Horoscop chinezesc pentru vineri, 14 mai. Este o zi guvernată de Apă Yang și de Câine

Publicat: 13/05/2021 | 22:32

Elementul sinelui bine susținut de astre în această  zi este Focul Yin, care poate relaționa foarte bine cu superiorii, ceea ce îi conferă la rândul lui un statut de autoritate în rândul colegilor. Oricum, ziua este favorabilă pentru manifestarea armonioasă a puterii personale, a charismei.

Elementul sinelui Foc Yang este în ciocnire cu influența astrală a zilei, ceea ce înseamnă că, deși este început de săptămână, se simte deja obosit, surmenat, epuizat. Asta până spre după-amiază. Seara devine pline de energie și de creativitate, animând atmosfera ca de obicei. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP CHINEZESC PENTRU JOI, 13 MAI. ZIUA ESTE GUVERNATĂ DE METAL YIN ȘI DE COCOȘ)

Preocupări financiare și planuri pe termen lung, pentru Pământ Yang

Elementul sinelui Pământ Yang și Pământ Yin este preocupat de bani, de investiții, de recuperarea unor datorii sau de realizarea unor planuri pe termen lung care să le aducă veniturile pe care și le doresc acești nativi.  Iar spre seară, merge într-o vizită neașteptată.

Elementul Sinelui Metal yang și Metal Yin beneficiază de influența pozitivă a Apei care consumă din energia stagnantă, iar acești nativi ies din blocajele care durează de ceva timp. Astăzi poate apărea ideea salvatoare, soluția mult așteptată,

Planuri și strategii, pentru Apă Yang și Apă Yin

Elementul Sinelui Apă Yang și Apă Yin beneficiază de atenția șefului sau de atenția colegilor, alături de care creează planuri și strategii. Astăzi sunteți mai creativi decât de obicei, chiar și în relația de cuplu și cu copiii, dacă aveți. Reușiți să petreceți câteva momente de calitate în familie, la finalul zilei.

Lemnul Yin și Lemnul Yang își îndreaptă și ei atenția către cei dragi, către provocările din viața personală și profesională. Apar idei, soluții, când se așteaptă mai puțin de la cine se așteaptă mai puțin. Important este să fie deschiși la o perspectivă nouă asupra situațiilor cu care se confruntă.

Din perspectiva clasică a zodiacului chinezesc, astăzi sunt mai tensionați, cei născuți în an de Dragon, iar cei născuți în an de Iepure sunt favorizați de prietenia cu Tigrul din această zi.

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici