Horoscop chinezesc pentru marți, 20 aprilie. Ziua este guvernată de Pământ Yang și de Câine

Publicat: 19/04/2021 | 23:20

Astăzi este cea mai armonioasă zi din această săptămână, care este predispusă per ansamblu la numeroase tensiuni și conflicte. Însă, astăzi ar trebui ca toată lumea să se așeze la masa negocierii și să facă pace, datorită prezenței elementului Pământ, în exces.

Elementul sinelui cel mai bine aspectat astăzi este Apa Yin. Acești nativi sunt optimiști, reușesc să se adapteze mai ușor, fac față provocărilor, găsesc soluții cu ușurință și sunt foarte creativi.

Cea mai echilibrată zi, pentru toate semnele zodiacale

Elementele Sinelui Metal yang și Metal Yin sunt preocupate de starea lor desănătate, dar sunt pline de energie, de voie bună, găsesc resursele interioare și exterioare atât la job, cât și în viața personală.

Elementul sinelui Apă Yang este și el bine susținut de energia pașnică a acestei zile care îl predispune la introspecție și la o stare meditativă, de evaluare și de planificare în liniște a următoarelor proiecte personale sau profesionale.

Elementele Sinelui Lemn Yang și Lemn Yin sunt preocupate mai mult de  relația cu partenerul de viață, dar și de bani, de cheltuirea lor pentru casă sau pentru o vacanță în doi, care ar putea fi programată de acum, pentru vara viitoare. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP CHINEZESC 2021. CE ADUCE ANUL BIVOLULUI DE METAL PENTRU FIECARE ZODIE ÎN PARTE)

Elementul Sinelui Foc yang și Foc yin dau dovadă de multă creativitate și de energie la job. Acum este cel mai bun moment pentru a-și manifesta potențialul creator și ele exact asta fac. De altfel, apar o serie de oportunități pe care Focul Yang și Focul Yin nu le vor rata.

Din perspectiva clasică a zodiacului chinezesc, Dragonul este în ciocnire cu Câinele care guvernează această zi, astfel că el va avea o zi mai tensionată, mai obositoare. Iar Iepurele este cel mai bun prieten al Câinelui, motiv pentru care nativii din an de Iepure se vor simți excelent.

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici