Horoscop chinezesc pentru luni, 12 aprilie. Ziua este guvernată de Metal Yang și Tigru

Publicat: 11/04/2021 | 18:19

În această zi cele două elemente care guvernează sunt în conflict, iar asta aduce un aer tensionat pentru toată lumea. 

Elementul sinelui care va fi profund afectat de această influență este Lemnul Yang, care se confruntă cu autoritatea și / sau cu autoritățile. Ceea ce înseamnăcă poate intra ușor în conflict cu superiorii sau cu orice altă persoană care reprezintă pentru el o autoritate. Atenție și în trafic, există risc de amendă. 

Elementul sinelui Lemn Yin este susținut de Metalul Yang din această zi, astfel că el poate primi oferte de avansare profesională sau în viața personală se pot întâmpla lucruri favorabile care îi dau o stare emoțională foarte bună.

Investiții, pentru Foc Yang și pentru Foc Yin

Elementele sinelui Foc Yang și Foc Yin vor să facă investească sau să cheltuiască fie prin achiziționarea de bunuri necesare jobului, fie pentru casă. De altfel, de ceva vreme se gândesc să schimbe ceva în casă, fie mobila, fie să renoveze. 

Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin sunt pline de idei, sunt creative și sunt inspirate pentru a găsi cele mai bune soluții pentru situația cu care se confruntă. 

Elementele sinelui Metal yang și Metal Yin sunt în centrul atenției colegilor sau familiei, astfel că își pot spune cu ușurință dorințele/ doleanțele, pentru ca situația să se îmbunătățească.

Elementele sinelui Apă Yang și Apă Yin este posibil să fie afectate de ceva vești care au legătură cu starea lor de sănătate sau a copiilor sau cu a părinților. Astfel că ele caută soluții și se documentează pe această temă. 

Din perspectiva clasică a astrologiei chineze, ziua este mai puțin bună pentru nativii din an de Maimuță și foarte bună pentru nativii din an de Porc/ Mistreț.

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de AICI