Horoscop chinezesc pentru miercuri, 14 aprilie. Ziua este guvernată de Apă Yang și de Dragon

Publicat: 13/04/2021 | 17:44

Elementul sinelui aflat în conflict cu energia acestei zile este Focul yang. Pentru el apar tot felul de provocări, pe care va fi nevoit să le treacă prin inspirație și inteligență. 

Elementul sinelui Foc Yin se bucură de o zi foarte bună, cu multe experiențe plăcute. Ritmul zilei este destul de alert, iar emoțiile sunt fluctuante, însă predomină starea de bine. 

Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin se bucură de recompense materiale, după ce au investit destul de mult, în casă, în afacere sau în propria persoană.

Epuizare fizică și psihică, pentru Metal yang și pentru Metal Yin

Elementele sinelui Metal yang și Metal Yin sunt destul de epuizate după turul de forță pe care l-au făcut în ultima vreme și parcă au nevoie de timp pentru ei, pentru familie. 

Elementele sinelui Apă Yang și Apă Yin sunt susținute de colegi și de familie, în demersurile lor profesionale. Își găsesc forța interioară pentru a se organiza cu ușurință și pentru a găsi soluții. 

Elementele sinelui Lemn Yang și Lemn Yin sunt într-o perioadă de transformare, care îi provoacă să se reinventeze, să își reinventeze afacerea sau să se adapteze unor situații noi de viață.

Din perspectiva clasică a astrologiei chineze, ziua este mai puțin bună pentru nativii născuți în an de Câine și foarte bună pentru nativii din an de Cocoș.

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de AICI