Horoscop chinezesc pentru marți, 6 aprilie. Ziua este guvernată de Lemn yang și de Maimuță

Publicat: 05/04/2021 | 19:47

Ziua în sine este conflictuală din cauza ciocnirii dintre lemnul Yang și Metalul Yang, căruia îi corespunde Maimuța, astfel că pentru toată lumea această zi poate fi tensionată, iar recomandarea de a fi atenți la trafic, la ceea ce spunem, este pentru toată lumea, fiindcă o situație care nu se anunță a fi periculoasă și cu consecințe nefavorabile poate deveni astfel. 

Elementul sinelui afectat de această ciocnire este Metalul yang, din cauza ciocnirii sale cu Lemnul yang din această zi. Este o zi în care nimic nu pare să funcționeze, fiindcă sunt activate furia și durerea, ca sentimente generale. 

Totuși, cu calm și înțelegerea că este doar o zi, totul poate trece cu ușurință. Elementul sinelui care este foarte bine susținut în această zi este Pământul Yin. Deși atmosfera generală a zilei nu este prea bună pentru nimeni, Pământul Yin se va strecura cu ușurință printre evenimentele neprevăzute ale acestei zile și la finalul ei va rămâne cu zâmbetul pe buze. 

Elementul sinelui Pământ Yang își poate manifesta autoritatea în prima parte a zilei, iar în a doua parte a zilei își poate manifesta creativitatea, atât la job, cât și în relațiile cu ceilalți. Elementul sinelui Foc Yang sau Foc Yin poate fi preocupat de sănătatea celor apropiați și chiar să investească bani pentru a se asigura că totul este bine, pentru cei dragi. 

Elementul Sinelui Metal Yin este preocupat de bani astăzi, pune la cale planuri și face acțiuni care să îl ajute să își atingă obiectivele pentru acest an sau pe termen mai scurt. Acum știe și cu cine să se asocieze, dacă este cazul, pentru a avea succes.

Soluții neașteptate, pentru Apă Yin și Apă Yang

Elementul sinelui Apă Yin sau Apă yang poate resimți foarte bine energia acestei zile, astfel că în prima parte a zilei se poate simți epuizat, obosit, fără resurse, iar în partea a doua a zilei, datorită unor discuții întâmplătoare despre ceea ce îl preocupă să găsească soluția și energia de a o pune în aplicare. 

Elementul sinelui Lemn Yin sau Lemn Yang este dominat de dorința de a se dezvolta, de a cunoaște, de a împărtăși cu prietenii provocările lor. Iar în relația cu șefii sau cu autoritatea cuiva sau cu autoritățile se pot revolta, pentru că nu sunt de acord cu deciziile luate. 

Din perspectiva clasică a zodiacului chinezesc, cei născuți în an de Tigru au o zi mai puțin bună, cu posibile conflicte la locul de muncă sau acasă. 

Iar cei născuți în an de Șarpe au o zi excelentă cu recompense chiar și financiare pentru activitatea lor din această zi și nu numai. 

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de AICI