Horoscop chinezesc pentru joi, 24 iunie 2021. Ziua este guvernată de Apă Yin și de Iepure

Publicat: 23/06/2021 | 21:21

Nativii din an de Cocoș sunt în vizorul energiei acestei zile. Și ei au de învățat să își stăpânească nemulțumirile și să vadă dacă sunt fondate sau sunt o consecință a experiențelor trecute care nu se mai regăsesc în prezent. Poate fi vorba despre activitatea profesională sau despre viața particulară, mai ales relațiile cu cei apropiați sufletelor lor.

Nativii din an de Câine au o zi excelentă, plină de neprevăzut, însă totul se întâmplă într-un ritm extrem de rapid, cu o energie foarte bună pentru acești nativi, care îi susține pe toate planurile. Aproape că nu au timp să se bucure de un eveniment frumos, că imediat apare altul.

Elementul sinelui care va fi în conflict cu energia acestei zile este Focul Yin. El poate intra în mai multe conflicte, pe care le va gestiona cu istețimea care îl caracterizează, însă la finalul zilei se va simți epuizat. Elemenul sinelui Foc Yang își concentrează atenția pe acțiuni menite să îi amplifice statutul și forța interioară care se află în spatele tuturor acțiunilor lui, mai ales în plan profesional. 

Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin sunt susținute de această zi pentru a planifica, pentru a se organiza, pentru a manifesta ceea ce își doresc.

Dificultăți în relația cu copiii pentru Metal yang și pentru Metal Yin

Elementele sinelui Metal yang și Metal Yin pot avea ceva dificultăți în relația cu copiii, dacă au, sau la job, mai ales dacă au un proiect pe care l-au creat ei și de care s-au îngrijit așa cum ar fi făcut cu un copil. 

Elementele sinelui Apă Yang și Apă Yin sunt susținute de colegi, însă și ele oferă sfaturi și soluții, atunci când li se cere. Astăzi va fi un fel de schimb de experiență care va aduce doar beneficii pentru toată lumea. 

Elementele sinelui Lemn Yang și Lemn Yin continuă să crească profesional, să iasă în evidență prin decizii și acțiuni îndrăznețe. Este o zi plină de evenimente importante și de succes, dacă acționează conform anumitor standarde pe care ei le știu foarte bine.

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de AICI