Horoscop de mărțișor. Care sunt zodiile care vor radia ca razele soarelui în primele zile din martie

Publicat: 27/02/2020 | 12:17

O nouă lună şi noi provocări pentru zodii, Martie aduce schimbări importante pentru nativi, iar unele zodii vor străluci încă din primele zile ale aceste luni.

Horoscop de mărțișor pentru toate zodiile

Horoscopul special de mărţişor devăluie că mai mulţi nativi vor păşi cu dreptul în martie, iar şansa le va surâde. De cealaltă parte, alte zodii nu vor fi chiar aşa de norocoase. Să vedem ce au pregătit astrele în primele zile ale primei luni de primăvară.

Berbec

Astrele s-au aliniat în aşa fel încât îţi garantează nişte zile fără griji. Păşeşti cu bine în această primăvară şi nimic nu pare să îţi perturbe starea sau viaţa.

Taur

Bucurie mare pentru tine! Ai putea primi o sumă de bani care să te ajute să scapi dintr-un impas. Situaţia ta financiară se va îmbunătăţi treptat pe parcursul acestui anotimp.

Gemeni

Păşeşti în noua lună cu forţe proaspete, pus pe treabă. Ai multă energie şi creativitatea ta pare să fie la cote înalte. Profită la maximum de aceste clipe!

Rac

Se iveşte o nouă dragoste la orizont! Flacăra pasiunii se aprinde odată cu venirea primăverii şi simţi din nou fiorii iubirii.

Leu

Nu pare să fie tocmai începutul de primăvară la care ai visat, dar nu ai motive să te întristezi. Chiar dacă acum treci printr-o pasă mai proastă, lucrurile se vor îmbunătăţi.

Fecioară

Primele zile din luna lui Mărţişor sunt schimbătoare ca babele din martie pentru tine. Vei avea momente când vei trece de la agonie la extaz şi invers. Se anunţă zile cel puţin interesante.

Balanţă

Încep să apară oportunităţi pentru tine şi ai face bine să nu le neglijezi. Te poţi întâlni cu o şansă pe care nu o vei mai primi a doua oară, aşa că profită!

Scorpion

Norocul pare să te ocoloească la început de martie şi nu îţi iese nimic din ce ţi-ai propus. Mai ai ceva de aşteptat, dar până la finalul lunii, totul va merge ca pe roate pentru tine.

Săgetător

Nu te mai gândi la trecut! Trăieşte prezentul şi planifică viitorul! A venit momentul renaşterii pentru tine!

Capricorn

Răsare soarele şi pe strada ta odată cu primele zile ale lui Martie, iar lucrurile încep să capete o notă mai pozitivă şi speranţele tale se reaprind.

Vărsător

Vei reuşi să treci cu bine peste toate obstacolele pe care viaţa ţi le întinde. Ai încredere în tine şi totul va fi bine.

Peşti

Acesta este începutul unei luni perfecte pentru tine, în care te afli sub protecţia divinităţii şi în care eşti ferit de toate relele.