Acasă » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscop lunar. Previziuni pentru luna august 2021

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna august 2021

De: Cancan 30/07/2021 | 11:14
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna august 2021
Horoscop zilnic 25 iulie 2021. Racii au parte de tensiuni în cuplu (sursa foto Shutterstock)

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul lunar august 2021 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii august 2021 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

Luna august 2021 ne mai taie din entuziasmul ultimei perioade și ne responsabilizează mai mult asupra activităților noastre. În prima jumătate a lunii, atât Venus, planeta iubirii, cât și planeta acțiunii, Marte, se vor afla în Fecioară, iar ulterior doar Venus își va schimba zodia și se va muta în domiciliul său, în Balanță, de unde va contribui la căutarea echilibrului înter noi și ceilalți.

Tot la mijlocul lunii și Mercur, planeta comunicării, va trece în zodia sa de domiciliu, în Fecioară, ipostază din care ne va îndemna la analiză și spirit critic. Către finele lunii, mai exact pe 23 august, se va activa puternic energia rigidă a Fecioarei, când și Soarele va intra aici înarmându-ne cu mai multă seriozitate, sobrietate și atenție la detalii.

Pe data de 8 august se petrece Lună Nouă în zodia Leu, un moment al noilor începuturi, mai ales în viața sentimentală, iar pe data de 22 august avem cea de a doua Lună Plină în Vărsător, moment care are mare legătură cu ceea ce s-a petrecut la prima Lună Plină din Vărsător, care a avut loc pe 24 iulie. Practic, acum mai primim o șansă de la Univers să schimbăm o situație, să facem lucrurile altfel într-un anume sector de viață.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2021, zodia Berbec

Dragoste

Luna august nu este favorabilă noilor relații, cel puțin nu acelora care se vor de viitor. Luna Nouă poate vorbi de noi începuturi sentimentale, însă este mai mult vorba de pasiune și aventură. Mai ales că dorința de independență este pregnantă. În cupluri, în schimb, poate fi o bună perioadă pentru reconectarea la partenerul de viață și pentru discuții sincere, de la suflet la suflet.

Carieră

Cei născuți în zodia Berbec au parte de foarte multe tranzite prin sectorul muncii luna aceasta. Inclusiv guvernatorul lor, Marte, se află aici, prin urmare nativii vor fi canalizați către activitățile profesionale și vor avea spor, vor fi eficienți și responsabil. Relațiile cu colegii se îmbunătățesc și îi avantajează munca în echipă. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja în această perioadă.

Bani

După jumătatea lunii, Berbecii sunt foarte bine susținuți în negocieri și pot scoate bani din colaborările pe care le au, ba chiar pot semna noi contracte profesionale care să le aducă o creștere a veniturilor.

Sănătate

Tendința de a munci peste măsură, de a sta peste program și de a fi la zi cu toate sarcinile poate face ca mulți nativi să se suprasolicite. Luna aceasta chiar ar trebui să acorde mai multă atenție sănătății, dat fiind că au multe planete care le activează acest sector. Recomandarea mea este să acorde timp suficient odihnei și să facă mici schimbări în stilul de viață și rutina zilnică astfel încât să aibă timp și de relaxare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2021, zodia Taur

Dragoste

Pentru Tauri, aceasta este luna iubirii, dat fiind că în acest sector se află și Venus, guvernatoarea lor, dar și Marte, planeta care le guvernează relațiile. Fie că sunt singuri sau într-o relație, nativii se pot bucura de momente plăcute în plan sentimental. Cei singuri pot atrage mai ușor persoana pe care o plac și șansele de a începe o nouă poveste de dragoste sunt foarte mari. Reconectarea la partener grație momentelor romantice este ceea ce nativii au nevoie pentru consolidarea unei relații mai vechi.

Carieră

Cei născuți în zodia Taur se vor focusa mai mult pe zona profesională abia după jumătatea lunii. Până atunci, sunt creativi, își dau frâi liber simțului artistic, dar nu fac mari schimbări. Ulterior se concentrează să-și eficientizeze modul în carfe-și desfășoară sarcinile și cătrte finele lunii își pot chiar schimba jobul sau pot reveni la un loc de muncă din trecut, dar cu alte condiții. Cei care-și caută un job se pot angaja spre final de august.

Bani

Financiar, luna aceasta este nevoie de mai multă prudență în cheltuieli. Nativii sunt atrași precum un magnet de cumpărături și riscă să ajungă mai repede la fundul sacului. Totodată, trebuie evitate speculațiile financiare.

Sănătate

Este recomandat ca Taurii mai gurmanzi, și nu numai, să aibă mai multă grijă la alimentație pentru că pot face excese foarte ușor. Oricum, excesele sunt de evitat, indiferent de sectorul de manifestare. Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă cu atât de multe planete în zona distracțiilor, bine ar fi să nu uite și de odihnă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2021, zodia Gemeni

Dragoste

În prtimas jumătate a lunii, s-ar putea să fie nevoie de mai multă comunicare în cuplu pentru a nu se ajunge la frustrări și nemulțumiri majore. Unele suspiciuni, gelozii și sentimentul de neîncredere se pot manifesta acum și ar trebui lămurite, nu amânate. Când Venus va intra în Balanță, după jumătatea lunii, va activa sectorul iubirii, iar nativii vor fi în căutarea armoniei în înțelegerii în cuplu și pot apărea împăcări. Tot acum este o perioadă favorabilă și pentru cei care vor să înceapă o nouă poveste de iubire.

Carieră

Gemenii au tendința de a se contrazice mult, mai ales în prima parte a lunii. Acum vor fi mai impunători, mai autoritari și foarte sigură că dețin adevărul absolut, aspect care poate deranja pe cei din jur, mai ales pe colegi, cu care pot intra deseori în conflict. Mai multă grijă la responsabilitățile profesionale!

Bani

Financiar nu sunt aspecte importante care să perturbe acest sector, însă Luna Nouă le poate aduce multor nativi ocazia unei negocieri importante. Dat fiind că Luna este guvernatoarea sectorului lor financiar, s-ar putea ca aceste discuții să fie legate de salarizare sau de anumite bonificații. Din nou, este important cum comunică și modul în care pretind niște avantaje materiale.

Sănătate

S-ar putea ca după jumătatea lunii, unii Gemerni să aibă parte de stări emoționale mai apăsătoare și să fie frământați, neliniștiți pe interior, să fie tulburați de trecut și amintiri. Uranus va retrograda în sectorul sănătății lor spre finele lunii și va fi o perioadă în care nevoie de introspecție și meditație va fi mai mare. Este bine ca atunci să se și odihnească mai mult și să nu lase stările de agitație să le aducă insomnii.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2021, zodia Rac

Dragoste

Viața de cuplu poate decurge normal dacă nativii sunt deschiși comunicării și-și exprimă emoțiile și sentimentele. Prima parte a lunii este favorabilă celor singuri care vor să cunoască pe cineva, de aceea ar trebui să iasă mai mult din casă și să fie mai sociabili. După jumătatea lunii, familia primează și cuplurile de lungă durată au șansa să-și consolideze relația mai mult și chiar să discute despre mărirea familiei sau a casei.

Carieră

Luna august este favorabilă pentru cei născuți în zodia Rac care-și doresc să învețe lucruri noi și să se afirme prin ceea ce știu să facă. De altfel, ar trebui să aibă mai mult curaj și să vorbească despre talentele și abilitățile lor. Dialogurile cu superiorii se vor dovedi constructive și profitabile și nu este exclus să cunoască persoane noi care se vor dovedi de ajutor în ascensiunea lor profesională.

Bani

Cum Mercur va traversa sectorul lor financiar în prima parte a lunii, Racii care lucrează în vânzări sau marketing sau PR sunt mai avantajați ca restul. Totuși, pentru toți nativii poate fi o perioadă favorabilă discuțiilor despre bani și negocierilor, mai ales că pot deschide un nou capitol financiar odată cu Luna Nouă care se va petrece aici, dat fiind că Luna le este guvernatoare.

Sănătate

Cu Marte în Fecioară, Racii sunt sfătuiți ca luna aceasa să facă mai multă mișcare și să se dedice mai mult activităților sportive. Oricum, vor avea parte de deplasări mai multe ca de obicei. Pe de altă parte, dezvoltarea prin cunoaștere, prin citit cărți automotivaționale sau de dezvoltare personală este bine susținută luna aceasta și poate aduce vindecare sufletească.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2021, zodia Leu

Dragoste

Cei născuți în zodia Leu, deși au o lună mai ușoară în plan relațional față  de cea trecută, însdă nu pot răsufla ușurați. Sunt posibile tensiuni în cuplu, cu precădere în prima parte a lunii, maia les că Leii nu sunt dispui la compromisuri și la acorduri de dragul celorlalți. S-ar puta ca Luna Plină care se petrece în casa cuplului să încheie unele relasții care nu mai pot fi redresate. Mândriie și orgoliile pot afecta nu doar viața n doi, ci și pe nativii singuri care-și doresc să nceapă o nouă poveste de iubire. Soarele se află în zodia lor mare parte din lună și le oferă magnetism, însă prin atitudinea lor autoritară pot îndepărta pe toată lumea.

Carieră

Cei născuți în zodia Leu nu prea vor ști exact ce vor în plan profesional și vor fi destul de debusolați de tot ce se petrece în sectorul carierei, mai ales că pot fi mai conflcituali cu partenerii de afaceri și colaboratorii și nu vor reuși să ajungă la viziuni comune. Sunt nativi care se gândesc serios la schimbarea direcției, însă ar fi de preferat să nu se grăbească în decizii deocamdată.

Bani

Cu atât de multe planete în tranzit prin sectorul financiar, nativii Leu pot avea parte de o mărire de salariu sau de o negociere profitabilă, de un bonus. Oricum, sunt focusați să câștige mai mulți bani și pot avea ocazii să-și crească veniturile. Totodată, trebuie să fie mai atenți și la cheltuieli pentru că tendința de a face execese este mare.

Sănătate

Soarele se află în zodia lor și e oferă energie și vitalitate până spre finele lunii, însă nativii care au probleme de sănătate mai vechi sau se află sub tratament ar trebui să se preocupe în continuare de starea lor și să nu amâne vizita la medic.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2021, zodia Fecioară

Dragoste

Cu Venus și Marte în zodia lor, Fecioarele dau dovadă de multă putere de seducție, dar și chef de flirt. Nativii trebuie să aibă grijă pentru că pe cât de mult își doresc să aibă pe cineva alături, pe atât de critici devin și analizează totul până la cel mai mic deteliu, prin urmare fie îi pun pe ceilalți pe fugă, fie ei sunt nemulțumiți de ceea ce descoperă. Sunt geu de mulțumit și se pot autosabota sentimental. Mai multă grijă li se cere și celor care sunt parte a unui cuplu pentru că pot deveni excesivi de critici și autoritari cu partenerul.

Carieră

Luna aceasta, cei născuți în zodia Fecioară sunt destul de energici și activi, însă ceea ce nu ține de ei s-ar putea să se miște mult mai lent și asta să-i enerveze, mai ales către finele lunii când unele proiecte profesionale se pot împotmoli și necesită reevaluare. Nu este exclus ca unii nativi să analizeze posibilitata unei reorientări profesionale.

Bani

Venus, planeta care le guvernează banii, se mută de la jumătatea lunii c hiar în sectorul lor financiar și acest aspect va susține nativii să-și îmbunătyățească veniturile sau să se reechilibreze, dacă este cazul.

Sănătate

Deși Marte le aduce energie, dacă nu o vor canaliza corespunzător, nativii riscă să se suprasolicite și să se obosească, iar rezultatele nu le vor vedea acum, ci ulterior. Dacă unii nativi s-au confruntat cu probleme de sănătate până acum, o reevaluare sau o altă părere de la alt medic nu ar strica deloc.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2021, zodia Balanță

Dragoste

În prima parte a lunii, cei născuți în zodia Balanță nu ar trebui să-și aibă mari așteptări în plan sentimental pentru că lucurile merg cu încetinitorul, stagnează sau se petrec într-un mod ascuns, de aceea noile relații nu sunt deloc încurajate de astre. De preferat este ca nativii să analizeze ce-și doresc exact în dragoste. Cei care sunt parte a unui cuplu pot profita pentru a se apropia mai mult de partener și pentru a petrece momente frumoase departe de ochii lumii. Este o modalitate de reconectare foarte bună și, în plus, îi ajută să-și analizeze în liniște nevoile afective. Luna Plină din Vărsător le oferă ocazia să redreseze o situație sentimentală sau să încheie definitiv o relație aflată în fașă.

Carieră

Nu sunt tranzite importante în plan profesdional, însă Luna Nouă poate aduce unor nativi fie noi cunoștințe, care se vor dovedi de ajutor în atingerea unor obiective pe care le au, fie ocazia de a intra în noi proiecte de grup. Totodată, prima parte a lunii este o perioadă care le poate aduce popularitate nativvilor.

Bani

Luna aceasta nativii sunt tentați să fac excese, mai ales dacă sunt într-o vacanță sau dacă vor să facă față prietenilor dornici de distracții. Ar rebui să evite excesele și să nu intre în economii.

Sănătate

Cât timp Venus va traversa Fecioara, deci în prima jumătate a lunii, nativii se pot ocupa de sănătatea emoțională și spirituală și se pot detașa mai ușor de trecut, pot să alunge unele frici și să scape de unele obiceiuri proaste. Pe de altă parte, cei acre au afecțiuni croice s-ar putea confrunta cu o accentuare a simptomelor care necesită mai multă atenție.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2021, zodia Scorpion

Dragoste

Sectorul vieții sociale este tranzitat de multe planete, printre care și de Marte, guvernatorul lor, și de Venus, guvernatoarea relațiilor lor. Ei bine, cel puțin în prima parte a lunii, șansele ca Scorpionii să cunoască noi persoane de care să se simtă atrași este foarte mare. Pentru a înepe o relație, ar trebui să mai coboare din standarde și asta pentru mulți nativi va fi aproape imposibil. Pentru cuplu, a doua jumătate a lunii este mai favorabilă și asta pentru că se pot conecta mai ușor la cele mai profunde dorințe ale partenerului și pot reînnoda conexiunea spirituală.

Carieră

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul carierei mare parte din luna august, aspect care sugerează că sunt în prim plan și au toată susținerea astrelor pentru a se afirma, pentru a ieși în față. Atenție la imagine și la impunerea autorității în fața celorlalți, mai ales în prima parte a lunii, când și tensiunile cu superiorii pot fi mai mari. Luna Nouă se petrece în sectrul carierei și pentru mulți Scorpioni poae fi o rampă de lansare, pot primi o funcție sau pot atinge un obiectiv avut.

Bani

S-ar putea ca nativii să cheltuie mai mult pentru casă și familie, mai ales cei care s-au mutat de curând sau se află în renovări. Pe de altă parte, nu este exclus ca o sumă de bani pe care o așteptau să întârzie să le intre în conturi.

Sănătate

Din a doua jumătate a lunii crește nevoia de odihnă și relaxare și se conturează o perioadă în care nativii pot fi masi agitați, de aceea introspecția, meditația și terapiile prin comunicare se pot dovedi eficiente pentru recăpătarea liniștii interioare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2021, zodia Săgetător

Dragoste

Este o perioadă bună pentru nativii care vor să-și consolideze povestea de iubire, să facă mai multe activități împreună cu partenerul, să alunge monotonia, să discute mai mult și să aibă o abordare mai practică a vieții în doi. Cei care sunt într-o relație de lungă durată se pot gândi chiar și la oficializarea ei.

Carieră

Sectorul carierei este tranzitat de planete, așa că cei născuți în zodia Săgetător au toate șansele luna aceasta să se afirme, să iasă în față și să se facă remarcați, să-ți atingă niște obiective profesionale, să obțină recunoașterea altora. Nativii se pot promova sau pot obține o promovare. Pot apărea schimbări la locul de muncă, dar acestea vor fi bine primite de nativi și transformate în atuuri.

Bani

Din punct de vedere financiar, în continuare trebuie evitate cheltuielile în exces. Unii nativi returnează o datorie, în timp ce alții opt întâmpina întârzieri în primirea unei sume de bani.

Sănătate

Posibil ca unele probleme de sănătate să le mai dea bătăi de cap nativilor și să fie nevoiți să se preocupe de ele. Pe de altă parte, către finele lunii este nevoie de mai multă odihnă și relaxare. Nu ar strica o minivacanță după data de 23 august.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2021, zodia Capricorn

Dragoste

Prima parte a lunii este benefică nativilor care vor să-și scoată relația din monotonie, iar cea de-a doua parte a lunii nativilor care vor să-și scoată relația din anonimat. În cuplu pot să apară discuții despre fidelitate, se pot manifesta unele gelozii, dar este și o perioadă favorabilă pentru planuri de viitor. Cei singuri sunt sfătuiți să fie mai atenți la modul în care comunică pentru că pot strica prima impresie făcută cuiva. Finele lunii este favorabil noilor povești de iubire.

Carieră

Din a doua jumătate a lunii, cei născuți în zodia Capricorn se bucură de sprijinul lui Venus în tranzit prin sectorul carierei, aspect care le poate aduce ocazia să-ți îmbunătățescă imaginea, statutul și să se bucure de aprecierile superiorilor. Pot culege roade frumoase cei care au muncit până acum. Finalul de lună poate aduce un job nou celor care-și caută de muncă. Mai multă atenție la luptele pentru putere și la impunerea autorității, a propriilor opinii și convingeri. Este o lună bună ca nativii să vadă unele situații din alt unghi sau să accepte și punctul de vedere al altora.

Bani

Din punct de vedere financiar, este o perioadă mai sensibilă în care este de preferat ca nativii să-și reorganizeze bugetul și să-și revizuiască atitudinea față de bani și de modul în care-i administrează. Luna Plină poate aduce o schimbare, o răsturare de situație sau un eveniment neprevăzut legat de bani.

Sănătate

Nativii care se confruntă cu unele simptome neplăcute sau cu afecțiuni mai vechi, netratate sau tratate superficial, pot merge la medic luna aceasta pentru un tratament corespunzător. Totodată, sunt sfătuiți să se odihnească mai mult și să se relaxeze mental, să se dedice unor activități care le fac plăcere.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2021, zodia Vărsător

Dragoste

Cei născuți în zodia Vărsător trăiesc și luna aceasta o perioadă destul de intensă în plan relațional, ba chiar transformatoare. Dacă vor începe acum noi relații, nativii trebuie să știe că nu vor fi deloc ușor de dus mai departe pentru că vor avea o doză de ascuns. Cei care sunt parte a unui cuplu pot avea parte de tensiuni cu partenerul și cu greu pot ajunge la o cale de mijloc.

Carieră

Profesional nu se petrec aspecte majore, însă nativii care lucrează în grup sau au asociați în proiectele lor pot fi mai productivi luna aceasta. Deocamdată este o perioadă bune pentru analiză profesională, pentru analiza direcției de viitor.

Bani

Cei născuți în zodia Vărsător traversează o perioadă în care au nevoie să-și reorganizeze veniturile, să-și refacă socotelile, mai ales că financiar au parte de unele nemulțumirti și întârzieri sau blocaje în obținerea unor sume de bani, mai ales dacă este vorba de un credit.

Sănătate

Luna aceasta s-ar putea activa o serie de frici, temeri, îndoieli, chiar îndoieli legate de valoarea personală, iar natvii pot avea sentimentul de lipsă de încredere în ei înșiși.  Au nevoie de mai multă odihnă pentru că pot pierde energie mai ușor acum. Recomandarea mea este să încerce să scape de stările emoționale apăsătoare și să se elibereze de atașamente toxice și obiceiuri nocive.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2021, zodia Pești

Dragoste

Cei născuți în zodia Pești au sectorul relațiilor foarte activat de tranzitele planetare, însă ste cu dus și întors acest aspect. Pe de o parte pot fi mai conflcituali în cuplu și pot ajunge cu greu la un numitor comun cu partenerul, iar pe de altă parte pot să-și consolideze relația dacă sunt sinceri în dialog și responsabili. Cei care sunt singuri au toate șansele să înceapă noi relații acum, dar trebuie să știe exact ce-și doresc și ce pot oferi pentru ca acestea să se concretizeze.

Carieră

Prima parte a unii susține nativii să fie eficienți la locul de muncă și să facă tot ce le stă în putință pentru a-și crește randamentul. Apoi, sunt favorizați cei care lucrează în echipă, care au colaborări și parteneriate. Se pot semna noi contracte accum, însă nativii asr trebui să aibă grijă mai multă la ei cu care se asociază pentru a nu fi păcăliți.

Bani

Nu se întrevăd mari schimbări financiare, însă nativii își vor face analize financiare serioase și calcule până la cel mai mic detaliu. Este o lună în care pot veni bani din colaborări, însă trebuie să fie dispuși să împartă profitul și cu alții.

Sănătate

Ce a fost mai greu a trecut. Luna aceasta nu se întrevăd probleme de sănătate, însă ar fi de preferat ca în prima jumătate a lunii nativii să se odihnească mai mult și să nu se suprasolicite la locul de muncă. Niște analize de rutină nu ar strica acum.

 

Sursa foto: Arhiva Cancan

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
O agenție din Brazilia lansează SONDAJE politice… ciudate. Cine se află în spatele AtlasIntel. Detalii interesante!
O agenție din Brazilia lansează SONDAJE politice… ciudate. Cine se află în spatele AtlasIntel. Detalii...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Cum l-a caracterizat Doroftei pe Corduneanu! Cei doi au reprezentat România la Jocurile Olimpice
Cum l-a caracterizat Doroftei pe Corduneanu! Cei doi au reprezentat România la Jocurile Olimpice
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Anamaria Ferentz a revenit în România după 10 ani: „E mai frumos decât mă așteptăm”. Cu ce bunătăți a așteptat-o Cristina Spătar
Anamaria Ferentz a revenit în România după 10 ani: „E mai frumos decât mă așteptăm”....
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă
Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă
Mesajul secret pe care Iranul l-a transmis Statelor Unite în timp ce rachetele sale zburau spre Israel
Mesajul secret pe care Iranul l-a transmis Statelor Unite în timp ce rachetele sale zburau...
Cum a ajuns Cătălin Bordea să cumpere BMW-ul lui Capatos – VIDEO
Cum a ajuns Cătălin Bordea să cumpere BMW-ul lui Capatos – VIDEO
Serghei Mizil, mesaj sfâșietor după moartea lui Costel Corduneanu: „O zi tristă pentru mine...”. Ce relație au avut cei doi
Serghei Mizil, mesaj sfâșietor după moartea lui Costel Corduneanu: „O zi tristă pentru mine...”. Ce...
Ce au descoperit anchetatorii la reconstituire, în cazul crimei de pe A1? Avocatul afaceristului dă vina pe stres
Ce au descoperit anchetatorii la reconstituire, în cazul crimei de pe A1? Avocatul afaceristului dă...
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una alteia: „A încercat să ne imite și să ne ironizeze mai mult decât a ne imita.”
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
Legătura dintre femeia găsită ucisă la marginea autostrăzii și criminalul ei. Ce i-a scăpat autorului când a vrut să-și șteargă urmele
Legătura dintre femeia găsită ucisă la marginea autostrăzii și criminalul ei. Ce i-a scăpat autorului...
ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Iarna se întoarce la munte, cu ninsori şi viscol
ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Iarna se întoarce la munte, cu...
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
Oppo lansează în România un nou smartphone de buget. Specificații Reno11 F 5G
Oppo lansează în România un nou smartphone de buget. Specificații Reno11 F 5G
Omul care a descoperit ADEVĂRUL despre evoluție, cu 100 de ani înaintea lui Darwin
Omul care a descoperit ADEVĂRUL despre evoluție, cu 100 de ani înaintea lui Darwin
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc. Lidia Fecioru spune că trebuie să le ai mereu în casă: “Îți asigură un loc în societate”
Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc. Lidia Fecioru spune că trebuie să le ai...
Orașul viitorului, un eșec de proporții. Proiectul de miliarde de dolari din deșert, fără drumuri și mașini, nu se mai construiește
Orașul viitorului, un eșec de proporții. Proiectul de miliarde de dolari din deșert, fără drumuri...
Pericol total în TRANSILVANIA. Este vestea momentului pentru cei care locuiesc în Ardeal
Pericol total în TRANSILVANIA. Este vestea momentului pentru cei care locuiesc în Ardeal
Deea Maxer a dat vestea mult așteptată, la un an de relație cu Robert Drilea. „Menirea femeii e să fie mamă”
Deea Maxer a dat vestea mult așteptată, la un an de relație cu Robert Drilea....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
CURS VALUTAR RECORD. Cât a ajuns să coste un dolar american
CURS VALUTAR RECORD. Cât a ajuns să coste un dolar american
Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj, sedus de o ispită de la „Insula Iubirii”
Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj, sedus de o ispită de la „Insula...
Iarna se întoarce în România! ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni
Iarna se întoarce în România! ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva luni de la cununia civilă
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva...
Andreea Bălan, criticată dur de fani pentru felul în care se îmbracă: ”Nu mai sunt la modă”
Andreea Bălan, criticată dur de fani pentru felul în care se îmbracă: ”Nu mai sunt...
Vulpița nu mai vrea să audă de Viorel Stegaru. Comentariul care a provocat vâlvă pe internet: „Am divorțat!”
Vulpița nu mai vrea să audă de Viorel Stegaru. Comentariul care a provocat vâlvă pe...
Cel mai puternic laser din lume se află în România, foarte aproape de București. Investiția gigant s-a ridicat la 320 de milioane de euro
Cel mai puternic laser din lume se află în România, foarte aproape de București. Investiția...
Zodiile care vor avea o săptămână norocoasă. Vești bune pentru Berbeci, Tauri și Fecioare
Zodiile care vor avea o săptămână norocoasă. Vești bune pentru Berbeci, Tauri și Fecioare