Horoscop chinezesc pentru luni, 10 mai. Ziua este guvernată de Pământ Yang și de Cal

Publicat: 09/05/2021 | 17:08

Prezența elementului Pământ în această zi face ca totul să fie mai echilibrat, fiindcă acest element nu intră în conflict cu niciun alt element.

Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin își concentrează atenția asupra muncii și asupra propriei persoane și își doresc să termine mai repede jobul, pentru a se relaxa, eventual pentru a viziona un film, alături de cei dragi. 

Elementele sinelui Metal Yang și Metal Yin pot demara proiectele la care visează de mult timp, fiindcă astăzi sunt sprijiniți atât de șefi, cât și de astre, pentru a negocia contractele sau pentru a cere o mărire de salariu.

Posibile conflicte cu partenerul de viață, pentru Apă Yang și Apă Yin

Elementele sinelui Apă Yang și Apă Yin pot avea divergențe cu partenerul de viață, care este posibil să nu fie întru totul de acord cu planurile lor. 

Elementele sinelui Lemn Yang și Lemn Yin au o zi excelentă, seara – de asemenea, alături de familie, pot petrece timp de calitate. Tema principală de discuții sunt banii și cheltuirea sau investirea lor. 

Elementele sinelui Foc Yang și Foc Yin se bucură de o zi plină,  cu multe drumuri de făcut, este indicat să fie atenți în trafic, deoarece există risc de accidente, sau de incidente în care își consumă inutil energia, ceea ce este suficient cât să le strice toată ziua.

Din perspectiva clasică a zodiacului chinezesc, cei născuți în zi de Șobolan au o zi tensionată, cu conflicte, iar cei născuți  în zi de Capră se bucură de susținerea astrelor în tot ce fac.

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de AICI