Horoscop chinezesc pentru vineri, 23 aprilie. Este o zi guvernată de Metal Yin și de Bivol

Publicat: 22/04/2021 | 22:36

Cei al căror element al Sinelui este Focul Yang vor avea o zi excelentă, în care pot contribui la mărirea venitului lunar prin semnarea unor contracte. De asemenea este posibil să primească un bonus sau să se bucure de banii pe care îi are deja, cumpărând un obiect pentru casă.

Elementul sinelui Foc Yin va fi preocupat de bani și poate avea ceva propuneri de colaborări, iar dacă ești bărbat născut sub influența Focului Yin sau Yang și ești singur, în această zi poți flirta cu cineva interesant dacă nu chiar poți întâlni o persoană care să îți capteze cu adevărat atenția.

Cei născuți într-o zi guvernată de Lemn Yin au o zi mai tensionată, din cauza ciocnirii dintre Lemn și Metal, însă poate fi o zi foarte productivă, cu multe activități îndeplinite la timp. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP CHINEZESC 2021. CE ADUCE ANUL BIVOLULUI DE METAL PENTRU FIECARE ZODIE ÎN PARTE)

Cei născuți în zi guvernată de Lemn Yang pot avea un conflict cu persoana care are autoritate în viața lor, cu șeful sau cu partenerul/ partenera de viață. Iar din această perspectivă pot fi foarte creativi pentru a-și susține argumentele. Ziua este plină de inuiție și de inspirație pentru Lemnul Yang.

O zi plină de energie și de oportunități

Pentru elementul sinelui Pământ yang și Pământ  Yin, această zi este guvernată de intuiție și pentru tine, dar și de predispoziția de a face ceva pentru tine, de a-ți acorda mai multă atenție, de a te pune pe primul loc, mai ales în partea a doua a zilei.

Pentru elementul sinelui Metal Yin și pentru Metal Yang, ziua este plină de activitate, de energie, de întâlniri sau de dialoguri cu persoane care pot veni în mod neașteptat cu propuneri de colaborare.

Elementul sinelui Apă yin și Apă yang este plin de vitalitate, de energie creatoare care se manifestă printr-o stare de bine și prin idei pe care le împărtășește cu colegii. Însă în partea a doua a zilei, intervine Șarpele, semn zodiacal de foc, care intră în conflict cu Apa, motiv pentru care energia scade, iar irascibilitatea își poate face loc.

Din perspectiva clasică a zodiacului chinezesc, cei născuți în an de Capră vor fi mai stresați și se vor simți epuizați, iar cei născuți în an de Șobolan vor avea o zi excelentă cu foarte multe oportunități.

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici.