Horoscop chinezesc pentru marți, 4 mai. Ziua este guvernată de Apă Yang și Șobolan

Publicat: 03/05/2021 | 21:55

Elementul sinelui care se află în conflict cu influența acestei zile este Focul Yang. Astfel că acesta va trece prin tot felul de situații care îi vor testa răbdarea și calmul, ceea ce este destul de dificil pentru Foc Yang. Cu toate acestea, se va descurca de minune de-a lungul zilei și va fi plin de energie. 

Elementul sinelui Foc Yin este bine susținut de influența acestei zile. Își recapătă puterea interioară și autoritatea în fața colegilor, prin rezultatele excelente din ultima vreme. 

Elementele sinelui Metal Yang și Metal Yin vor să facă ceva îmbunătățiri în casă și acționează în acest sens. De altfel, este ceva la care se gândeau de mult timp, însă abia acum pun în aplicare. 

Pământul Yang este mulțumit de veniturile sale

Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin sunt mulțumite de veniturile lor din ultima vreme și fac planuri de noi investiții sau extinderi ale investițiilor. 

Elementele sinelui Apă Yang și Apă Yin fac o vizită medicului, pentru verificări de rutină, în contextul asteniei de primăvară. Sunt destul de preocupați de starea lor de sănătate și a celorlalți membri ai familiei, motiv pentru care pot lua decizia de a ține un regim alimentar destul de riguros.

Elementele sinelui Lemn Yang și Lemn Yin au o zi mai puțin bună, totul parcă se face din a doua sau a treia încercare, iar asta le creează cel puțin un disconfort. Spre finalul zilei, vor fi mai energici, iar lucrurile se așază și revin la normal.

Din perspectiva clasică a astrologiei chineze, nativii din an de Cal au o zi mai puțin bună, iar cei din an de Bivol au o zi excelentă. 

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de AICI