea cu cel drag se va îmbunătăți.

Sănătate

Saturn va intra în zodia lor, iar cei născuți în zodia Vărsător vor avea ocazia să se preocupe mai mult de propria persoană prin prisma spiritualității. Saturn îi va ajuta și-i va sprijini, fiindu-le guvernator secundar, dar va taxa excesele. Deci, Vărsătorii pot începe să lucreze la consolidarea atitudinii personale, a principiilor și valorilor după care se ghidează, și nu este exclus să devină mai rigizi, mai sobri ca niciodată. În continuare se cere atenție în cazul nativilor care au boli cronice. S-ar putea ca cei care au refuzat un tratament sau care au arătat nepăsare față de niște simptome să fie acum obligați de contextul conjucției Jupiter-Pluton de la finele lunii să ia atitudine.

Bani

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de retrogradarea lui Mercur atât în semnul lor, cât și pe casa banilor minciți, prin urmare este posibil să aibă parte de nemulțumiri financiare, nemulțumiri legate de modul în care sunt remunerați. Oricum, aceste neplăceri din prima parte a lunii se vor clarifica ulterior, când și șansele de negociere a unui nou contract pot apărea, dar și ideile despre cum să-și îmbunătățească situația financiară.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2020, zodia Pești

Carieră

Jupiter este guvernatorul carierei, iar conjuncția cu Pluton de la finele lunii martie s-ar putea să aducă schimbări remaracbile legate de principiile profesionale și de ambițiile nativilor. Cei născuți în zodia Pești pot fi forțați să-și reconstruiască un sistem de valori care să-i ajute să-și atingă mai ușor obiectivele profesionale. Beneficiile pot apărea din străinătate sau din mediul academic, juridic.

Dragoste

Cei născuți în zodia Pești pot fi ajutați mult de comunicare în consolidarea relației cu persoana iubită, însă conjuncția Venus-Uranus s-ar putea să le aducă o mare surpriză sentimentală, poate descoperirea unui adevăr sau poate o fostă iubire se reîntoarce în viața lor. Oricum, reintrarea în mers direct a lui Mercur, planeta care le guvernează relațiile, și care a retrogradat inclusiv în semnul lor, îi va ajuta pe nativi să vadă totul în jurul lor cu mai mult optimism. Multe situații încâlcite se vor clarifica în plan sentimental acum.

Sănătate

În prima parte a lunii nu se întrevăd probleme de sănătate, însă odată cu ingresul lui Saturn în Vărsător se va activa sectorul sănătății și este de preferat ca cei născuți în zodia Pești să dea dovadă de mai multă înțelepciune în abordarea problemelor de sănătate. Totodată, este momentul să renunțe la tot ce este toxic în viața lor, să lase în urmă trecutul, fricile, obsesiile și toate temerile nefondate.

Bani

Cei născuți în zodia Pești vor avea parte de câștiguri financiare în această lună, chiar și o primă, o mărire de salariu, vor scoate bani din colaborări, proiecte și asocieri, iar în sprijinul lor vine Soarele, planeta care le guvernează munca și care de la 20 martie activează sectorul banilor munciți.

 

 

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce se pregătește, de fapt, la Buckingham
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cine este femeia cu cei mai mari pomeți din lume! Anastasia are 36 de ani și este mândră de înfățisarea ei: „Pot să mă iubesc în fiecare zi cu ușurință!”
Cine este femeia cu cei mai mari pomeți din lume! Anastasia are 36 de ani...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1 Mai
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Oana Zăvoranu a ajuns la fundul sacului. Vedeta își vinde haine din garderobă.
Oana Zăvoranu a ajuns la fundul sacului. Vedeta își vinde haine din garderobă.
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...