Horoscop chinezesc pentru miercuri, 12 mai. Ziua este guvernată de Metal Yang și de Maimuță

Publicat: 11/05/2021 | 23:21

Elementul sinelui Lemn Yang poate fi cel mai afectat de influența mai puțin bună a acestei zile. Există risc de accident, de conflicte și tensiuni, atât acasă, cât și la serviciu. Astfel că este indicat să fie cât mai precaut, cât mai detașat de tot ceea ce vine, pentru a nu amplifica prin acțiunile lui predispoziția zilei.

Elementul sinelui Lemn Yin intră în relație de prietenie cu Metalul yang,din această zi, astfel că vor fi momente multe de stare de bine și de comunicare eficientă cu colegii și cu familia.

Posibile pierderi financiare, pentru Foc Yang sau Foc Yin

Elementele sinelui Foc Yang și Foc Yin pot avea pierderi financiare sau pot intra în conflicte cu colegele sau cu rudele de sex feminin. Această predispoziție se accentuează spre finalul zilei.

Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin interacționează cu mai mulți oameni, decât au planificat, fie la telefon, foe față în față, iar aceștia le pot pune răbdarea la încercare. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP CHINEZESC PENTRU MARȚI, 11 MAI. ESTE O ZI GUVERNATĂ DE PĂMÂNT YIN ȘI DE CAPRĂ)

Elementele sinelui Metal Yang și Metal yin sunt interesate de un curs de dezvoltare personală, unde pot întâlni persoane interesante sau de o altă activitate, care presupune interacțiunea cu mai mulți oameni, on-line,eventual.

Elementele sinelui Apă Yang și Apă Yin sunt mai bine dispuse, au suficientă energie pentru a – și duce planurile la îndeplinire. Totul se desfășoară conform așteptărilor lor.

Din perspectiva clasică a astrologiei chineze, Tigrul este afectat de energia acestei zile, iar Șarpele este susținut și va avea o zi foarte bună.

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici.