Horoscop chinezesc pentru vineri, 25 iunie 2021. Ziua este guvernată de Lemn Yang și Dragon

Publicat: 24/06/2021 | 20:41

Nativii din an de Cocoș au o zi excelentă, cu multe oportunități în plan profesional, cu posibilitatea de a beneficia de măriri salariale sau de contracte avantajoase. De asemenea, în plan personal totul merge bine astăzi, sunt optimști că vor reuși să facă tot ce și-au propus.

Nativii din an de Câine au o zi mai puțin bună, în care este posibil să nu mai găsească soluții sau să creadă că sunt în imposibilitatea de a rezolva tot ce au de făcut astăzi. Însă spre seară își vor redobândi energia și inspirația care îi definește.

Elementul sinelui greu încercat astăzi este Metalul Yang, în sensul că are mult de lucru, se poate simți epuizat, este surescitat și se enervează cu ușurință. Oricât de mult s-ar strădui, s-ar putea să nu reușească să nu își manifeste nervozitatea. 

Elementul sinelui Metal Yin este preocupat de relația de cuplu, își dorește să treacă într-o altă etapă care să îi aducă mai multă stabilitate emoțională. În ultima vreme această latură a vieții sale l-a preocupat destul de mult pe Metal Yin, iar astăzi poate găsi soluții. Elementele sinelui Apă Yang și Apă Yin se simt și ele destul de epuizate și au un alt ritm de lucru, dar și pentru alte activități desfășurate în această zi.

Totul este sub control pentru Lemn yang și pentru Lemn yin

Elementele sinelui Lemn Yang și Lemn yin continuă să transmită colegilor, prietenilor semnale că totul este sub control, că situația mai puțin bună s-a remediat și că ei dețin din nou controlul. 

Elementele sinelui Foc Yang și Foc Yin au resurse pentru a acționa conform planurilor, sunt pline de energie, de idei și sunt inspirate pentru a-și crea încă o zi minunată. 

Elementele sinelui Pământ yang și Pământ Yin se confruntă cu unele dificultăți în a-și exprima autoritatea – cunoașterea, fie pentru că încă mai au de lucrat la accepta că au ajuns la momentul în care e nevoie de acțiune, fie pentru că nu au creat încă un context potrivit pentru a-și aduce în fața celorlalți inovațiile lor.

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de AICI