Horoscop chinezesc pentru marți, 13 aprilie. Este o zi guvernată de Metal Yin și Iepure

Publicat: 12/04/2021 | 17:59

Elementul sinelui Lemn Yin este în conflict cu Metalul Yin, astfel că pentru acesta ziua este plină de provocări, mai ales în plan profesional, dar și în cadrul relației acolo unde se pot discuta sau se poate stabili raportul de forțe: cine pe cine domină. Evident că această atitudine nu ajută la consolidarea relației, ci vine dintr-un ego care poate genera ulterior multe dificultăți în relație.

Elementul sinelui Lemn Yang se relaxează după ziua de ieri, însă mai are de îmbunătățit relația cu autoritatea unei persoane din viața lui sau chiar cu autoritățile.

Elementele sinelui Foc Yang și Foc Yin găsesc resurse financiare, pentru planurile lor, astfel că își manifestă bucuria, împărtășesc cu colegii sau cu prietenii apropiați.

Posibile conflicte cu autoritățile, pentru Pământ yang și Pământ Yin

Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin pot avea ceva conflicte cu persoanele autoritare, însă nu vor vorbi neapărat despre ceea ce simt. Mai au răbdare și vor aștepta momentul potrivit pentru a-și spune părerea.

Elementele sinelui Metal yang și Metal Yin sunt și astăzi în centrul atenției, și astăzi se bucură de susținerea astrelor, deși unii s-ar putea să fie dezamăgiți de reacția sau de acțiunilor unor persoane apropiate. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP CHINEZESC PENTRU LUNI, 12 APRILIE. ZIUA ESTE GUVERNATĂ DE METAL YANG ȘI TIGRU)

Elementele sinelui Apă Yang și Apă Yin își concentrează atenția asupra stării lor interioare, asupra a ceea ce îi bucură sau îi întristează, asupra relațiilor cu persoanele apropiate.

Din perspectiva clasică a astrologiei chineze, ziua este mai puțin bună pentru nativii din an de Cocoș, iar pentru nativii din an de Câine este foarte bună, cu multe oportunități.

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici

 

Sursa foto: pexels.com