Horoscop chinezesc pentru marți, 11 mai. Este o zi guvernată de Pământ Yin și de Capră

Publicat: 10/05/2021 | 23:00

Elementul Pământ Yin nu se ciocnește cu niciun alt element, astfel că ziua este mult mai calmă decât de obicei.

Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin pot primi propuneri interesante în ceea ce privește profesia, iar ei vor sta cam mult pe gânduri, ca de obicei, și vor discuta pe această temă cu cei apropiați. Atenție să nu pierdeți oportunitatea. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP CHINEZESC PENTRU LUNI, 10 MAI. ZIUA ESTE GUVERNATĂ DE PĂMÂNT YANG ȘI DE CAL)

Elementul sinelui Lemn Yang este susținut de interacțiunea cu Pământul Yin de astăzi, astfel că pentru el ziua este excelentă. Este o zi bună pentru negocieri importante, cărora le face față cu brio.

Elementele sinelui Foc Yang și Foc Yin trec de la o stare de mulțumire de sine, la una de conflict interior, iar până seara vor mai experimenta de câteva ori aceste fluctuații de stare, de la optimism, la pesimism.

O posibilă creștere salarială, pentru Lemn Yang și pentru Lemn Yin

Elementul sinelui Lemn Yin este și el bine susținut de elementele acestei zile. Poate primi o creștere salarială, un bonus, o primă de care se bucură foarte mult.

Elementele sinelui Metal Yang și Metal Yin se pot confrunta cu răceli sau indispoziții de moment, se simt epuizați, de responsabilitățile de ka job, care par mai greu de îndeplinit astăzi.

Elementele sinelui Apă Yang și Apă Yin se confruntă cu tot felul de situații care atrag atenția asupra lor, ba chiar sunt posibile amenzi de circulație astăzi. De asemenea, acești nativi se pot plânge mai mult ca oricând de existența birocrației.

Din perspectiva clasică a astrologiei chineze, nativii din an de Bivol sunt mai irascibili, iar cei din an de Cal au o zi foarte bună.

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici.