Horoscop chinezesc pentru miercuri, 23 iunie 2021! Este o zi guvernată de Apă Yang și de Tigru

Publicat: 22/06/2021 | 23:08

Persoanele născute în an de Maimuță au o zi plină de teste, de provocări, de situații care le pun la încercare răbdare și capacitatea de a rezista tentației de a da bir cu fugiții din situații neplăcute și de a-i acuza pe ceilalți pentru eșecul lor. Aceasta este doar o zi, în care ies la suprafață emoții nerezolvate față de anumite persoane din viața lor. 

Persoanele născute în an de Porc/ Mistreț au o zi excelentă, cu multă energie favorabilă, astfel că totul este rezolvat cu succes! Acești nativi sunt plini de entuziasm și prin simpla lor prezență schimbă percepția celorlalți asupra realității, reușind să imprime o stare de bine tuturor celor cu care se întâlnesc astăzi.

Elementul sinelui aflat în conflict cu energia acestei zile este Focul yang. Pentru el apar tot felul de provocări, pe care va fi nevoit să le treacă prin inspirație și inteligență. 

Elementul sinelui Foc Yin se bucură de o zi foarte bună, cu multe experiențe plăcute. Ritmul zilei este destul de alert, iar emoțiile sunt fluctuante, însă predomină starea de bine. 

Recompense materiale, pentru Pământ Yang și Pământ Yin

Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin se bucură de recompense materiale, după ce au investit destul de mult, în casă, în afacere sau în propria persoană. 

Elementele sinelui Metal yang și Metal Yin sunt destul de epuizate după turul de forță pe care l-au făcut în ultima vreme și parcă au nevoie de timp pentru ei, pentru familie. 

Elementele sinelui Apă Yang și Apă Yin sunt susținute de colegi și de familie, în demersurile lor profesionale. Își găsesc forța interioară pentru a se organiza cu ușurință și pentru a găsi soluții. 

Elementele sinelui Lemn Yang și Lemn Yin sunt într-o perioadă de transformare, care îi provoacă să se reinventeze, să își reinventeze afacerea sau să se adapteze unor situații noi de viață. 

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici