Horoscop chinezesc pentru sâmbătă, 24 aprilie. Ziua este guvernată de Apă Yang și de Tigru

Publicat: 23/04/2021 | 22:03

Elementul sinelui mai puțin susținut de influența astrelor , în această zi este Focul Yang. Acesta se poate enerva ușor și poate reacționa, mai ales în relația cu superiorii sau colaboratorii, cu partenerii de sex masculin, în special. 

Elementul sinelui Foc Yin are o zi bună, este plin de energie fiind susținut de astre în această zi, în care preferă să petreacă cât mai mult timp în aer liber, alături de prieteni și de familie. 

Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin au planuri profesionale care îi preocupă chiar și astăzi. Caută modalități de a investi banii sau de a-i cheltui pentru casă, pentru ei, pentru o vacanță sau o călătorie alături de prieteni și de familie.

Metalul Yang și Metalul Yin, susținute de superiori

Elementele sinelui Metal yang și Metal Yin pot beneficia de susținerea superiorilor sau a rudelor, chiar de la primele ore ale dimineții, deși pot avea discuție contradictorii de-a lungul zilei, însă foarte productive.

Elementele sinelui Apă Yang și Apă yin sunt copleșiți de responsabilități și ar fi bine să învețe să delege, în așa fel încât totul să fie gata la timp. Iar ei să se relaxeze din când în când, alături de prieteni și de familie. 

Elementele sinelui Lemn yang și Lemn Yin intră în tot felul de discuții  interesante care îi ajută să aibă mai multă claritate asupra a ceea ce au de făcut, în viitorul apropiat, să facă planuri și să se bucure de oportunități, chiar dacă este o zi de weekend. 

Din perspectiva clasică a zodiacului chinezesc, nativii din an de Maimuță au o zi mai agitată, iar cei din an de Mistreț au o zi excelentă.

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de AICI