Acasă » Horoscop » Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2020

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2020

De: Elena Nistor 28/01/2020 | 15:26
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2020
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2020

Cancan îți prezintă horoscopul lunar februarie 2020 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii februarie 2020 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

Luna februarie 2020 este o perioadă destul de tensionată și dificilă, energiile planetare fiind destul de dure, impactante, și cer o doză mare de autostăpânire și raționament. Vom experiemnta stări de confuzie, de bulversare și va trebui să luptăm să ne menținem echilibrul psihic și emoțional.

Încă din a treia zi a lunii februarie 2020, Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, va intra în zodia Pești, iar din această postură nu ne va fi deloc ușor să purtăm dialoguri cu cei din jur, să ne facem înțeleși și să primim înțelegere. Vom interacționa cu dificultate cu cei din jur, vom socializa deficitar, vom lega cu greutate noi relații și nu este vorba doar de relații sentimentale. Nu este un tranzit ușor pentru nimeni, cu atât mai mult cu cât din data de 17 februarie, Mercur va retrograda în Pești și ne va supune unui amplu test de reevaluare a gândurilor, a deciziilor luate.

Pe data de 7 februarie 2020, Venus, planeta iubirii și a banilor, va începe să tranziteze zodia Berbec, din nou fiind vorba de un tranzit dificil, care ne poate consuma mult emoțional. Elațiile vor trece printr-o etapă mai dificilă, mai conflictuală și putem exagera în dorința noastră de a ne demonstra dragostea, putem răni sau putem îndepărta fără să vrem persoana iubită.

La două zile distanță, pe data de 9 februarie 2020, se va forma fenomenul de Lună Plină în zodia Leu, moment care va veni cu încheieri de situații, de capitole de viață și fiecare semn zodiacal va fi impactat într-un anume sector de viață.

Dar avem și vești bune pentru luna februarie 2020, având în vedere că din data de 16 februarie 2020, Marte, planeta acțiunii și a determinării, va intra în zodia Capricorn, acolo unde, în continuare, se găsesc planetele grele din astrologie, Saturn, Pluton, Jupiter, toate în mers direct, dar și Nodul Sud, karma. Marte se simte foarte bine în acest tranzit și este mult amplificat de energia activă a Capricornului, astfel că ne va ambiționa foarte mult să ne atingem țelurile și obiectivele cele mai înalte, ne va aduce dorința de a ne afirma și vom da dovadă de un profesionalism desăvârșit.

Soarele va părăsi zodia Vărsător pe data de 19 februarie 2020 și va intra în zodia Pești activând, implicit, și energia acestui semn zodiacal. Astfel, din a doua jumătate a lunii vom fi mai senzitivi la nevoile noastre și ale celorlalți, mai deschiși către sacrificiu, mai emotivi și sensibili, dar și mai întorși către credință și Divinitate.

Un alt aspect important al perioadei analizate este formarea fenomenului de lună Nouă în zodia Pești, pe data de 23 februarie, aspect care va veni cu noi începuturi pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2020, zodia Berbec

Carieră

Este o lună foarte bună pentru cei născuți în zodia Berbec care-și doresc ascensiune profesională. Marte, guvernatorul lor, în tranzit prin sectorul carierei, din a doua jumătate a lunii, le aduce șanse nesperate de a ieși în față, de a-și îndeplini obiectivele propuse, iar nativii sunt sfătuiți să profite pentru că nu se vor mai întâlni cu această șansă remarcabilă în viața asta. Cei care au sau își doresc să demareze o afacere personală sunt foarte bine aspectați, cu singura atenționare să fie foarte atenți la ce contracte semnează în perioada retrogradării lui Mercur. Și nativii care-și caută un loc de muncă au șanse mari să-și găsească jobul mult dorit, iar din a doua jumătate a lui februarie, cei care vor să se întoarcă la un fost loc de muncă sunt susținuți de contextul astrologic.

Dragoste

În continuare va fi nevoie de mult echilibru între viața profesională și viața personală a celor născuți în zodia Berbec, mai ales acolo unde vorbim de relații deja construite și în care manifestarea sentimentelor devine aproape obligatorie. Nativii singuri vor fi prea puțini dispuși să înceapă noi relații, însă vor da dovadă de un farmec aparte, de un sex-appeal puternic care va aduce către ei potențiali parteneri. În a doua jumătate a lunii se prea poate ca unii nativi Berbec să fie atrași de relații extraconjugale, de povești de dragoste ascunse.

Sănătate

Mercur, guvernatorul sănătății, va intra și va retrograda în sectorul subconștientului și al bolilor cronice, iar acest aspect le poate aduce celor născuți în zodia Berbec și niște probleme de sănătate, mai ales pe fond emoțional și afectiv. Nativii sunt sfătuiți să caute metode de relaxare, să apeleze la tehnici de detensionare, să se îndrepte către spiritualitate sau către zone care să le aducă liniște sufletească. De asemenea, stresul profesional poate fi o barieră greu de trecut acum și nu este exclus ca o serie de afecțiuni deja existente să se agraveze și din această cauză nativii să ajungă pe mâna medicilor. Este de preferat să-și facă un set de analize și să încerce să prevină înainte de a trata.

Bani

Cei născuți în zodia Berbec trebuie să fie foarte prudenți la documentele pe care le semnează în a doua jumătate a lunii, atunci când Mercur retrogradează. De asemenea, trebuie să fie prudenți în administrarea finanțelor și să evite cheltuielile majore, nefondate.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2020, zodia Taur

Carieră

Cu Soarele în tranzit prin sectorul carierei, cei născuți în zodia Taur vor avea șanse de afirmare și nativii ar trebui să nu se teamă să-și pună în practică cele mai îndrăznețe vise și visuri. Sunt susținuți cei care au afaceri online, dar și cei care se implică în proiecte comune, proiecte de grup. Însă, se cere prudență în asocieri în a doua jumătate a lunii. Pe de altă parte, în carieră sau în atingerea unui scop profesional vor avea parte de mult sprijin din partea familiei.

Dragoste

Cei născuți în zodia Taur au șanse mari ca în această lună să ajungă pe aceeași lungime de undă cu partenerul de viață și să clarifice neînțelegeri mai vechi. Nativii trebuie să știe că pe perioada de retrogradare a lui Mercur, planeta care le guvernează sectorul sentimental, este posibil să aibă parte de niște tensiuni în cuplu, însă sunt sfătuiți să se folosească de această etapă pentru a clarifica ceea ce a rămas confuz până acum.Pe de altă parte, cum această retrogradare se produce în sectorul responsabil cu anturajul nativilor, nu este exclus să dea alte conotații unei relații de prietenie, să apară tensiuni în grupul din care fac parte și să-și reevalueze relațiile pe care le au, inclusiv cele sentimentale sau profesionale.

Sănătate

Nativii Taur s-ar putea să fie suprasolicitați psihic din cauza activităților profesionale și sunt sfătuiți să acorde mai multă atenție odihnei și relaxării. Venus, guvernatoarea lor, va tranzita sectorul subconștientului și le-ar putea aduce acestor nativi ocazia de a se vindeca de trecut, de răni emoționale mai vechi, dar totodată îi poate stimula să-și analizeze cu multă profunzime stilul de viață și să facă o schimbare majoră în acest sens.

Bani

Mercur este și planeta care le guvernează banii munciți, iar dacă în prima jumătate a lunii sunt favorizați să facă bani (mai ales dintr-un hobby sau dintr-o activitate creativă sau dintr-o asociere), din a doua parte a lunii sunt sfătuiți să nu semneze noi contracte și să nu facă investiții în proiecte noi pentru că Mercur este retrograd și pot avea parte de neplăceri. Atenție! De evitat tranzacțiile online în perioada de retrogradare a lui Mercur. Poate fi, în schimb, o perioadă bună jumătatea lunii februarie pentru renegocierea salariului sau a unei clauze contractuale.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2020, zodia Gemeni

Carieră

Mercur, planeta guvernatoare a celor născuți în zodia Gemeni, va tranzita sectorul carierei și acest aspect este extraordinar de benefic pentru nativii care lucrează în comunicare, în mediul online, academic, comerț. Însă, la modul general, tranzitul, alături de celelalte aspecte astrologice, va aduce noi oportunități profesionale, noi parteneriate, noi contracte, poate readucerea la viață a unui proiect mai vechi. Se cere, în schimb, multă prudență în perioada de retrogradare a lui Mercur pentru că în acest răstimp conflictele profesionale vor exista și pot aduce rupturi relaționale.

Dragoste

În plan sentimental se anunță multă acțiune pentru cei născuți în zodia Gemeni. În prima parte a lunii, Marte va tranzita casa relațiilor, iar ulterior se va muta în casa sexualității, prin urmare acești nativi vor fi pasionali, dornici de flirt, de aventură, de cucerire și se vor lăsa furați de dorință. Problema nu ar fi în cazul celor singuri, care au toate șansele să lege noi relații, ci în cazul celor care se află în cuplu și care pot fi tentați să calce strâmb. De preferat este ca Gemenii să-și canalizeze această energie sexuală pentru a-și îmbunătăți și consolida relația de cuplu, căsnicia. Pe de altă parte, se cere mai multă responsabilitate și atenție față de membrii familiei pentru că un ajutor din partea acestora s-ar putea sista sau amâna.

Sănătate

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de mult tumult interior, agitație psihică, emoții și stări afective extreme și toate acestea pot obosi nativii. Sfatul lunii la capitolul sănătate este să-și schimbe stilul de viață, să mănânce sănătos și să facă mai multă mișcare, mai mult sport.

Bani

În plan financiar, lucrurile nu stau foarte bine, motiv pentru care este de preferat ca cei născuți în zodia Gemeni să fie prudenți în cheltuieli și în modul în care-și administrează finanțele, mai ales în preajma momentului de Lună Plină care poate încheia un contract.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2020, zodia Rac

Carieră

Marte, planeta care guvernează cariera celor născuți în zodia Rac, va tranzita atât casa muncii, cât și sectorul parteneriatelor și nativii vor avea energia necesară pentru a-și îndeplini sarcinile și responsabilitățile profesionale, dar și pentru a lega noi parteneriate, pentru a se implica în noi colaborări, în noi proiecte, inclusiv proiecte de grup. Posibil ca un ajutor profesional să vină din partea prietenilor.

Dragoste

Cei născuți în zodia Rac, probabil, deja s-au obișnuit cu sfaturile și atenționările legate de sectorul partenerial. Toate tranzitele din Capricorn îi afectează și cel mai bine pentru nativi este să fie calmi, echilibrați și raționali, iar această recomandare îi va însoți tot anul. Cum și Marte va aprinde pasiunea în acest sector relațional, vedem ca nativii să-și canalizeze energia către partenerul de viață, dar ar trebui să o facă fără a fi autoritari și fără a sufoca. Pasiunea din dormitor poate fi o cheie în această perioadă pentru atenuarea tensiunilor din cuplu. Cei singuri vor avea ocazia să cunoască noi persoane cu care să interacționeze la alt nivel, de care să fie atrași.

Sănătate

Cei născuți în zodia Rac ar trebui să se relaxeze mai mult, să fie mai independenți emoțional și să caute bucuria în lucrurile mărunte, în ceea ce-i înconjoară. Nu se întrevăd probleme majore de sănătate, însă o consiliere psihologică sau pur și simplu un dialog cu prietenii poate fi de mare ajutor pentru îmbunătățirea stării afective.

Bani

Cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să se axeze în prima parte a lunii pe plata unor datorii, facturi restante, credite. Luna Plină se va forma în sectorul financiar al banilor munciți și poate aduce încheierea unei etape, poate a unei colaborări, a unui contract care aducea venituri suplimentare nativilor. Este o perioadă bună pentru ca Racii să învețe să nu mai depindă financiar de alții (acolo unde este cazul).

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2020, zodia Leu

Carieră

Pentru cei născuți în zodia Leu, în continuare locul de muncă este extrem de important și-și alocă multe resurse pentru a-și îndeplini sarcinile și responsabilitățile. În plus, vor avea din plin energie din partea lui Marte pentru a duce totul la bun sfârșit. Posibil ca unii nativi să-și caute un nou loc de muncă sau un job suplimentar.

Dragoste

Prima parte a lunii le este favorabilă celor născuți în zodia Leu care doresc să-și consolideze relația de cuplu sau care doresc să cucerească pe cineva, însă nici jumătatea lunii nu le este chiar nefavorabilă. Acum, în schimb, s-ar putea axa mai mult pe latura sexuală sau ar putea recurge la astfel de tertipluri pentru a cuceri. În cuplu va fi nevoie de mai multă atenție îndreptată către partener. Mercur, planeta care le guvernează sectorul prietenilor, va tranzita casa sexualității și nu este exclus ca o relație de prietenie să ia altă conotație, însă în perioada retrogradării nativii ar putea vedea lucrurile cu alți ochi.

Sănătate

Cei născuți în zodia Leu trebuie să canalizeze constructiv energia lui Marte din a doua parte a lunii pentru a nu se suprasolicita. Cel mai bine ar fi ca nativii să facă sport, să iasă mai mult la plimbare, mai ales că starea psihică poate fi destul de intensă. Este o perioadă în care mulți Lei trec prin transfprmări interioare profunde, atât la nivel emoțional, cât și psihic, de aceea va fi nevoie și de relaxare.

Bani

Mercur  este și planeta care guvernează banii, iar cei născuți în zodia Leu ar putea avea parte de blocaje financiare începând cu a doua jumătate a lunii, atunci când Mercur retrogradează, prin urmare sunt sfătuiți să nu facă mari cheltuieli, dar mai ales investiții și tranzacții financiare riscante. Este de preferat ca nativii să-și refacă niște calcule și socoteli și să-și reevalueze modul în care câștigă banii. Luna Nouă se va forma în acest sector financiar și poate aduce noi oportunități de îmbunătățire a veniturilor, însă va fi nevoie și de o nouă strategie în acest sens.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2020, zodia Fecioară

Carieră

În prima parte a lunii, cei născuți în zodia Fecioară au șanse mari să lege noi parteneriate, să semneze noi contracte de colaborare, să intre în noi asocieri, însă toate acestea trebuie făcute până ce Mercur, guvernatotul lor, va intra în retrogradare pentru că va retrograda întocmai în acest sector partenerial. În această perioadă este de preferat să reanalizeze ceea ce deja au semnat sau să încerce să repună bazele unui proiect mai vechi.

Dragoste

Cei născuți în zodia Fecioară sunt norocoșii zodiacului la capitolul sentimental. Nativii sunt sprijiniți din plin de contextul astrologic să înceapă noi relații, dar și să-și consolideze povestea de iubire, dacă deja sunt parte a unui cuplu. Vor trăi intens dragostea, își vor manifesta sentimentele și vor fi foarte cuceritori, vor emana sex-appeal, iar cei care sunt în căutarea marii iubiri vor seduce cu ușurință. Totuși, nativii trebuie să țină cont că Mercur, guvernatorul lor, va retrograda în casa relațiilor și în acea perioadă să încerce să fie mai îngăduitori, mai relaxați și să evite pe cât posibil conflictele, dar și deciziile radicale în cuplu. Este o perioadă de reevaluare și de recentrare a atenției asupra persoanei iubite.

Sănătate

Este o perioadă bună din punct de vedere al sănătății pentru cei născuți în zodia Fecioară. Nativii ar putea profita de tranzitele lunii pentru a se relaxa mai mult și pentru a ase dedica unor pasiuni, hobby-uri, plăceri, însă, de preferat, care să nu fie prea costisitoare.

Bani

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de sprijinul financiar al partenerului de viață, ar putea primi o moștenire sau un premiu, un bonus. Faptul că Venus, planeta care le guvernează banii, intră în sectorul banilor deținuți la comun cu alții nu poate decât să aducă beneficii în sectorul material, însă poate aduce și o mai mare disponibilitate către cheltuieli pentru confort ți lux.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2020, zodia Balanță

Carieră

Cei născuți în zodia Balanță care-și caută un job sau vor să-și schimbe locul de muncă vor fi susținuți de faza de Lună Nouă din februarie care se petrece în sectorul muncii. Însă, tot aici va fi și Mercur retrograd și în aceea perioadă este de preferat să evite conflictele cu colegii și superiorii și să nu facă nicio schimbare majoră, ci doar să reevalueze aspectele profesionale care-i nemulțumesc și să ia decizia luna viitoare. Reîntoarcerea la un fost loc de muncă poate fi de bun augur după jumătatea lunii februarie.

Dragoste

Venus, guvernatoarea Balanței, își începe tranzitul prin sectorul relațiilor, iar cei născuți în zodia Balanță vor fi foarte bine susținuți atât în legarea de noi relații, cât și în consolidarea poveștii de iubire în care se află. Nativii vor fi romantici, își vor expune cu ușurință sentimentele, vor fi șarmanți, vor da dovadă de sex-appeal și vor reuși să cucerească pe cine își doresc. Totuși, există și riscul de a deveni dependenți emoțional de partener, iar acest aspect trebuie echilibrat, iar cei singuri ar putea fi atrași de un prieten/prietenă.

Sănătate

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia, odată cu tranzitul lui Mercur și cu Luna Nouă care se petrec pe casa muncii și sănătății, să-și reevalueze și să-și schimbe stilul de viață și felul în care se raportează la propria lor sănătate. Poate ar trebui să fie doar mai conștienți de starea generalăși dacă e nevoie, să o îmbunătățească prin alimentație sănptoasă, sport și odihnă mai multă.

Bani

Cei născuți în zodia Balanță nu au parte de schimbări financiare majore în această lună. Se întrevede fie ajutor din partea familiei, fie nativii trebuie să susțină ei financiar pe cineva.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2020, zodia Scorpion

Carieră

Cei născuți în zodia Scorpion traversează o perioadă creativă, în care pot avea idei practice despre cum să-și valorifice munca mai bine. Nativii pot avea succes dacă-și propun să învețe lucruri noi, să se înscrie la noi cursuri sau ei, la rândul lor, să predea ceea ce au învățat. Din a doua parte a lunii pot apărea noi oportunități de colaborare, de asociere, se pot implica în noi proiecte.

Dragoste

Mercur va tranzita întocmai sectorul sentimental, acolo unde va și retrograda, prin urmare pentru cei născuți în zodia Scorpion putem vorbi în luna februarie de mult tumult emoțional. Nu sunt neapărat aspecte negative, însă în perioada de retrogradare vor trece prin confuzii și vor întra într-un amplu proces de reevaluare a relației sentimentale în care se află și, în plus, pot apărea tensiuni în cuplu. Nativii ar trebui să profite de prima săptămână pentru a face declarații de dargoste și pentru a discuta ce este esențial de discutat în cuplu pentru că vor fi susținuți în dialog și, în plus, cei despărțițo au șanse mai mari de împăcare. În cuplurile de lungă durată sau în căsnicii este posibil ca Scorpionilor să li se impună noi reguli cu care nu vor empatiza absolut deloc.

Sănătate

Deși nativii Scorpion stau foarte bine la nivel psihic, din punct de vedere fizic s-ar putea confrunta cu unele probleme mai vechi. Reapariția unor simptome ar trebui, însă, de data aceasta să-i trimită la medic.

Bani

Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să fie foarte atenți la modul în care-și administrează finanțele în această lună. Nativii nu trebuie să facă cheltuieli majore, mai ales că au tendința să cheltuie excesiv în trei direcții: cu copiii, cu persoana iubită sau cu distracțiile. După prima jumătate a lunii este de preferat să-și reanalizeze creditele, investițiile și datoriile.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2020, zodia Săgetător

Carieră

Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți ca pe întreaga perioadă de retrogradare a lui Mercur, planeta care le guvernează cariera, să nu ia decizii majore profesionale, ci să încerce să-și reevalueze țelurile și obiectivele de viitor. Posibil ca nativii să întâmpine obstacole în definitivarea unor proiecte, să li se amâne situații care vizează o avansare în funcție. Nu este momentul semnării noilor contracte.

Dragoste

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Venus întocmai în sectorul sentimental, iar acest aspect le va aduce numeroase oportunități în dragoste. Cei singuri își pot găsi perechea, iar cei care se află într-o relație pot reuși să reaștearnă armonia în cuplu, să-și consolideze puternic legătura cu persoana iubită. Noul partener poate fi chiar un coleg de muncă sau o persoană cunoscută prin intermediul anturajului sau nu este exclus să fie vorba chiar de o relație de prietenie care evoluează pasional. Mercur va tranzita și va retrograda în sectorul familiei și al locuinței, iar acest aspect poate aduce o serie de confuzii legate de partener sau de un proces de renovare, de vânzare/cumpărare a unei case. Posibil ca unii Segetători să nu fie siguri de căsătoria lor, să nu se decidă dacă divorțează sau nu sau să nu poată lua o decizie privind un nou angajament într-o relație de lungă durată în care deja se află.

Sănătate

Cei născuți în zodia Săgetător nu se vor confgrunta cu probleme de sănătate grave, însă nativii trebuie să fie mult mai atenți la stilul de viață abordat, în special la orele de somn. Va fi nevoie de odihnă mai mult ca de obicei și de evitarea exceselor de orice fel.

Bani

Luna Nouă îi va ajuta pe mulți dintre cei născuți în zodia Săgetător să obțină o sumă de bani, un credit, un împrumut poate chiar pentru locuință. Pe de altă parte, faptul că Marte se află în tranzit prin sectorul financiar, pe lângă faptul că le oferă energia necesară pentru a face bani, pentru a găsi noi surse de venit, le va aduce și o mai mare disponiblitate spre cheltuieli pe distracții sau pentru a cuceri pe cineva.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2020, zodia Capricorn

Carieră

Mercur, planeta care guvernează sectorul muncii, va retrograde în zona studiilor și a învățării, prin urmare este posibil ca cei născuți în zodiac Capricporn care-și doreau să învețe ceva nou să aibă parte de obstacole, fie la înscriere, fie legate de actele depuse. Cei care-și caută un loc de muncă ar putea încerca să reia legătura cu foști angajatori sau să retrimită CV-ul unde au mai aplicat și în trecut, însă fără rezultat. Semnarea noilor contracte nu este deloc susținută în a doua jumnătate a lunii februarie, însă este o perioadă benefică pentru renegociri  contractuale actuale, adică ale contractelor deja existente, inclusive a contractului de muncă.

Dragoste

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de o viață sentimentală liniștită. Nativii sunt împăcați cu ei înșiși și cu alegerile făcute și nu simt nevoia să facă mari schimbări. Comunicarea cu cei dragi, în special cu familia, va fi foarte bună și nativii pot fi mult susținuți în activități de aceștia. Posibile tensiuni care să conducă la cererea unor lămuriri să apară în ultima săptămână din luna februarie. De asemenea, se întrăvăd discuții pe teme financiare.

Sănătate

Marte în tranzit prin zodia Capricorn le aduce nativilor o energie demnă de invidiat și-i susține foarte mult în desfășurarea activităților cotidiene. Nativii sunt sfătuiți să evite analizele în perioada de retrogradare a aplanetei Mercur pentru că acestea pot avea rezultate greșite. Oricum, orice diagnostic primit acum este bine să fie reevaluat luna viitoare.

Bani

Cu Spoarele în tranzit prin sectorul financiar, cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de câștiguri neașteptate, poate un bonus, o primă la salariu, însă este și posibil ca acest aspect să-i determine să caute noi modalități de câștiguri suplimentare. Atenție, totuși, la cheltuieli. Pot fi exagerate și iraționale!

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2020, zodia Vărsător

Carieră

Nu se întrevăd mari schimbări în carieră pentru cei născuți în zodia Vărsător. Nativii ar putea face un bilanț al activității profesionale, ar putea să-și pună ordine în planurile de viitor și în proiectele pe care le au în desfășurare sau se pregătesc să le demareze, mai ales să facă niște calcule și socoteli. Cei care doresc să-și schimbe direcția în carieră ar trebui să se preocupe mai mult de ceea ce vor să facă, să afle detalii, să caute informații, să studieze sau să învețe ceva ce-i poate ajuta în acest sens.

Dragoste

Pentru cei născuți în zodia Vărsător se anunță o lună bună la capitolul sentimental. Soarele, guvernatorul relațiilor, se află în tranzit întocmai prin semnul lor și le va da nativilor un farmec aparte, o mai mare putere de seducție și acest aspect îi va ajuta foarte mult atât pe cei care vor să cucerească un nou partener, cât și pe cei care-și doresc să retrezească simțurile în perechea de viață. Pe de altă parte, în perioada de retrogradare a lui Mercur, planeta care le guvernează sectorul sentimental, s-ar putea ca nativii să treacă prin tensiuni în cuplu sau să-și dorească să se întoarcă la o fostă iubire din trecut.

Sănătate

Starea de sănătate nu le va ridica probleme celor născuți în zodia Vărsător. Ca sfat general, în cazul în care trec prin perioade cu energie psihică mai scăzută și cu necesitate de interiorizareativii ar putea apela la științele înalte, la înțelegerea vieții prin prisma spiritualității sau, poate, un psiholog îi poate ajuta în această direcție.

Bani

Luna Nouă se formează pe sectorul financiar și aduce noi începuturi pentru cei născuți în zodia Vărsător, în sensul că nativii pot obține o mărire de salariu sau pot găsi un job suplimentar care, totdată, să le mărească și veniturile. Totodată, în perioada de retrogradare a lui Mercur, pentru că le este și guvernator al sectorului financiar, sunt posibile tensiuni în cuplu și discuții mai aprinse din cauza banilor deținuți la comun cu partenerul. Ceva se vrea schimba la acest capitol, poate cheltuielile celuilalt, poate suma de bani cu care contribuie la bunăstarea cuplului.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2020, zodia Pești

Carieră

În sectorul profesional, în prima parte a lunii, au parte de energia și determinarea lui Marte pentru a ieși în față, pentru a face lucrurile să meargă, iar această susținere o vor avea și ulterior, mai ales dacă vor dori să demareze planuri noi, dacă vor dori să se asocieze în proiecte noi. Sunt susținute și proiectele sau colaborările mai vechi la care nativii au renunțat din diferite motive. Perspectivele în carieră pot fi lărgite și cu ajutorul prietenilor sau persoanelor din anturaj, însă nativii trebuie să dea dovadă de mai mult curaj, de mai multă ambiție și perseverență.

Dragoste

Cei născuți în zodia Pești au parte de retrogradarea lui Mercur, planeta care le guvernează relațiile și căsătoria, întocmai în semnul lor, iar acest aspect nu este deloc de bun augur pentru relațiile aflate la început unde comunicarea nu este solidă și nemulțumirile pot aduce despărțiri. Dacă vorbim de nativii singuri, le va fi greu să lege ceva din a doua jumătate a lunii, iar dacă ne referim la cei căsătoriți sau aflați în relații de lungă durată, tensiunile apărute, confuziile pot duce la ample reevaluări sentimentale. Nu este un aspect negativ faptul că-și revizuiesc atitudinea, însă sunt sfătuiți să nu ia decizii importante și majore, radicale, pentru că ulterior le vor regreta. Emoțional vorbind nu va fi vorba de o prăpastie sau de o mare durere pentru că atât Soarele, cât și Luna Nouă se vor forma în semnul lor și vor aduce energii plăcute, benefice, însă asta abia către finele lunii februarie.

Sănătate

Până la ingresul Soarelui în semnul lor și, în special, până la Luna Nouă din semnul lor este foarte posibil ca cei născuți în zodia Pești să resimtă niște frustrări interioare, să aibă o tendință mai mare de interiorizare și să se lase măcinați de gânduri, însă ulterior vor renaște, vor căpăta energia necesară pentru a face tot ce și-au propus. Nu se întrevăd probleme de sănătate majore. Va fi un sfârșit de lună benefic schimbării stilului de viață cu unul mai sănătos, renunțării la anumite vicii, detașării de unele traume și obsesii.

Bani

Cei născuți în zodia Pești sunt tentați să facă niște cheltuieli pe care, la o evaluare profundă, nu și le pot permite, iar de aici pot surveni o serie de dezechilibre financiare. Nu se recomandă ca nativii să facă acum împrumuturi și credite, ci mai degrabă să returneze sumele datorate.

 

 

 

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
INTERVIU EXCLUSIV | Horațiu Potra, adevărul despre LEGIUNEA STRĂINĂ și cum este să fii gardă de corp pentru bogații lumii
INTERVIU EXCLUSIV | Horațiu Potra, adevărul despre LEGIUNEA STRĂINĂ și cum este să fii gardă...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Vedetele din România care s-au afișat cu iubiți mai tineri decât ele după ce au divorțat. Cine se mai află pe listă alături de Daniela Nane
Vedetele din România care s-au afișat cu iubiți mai tineri decât ele după ce au...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Imagini revoltătoare cu un preot din România care trântește o bătrână la pământ, în lăcașul de cult: „Vii nespălată în biserică”
Imagini revoltătoare cu un preot din România care trântește o bătrână la pământ, în lăcașul...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio emoționant: Vă rog să...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe toți cei care îi jignesc familia: „Totul are o limită în viața asta. M-am săturat!”
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să fie salvați
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și...
BANCUL ZILEI. Bulă îşi cumpără un taur viguros. Vine primarul:- Bulă, cât vrei pe el?
BANCUL ZILEI. Bulă îşi cumpără un taur viguros. Vine primarul:- Bulă, cât vrei pe el?
Funcția ce schimbă totul! Recomandată pt. toți utilizatorii WHATSAPP
Funcția ce schimbă totul! Recomandată pt. toți utilizatorii WHATSAPP
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe
Testul pe care doar cei foarte inteligenți îl trec. Poți descoperi numărul lipsă în 10 secunde?
Testul pe care doar cei foarte inteligenți îl trec. Poți descoperi numărul lipsă în 10...
Pericol uriaș în TRANSILVANIA. Informațiile oficiale venite chiar astăzi, 18 APRILIE
Pericol uriaș în TRANSILVANIA. Informațiile oficiale venite chiar astăzi, 18 APRILIE
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Un oficial european avertizează cu privire la
Un oficial european avertizează cu privire la "înarmarea comerţului" în contextul creşterii tensiunilor dintre SUA...
Schimbare în CODUL RUTIER din România. Când au voie șoferii să facă DEPĂȘIRI pe drumurile publice
Schimbare în CODUL RUTIER din România. Când au voie șoferii să facă DEPĂȘIRI pe drumurile...
Cîrstoiu: Nu mă retrag. Să anunțe Ciolacu că mă retrage. Nu iau bani, nu am acțiuni la clinica soției
Cîrstoiu: Nu mă retrag. Să anunțe Ciolacu că mă retrage. Nu iau bani, nu am...
Motivul real pentru care „Fetița Zurli” a PĂRĂSIT Gașca Zurli. De ce a plecat Vero Căliman, de fapt
Motivul real pentru care „Fetița Zurli” a PĂRĂSIT Gașca Zurli. De ce a plecat Vero...
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu...
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani:
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
Naomi, una dintre cele mai controversate vedete din România, se zbate între viață și moarte. Este în comă într-o clinică din Germania
Naomi, una dintre cele mai controversate vedete din România, se zbate între viață și moarte....
Comuna din România care se transformă în stațiune turistică: „Avem lacuri sărate”
Comuna din România care se transformă în stațiune turistică: „Avem lacuri sărate”
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați de câmpuri interminabile de lavandă
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați...