Horoscop chinezesc pentru miercuri, 19 mai 2021. Este o zi guvernată de Foc Yin și de Iepure

Publicat: 18/05/2021 | 17:43

Elementul sinelui care este afectat de această zi este Apa Yin, care poate produce surprize neplăcute celor apropiați sau poate “beneficia” de surprize din partea celorlalți, într-un moment când se așteaptă cel mai puțin.

Elementul sinelui Apă Yang este susținut de interacțiunea cu Focul Yin, astfel că pentru acest element al sinelui, ziua va fi foarte bună, cu posibile câștiguri financiare, total neașteptate.

Elementele sinelui Lemn Yang și Lemn Yin pot avea o serie de nemulțumiri din cauza unor membri ai familiei, motiv pentru care sunt mai morocănoși decât de obicei. Spre seară, pot afla un secret care să le trezească interesul. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP CHINEZESC PENTRU MARȚI, 18 MAI 2021. ZIUA ESTE GUVERNATĂ DE FOC YANG ȘI DE TIGRU)

Propuneri interesante, pentru Foc Yang și Foc Yin

Elementele sinelui Foc Yang și Foc Yin sunt înconjurate de oameni, care pot să le influențeze viitorul apropiat , prin propuneri interesante, asupra cărora se gândesc și despre care vorbesc cu cei apropiați.

Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin sunt preocupate de starea de sănătate, iar asta îi defocusează și îi determină să întârzie cu finalizarea unor proiecte. Nimic nu este întâmplător, astfel că este important să își concentreze atenția acolo unde este nevoie de ei.

Elementele sinelui Metal yang și Metal Yin vor mai multă recunoaștere a meritelor, a abilităților lor și chiar cer asta. Au muncit mult, iar acum așteaptă recompensele.

Din perspectiva clasică a zodiacului chinezesc, nativii din an de Cocoș au o zi mai puțin bună, iar cei născuți în an de Câine au o zi excelentă.

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici