Horoscop chinezesc pentru luni, 21 iunie 2021. Este o zi guvernată de Apă Yin și de Șarpe

Publicat: 20/06/2021 | 12:05

Nativii din an de Maimuță au o zi excelentă, cu multe oportunități, iar starea de bine pe care reușesc să o păstreze de-a lungul întregii zile, îi ajută să fie și creativi, și foarte activi, astfel că rezultatele sunt excelente, atât în ceea ce privește jobul, cât și în plan personal.

Nativii din an de Porc/ Mistreț au o zi mai puțin bună, sunt provocați să manifeste răbdare și înțelegere față de ritmul celorlalți de lucru sau de acțiune. Și cum nu prea au răbdare, se pot enerva rapid, iar asta le poate aduce nemulțumiri și chiar încheierea unor relații, în condiții nu tocmai bune.

Elementul sinelui care va fi în conflict cu energia acestei zile este Focul Yin. El poate intra în mai multe conflicte, pe care le va gestiona cu istețimea care îl caracterizează, însă la finalul zilei se va simți epuizat. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP CHINEZESC PENTRU DUMINICĂ, 20 IUNIE 2021. ZIUA ESTE GUVERNATĂ DE PĂMÂNT YIN ȘI DE MISTREȚ)

Elemenul sinelui Foc Yang își concentrează atenția pe acțiuni menite să îi amplifice statutul și forța interioară care se află în spatele tuturor acțiunilor lui, mai ales în plan profesional.

Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin sunt susținute de această zi pentru a planifica, pentru a se organiza, pentru a manifesta ceea ce își doresc.

Elementele sinelui Metal yang și Metal Yin pot avea ceva dificultăți în relația cu copiii, dacă au, sau la job, mai ales dacă au un proiect pe care l-au creat ei și de care s-au îngrijit așa cum ar fi făcut cu un copil.

Elementele sinelui Apă Yang și Apă Yin sunt susținute de colegi, însă și ele oferă sfaturi și soluții, atunci când li se cere. Astăzi va fi un fel de schimb de experiență care va aduce doar beneficii pentru toată lumea.

Elementele sinelui Lemn Yang și Lemn Yin continuă să crească profesional, să iasă în evidență prin decizii și acțiuni îndrăznețe. Este o zi plină de evenimente importante și de succes, dacă acționează conform anumitor standarde pe care ei le știu foarte bine.

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici