Horoscop chinezesc. Predicții pentru săptămâna 12-18 Aprilie 2021

Publicat: 11/04/2021 | 18:10

Săptămâna este guvernată de elementul Lemn. Acesta predomină și imprimă emoția specifică lui: furia. Este urmat de elementul Metal, căruia îi corespunde ca stare/ emoție: durerea fizică și sufletească, apoi de Pământ, Foc și Apă.

La nivel general, prezența celor cinci elemente în ordinea menționată arată că furia este starea emoțională dominantă, iar omul când este furios nu se mai gândește la consecințe, acționează pur și simplu.

Ar fi ideal, ca fiecare dintre noi să facă un efort și să își dea seama care sunt consecințele acțiunilor generate de furie. 

Elementul Metal este cel cu care se face dreptate, de cele mai multe ori prin durere. Metalul este inflexibil, de obicei, mai ales Metalul Yang, care reprezintă în natură sabia. Metalul Yin are ca reprezentare în natură bijuteria sau pumnalul, depinde ce latură provoci într-o persoană guvernată de acest element al Sinelui. 

Predomină furia și durerea în această săptămână

Sunt prezente doar doar două elemente Pământ în această săptămână, pe 14 și pe 17 Aprilie, care să ajute la ponderarea energiei. 

Astfel că e bine de știut că oamenii se pot enerva cu ușurință, că vor acționa cu ușurință conform stării de moment, fără să se gândească prea mult la consecințe. Atât la nivel global, cât și individual. 

Focul aduce speranță, aduce optimism, însă poate aduce și energia necesară acțiunii generată de emoțiile și de gândurile tale. Acolo unde este atenția ta este și energia cu care acționezi. Va fi o săptămână cu fluctuații emoționale foarte mari, iar acțiunile vor fi pe măsură.