Horoscop chinezesc pentru vineri, 7 mai. Ziua este guvernată de Lemn Yin și Iepure

Publicat: 06/05/2021 | 22:38

Elementul sinelui Metal Yin intră în conflict cu energia acestei zile, astfel că este destul de nervos și preocupat de găsirea unor soluții neconvenționale pentru ceea ce are de făcut astăzi, pentru ca totul să fie, în cele din urmă, rezolvat. 

Elementul sinelui bine susținut de această zi este Metalul Yang. Acesta are energie, trece de la starea de dezamăgire pe care a trăit-o ieri, la optimism și vede cu claritate soluțiile pentru ceea ce are de făcut în viitorul apropiat. 

Elementele sinelui Apă Yang și Apă Yin ies din zona de confort, renunță la anumite frici care i-au cam ținut blocați, în ultima perioadă și trec la acțiune, atât în plan personal, cât și profesional.

Elementele sinelui Foc yang și Foc Yin vor să stea mai mult în casă, cu cei dragi astăzi, deși au planuri pentru acest weekend. Sunt obosiți și au nevoie de confortul casei pentru a se încărca din nou cu energie.

Mai multă socializare, pentru Lemn Yang și Lemn Yin

Elementele sinelui Lemn yang și Lemn Yin socializează mai mult, pentru ei deja e weekend și abia așteaptă să se termine programul de muncă, pentru a pleca undeva în afara orașului.

Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin și concentează atenția asupra familiei, asupra copiilor, asupra rudelor pe care nu le-au mai vizitat de mult, astfel că pot decide să plece la bunici, spre exemplu. 

Din perspectiva clasică a astrologiei chieneze, nativii născuți în an de Cocoș au o zi mai puțin bună, iar cei născuți în an de Câine se bucură de o zi excelentă.

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de AICI.